Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت با بیان اینکه صنعت برق عراق با گاز ایران فعال است، گفت: عراق می‌داند هیچکس در منطقه نیست که گاز مورد نیاز آن‌ها را تأمین کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت نفت، بیژن زنگنه عصر دیروز (سه‌شنبه، ۱۱ شهریورماه) در حاشیه ملاقات عمومی با مردم با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در دیدار هفته گذشته به مناسبت هفته دولت که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد بر دیدار چهره به چهره با مردم با مراعات پروتکل بهداشتی تاکید کردند، یادآوری کرد: البته ملاقات عمومی با مردم از مدت‌ها پیش در برنامه وزارت نفت قرار داشته است، امروز با حدود هشت نفر به صورت تک به تک ملاقات داشتم که ارتباطی با کار‌های اداری جاری نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن مطلوب و مفید خواندن این ملاقات مردمی که از شاخه‌های مختلف و به صورت اتفاقی انتخاب شده بودند بر تداوم آن تاکید کرد و گفت: این افراد براساس سامانه ارتباط با وزیر نفت که مدت‌هاست راه‌اندازی شده ثبت‌نام کرده بودند و مشکلات خود را عنوان کردند، بعضی از این چالش‌ها راه‌حل‌هایی داشت که به آن‌ها ارائه شد مانند اجاره شناور‌های ایرانی. وزارت نفت از اساس اجاره شناور‌های خارجی را ممنوع کرده و اجاره شناور ساخت داخل را در اولویت قرارداده است. دستور دادم اگر اشکال‌هایی در اجرا وجود دارد رفع شود.

*سی‌ان‌جی اولویت وزارت نفت

وزیر نفت توسعه صنعت سی‌ان‌جی (گاز طبیعی فشرده) در سطح خودرو‌های عمومی مانند اتوبوس‌های شهری را از دیگر موارد مطرح شده عنوان کرد و گفت: این موضوع نیز قرار شد که پیگیری شود، اما پیشنهاد دادم که نشست بعدی را با انجمن جایگاهداران سی‌ان‌جی داشته باشند که حرف‌های یکدیگر را از نزدیک بشوند، زیرا سی‌ان‌جی از مسائل اولویت‌دار در وزارت نفت است.

زنگنه به مذاکره با چند شرکت دانش بنیان که در ساخت تجهیزات و ارائه خدمات فعال بودند اشاره و تصریح کرد: همه تجهیزات عنوان شده مورد نیاز وزارت نفت بود و مقرر شد که پیگیری شوند؛ اگر اثبات شود که شرکتی کاری را می‌تواند انجام دهد وزارت نفت به‌طور حتم از خرید مشابه خارجی آن ممانعت می‌کند و این به عنوان یک اصل در وزارت نفت است، تجهیزی که در ایران ساخته شود و با کیفیت باشد جلو واردات آن گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع بر شرکت‌های غیردولتی نیز مانند پتروشیمی‌ها و یا پالایشگاه‌ها نیز جاری و حاکم است و تنها برای شرکت‌های دولتی اجرا نمی‌شود به‌ویژه در شرایط کنونی که مشکلات اشتغال در کشور وجود دارد باید به این نکته نیز توجه کرد.

*بالا رفتن کیفیت با رقابت

زنگنه در پاسخ به این پرسش که برنامه وزارت نفت برای حمایت از شرکت‌های ایرانی به‌منظور اجرای پروژه در کشور‌های خارجی چیست؟ افزود: بزرگترین حمایتی که وزارت نفت می‌تواند از شرکت‌های ایرانی داشته باشد این است که این شرکت‌ها مرجع داشته باشند یعنی فعالیت‌هایی در ایران داشته باشند که قابل ارائه به شرکت‌های خارجی باشد چه در ساخت و چه در ارائه خدمات.

وی با اشاره به اینکه رقابت سبب بالارفتن کیفیت تولید می‌شود، گفت: حضور خارجی‌ها هم‌اکنون در ایران بسیار کم شده و رقابت بالایی در کشور وجود ندارد. البته موضوع خوبی نیست، اما این موقعیت فرصتی برای رشد شرکت‌های ایرانی فراهم کرده است.

وزیر نفت با بیان اینکه تجهیزات ساخت داخل مورد نیاز صنعت نفت به‌طور حتم بررسی می‌شود و اگر مسئله وجود نداشته باشد بی‌شک خرید و واردات آن‌ها ممنوع می‌شود.

زنگنه اظهار کرد: سازمان صدور گواهی کیفیت حرکت بسیار مهمی است که دو هفته پیش آغاز شد، این سازمان به مصرف‌کنندگان اطمینان می‌دهد کالایی که در داخل ساخته شده است استاندارد‌های مورد نیاز صنعت نفت را دارد.

