Web Analytics Made Easy - Statcounter

دور جدید پویش "الف-ب-ایران" توسط وزیر نیرو از فروردین امسال با هدف افتتاح ۲۵۰ پروژه آب و برق و فاضلاب با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان آغاز شده و تا پایان کار دولت دوازدهم ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان مرداد ماه سال جاری و در حوزه تولید برق ۸ نیروگاه حرارتی با ظرفیت ۹۸۲ مگاوات به ارزش ۸۲۹۰ میلیارد تومان در سطح کشور افتتاح گردیده است که تا پایان سال ۱۵ نیروگاه به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظرفیت نصب شده نیروگاه های حرارتی از ابتدای کار دولت یازدهم تاکنون ۱۱۰۰۸ مگاوات افزایش داشته است که با توجه به پیش بینی های صورت گرفته تا پایان سال ۹۹ این افزایش ظرفیت به ۱۸۷۱۹ مگاوات خواهد رسید.

رضا مهرانی مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق بندرعباس، درخصوص سهم هرمزگان از افزایش میزان تولید برق گفت: در هرمزگان از ابتدای شروع کار دولت یازدهم تاکنون ۴ نیروگاه حرارتی با ظرفیت ۱۲۲۰ مگاوات به بهره برداری رسیده است و با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال جاری واحدهای گازی نیروگاه هنگام نیز با ظرفیت ۶۱۴ مگاوات افتتاح خواهد گردید. لازم به ذکر است این نیروگاه سیکل ترکیبی دارای ۲ واحد گازی ۳۰۷ مگاواتی از نوع کلاس اف و یک واحد بخاری ۲۹۲ مگاواتی بوده که با سرمایه‌گذاری ۵۴۰ میلیون یورو در غرب شهر بندرعباس در حال احداث می‌باشد.

وی درخصوص سرمایه گذاری بخش خصوصی از ابتدای شروع کار دولت یازدهم در ساخت نیروگاه‌های حرارتی تصریح کرد: تا کنون نیروگاه گازی پاسارگاد قشم و واحدهای گازی نیروگاه‌های هرمز و انرژی گستر قشم جمعاً به ظرفیت ۵۷۲ مگاوات به بهره‌برداری رسیده و تا قبل از پیک تابستان سال ۱۴۰۰  نیز واحد گازی نیروگاه سیکل ترکیبی پاسارگار قشم با ظرفیت تولید ۳۱۰ مگاوات به شبکه سراسری برق متصل خواهد گردید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پویش الف ب ایران افزایش تولید برق کار دولت یازدهم تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال

مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به مصرف برق ٣٢ هزار مگاواتی سامانه های‌سرمایشی در دوره گرم سال، آن را معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیونی عنوان کرد و گفت: ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود.

به گزارش وزارت نیرو، وی در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق عنوان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

 

به گفته وی، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

مدیرعامل توانیر در ادامه از کاهش فعالیت تولیدکنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی در همین زمینه گفت: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه های‌سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت ذکر کرد که نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، تاکید کرد: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