وی گفت: هیچ سازمانی با وجود ریسک‌های بسیار در تولید، تجهیزی را که برای نخستین بار ساخته شده است به کار نمی‌گیرد مگر اینکه نهادی بی‌طرف، حرفه‌ای و تخصصی این توانایی و استاندارد بودن آن را تایید کند.

وزیر نفت افزود: سازمان صدور گواهی کیفیت به این منظور راه‌اندازی شده و حرکتی بسیار بزرگ و مهم و همسو با اهداف حمایت از ساخت داخل و بهره‌گیری بی‌خطر و آرامش‌بخش از تجهیزات ساخت شرکت‌های ایرانی است.

*صنعت برق عراق با گاز ایران فعال است

زنگنه به این پرسش که وزیر نفت عراق عنوان کرده است که نیازی به گاز ایران ندارد و تا چند وقت دیگر آن را قطع می‌کند، پاسخ داد: نه چنین سخنی نگفته‌اند، عراق می‌داند هیچکس در منطقه نیست که گاز مورد نیاز آن‌ها را تأمین کند، آن‌ها قرارداد‌هایی برای تولید گاز در عراق امضا کرده‌اند، زیرا به هر حال عراق ظرفیت‌هایی برای تولید گاز دارد و می‌تواند از آن استفاده کند، اما این‌ها زمان‌بر است و هم اکنون عراقی‌ها راغب هستند و مقدار زیادی هم از ایران گاز دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه صنعت برق عراق با گاز ایران فعال است، ادامه داد: برای عراق هم بسیار اقتصادی است، زیرا گاز طبیعی جایگزین فرآورده نفت‌گاز می‌شود و قیمت آن بیش از دوبرابر قیمت گازی است که ایران به آن‌ها می‌فروشد بنابراین چنین حرفی که عراق احتیاج به گاز ایران ندارد را نشنیدم و همچنین موضوعی را هم نگفته‌اند.

وزیر نفت درباره اینکه آیا ذخیره‌سازی‌های بنزین ایران هم‌اکنون به بالاترین سطح رسیده است، پاسخ منفی داد و گفت: ذخیره‌سازی‌های بنزین ایران در اردیبهشت و اوایل خردادماه به بیش از ۵ میلیارد لیتر رسیده بود، اما اکنون با توجه به صادراتی که انجام شده، پایین آمده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنگنه وزیر نفت صادرات گاز به عراق ذخیره سازی بنزین شرکت های ایرانی مورد نیاز وزارت نفت وزیر نفت سی ان جی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در بستر اقتصادی کنونی کشورها، «دانش» حرف نخست را می‌‌‌زند و در این راستا اقتصادهایی موفق هستند که درآمد خود را به دانش گره زده باشند و با فناوری های روز دنیا در مسیر تولید تا بازارهای جهانی در حال رقابت باشند.

استفاده از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در هر صنعتی می‌تواند سبب ایجاد بهره‌‌‌وری و ارزش‌‌‌افزوده بیشتر آن صنعت شود. البته این  توان و ظرفیت در صنعت فولاد کشور هنوز فراگیر نشده است. کارشناسان و فعالان این صنعت بر این باورند که  از این پس آنچه در زنجیره فولاد می‌تواند عامل توسعه و بالندگی شود، ایجاد دانش است ؛ علمی که با هوشمندسازی می تواند ارتقای تولید را در زمینه‌های رقابت با سایر محصولات در بازارهای جهانی رقم بزند.

زمینه اعتماد به دانش‌‌‌بنیان‌ها فراهم شود

موضوع  اعتماد به مشارکت با شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در زنجیره صنعت فولاد، بحثی است که هنوز به طور کامل اجرایی نشده و تردید های زیادی را در زمینه این نوع همکاری ها ایجاد کرده است. در حالی که اگر حمایت‌‌‌های مشخصی از این شرکت‌ها صورت گیرد،  شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان با سرعت بیشتری می‌توانند رشد و توسعه پیدا کنند و مسیر بالندگی خود را در پیش بگیرند.  

در همین رابطه حسین وجودی یزدی مدیرعامل شرکت خدمات عمومی فولاد ایران درگفت‌وگو با آنا به شرایط همکاری با شرکت های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: برای توسعه در مراکز خدماتی فولاد ایران هدف‌گذاری‌هایی طراحی و با توجه به برنامه ریزی‌ها در حال اجراست. البته  با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی بوده‌ایم.

وی تصریح کرد:‌ سیاست‌ها به سوی افزایش ماشین آلات نو و تکنولوژی هدایت شده است. در همین راستا ما با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان تلاش کرده ایم تا دو دستگاه از مدار خدمت خارج شده خود را اورهال کنیم و به چرخه کار باز گردانیم.

وجودی ادامه داد: در این راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید و نصب بلانک به تفاهم رسیده ایم و در ادامه دو دستگاه دیگر نیز برای تکمیل سیستم برش‌کاری نصب خواهد شد که این خدمت توسط شرکت دانش‌بنیان انجام می شود.

مدیرعامل شرکت فولادی با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد ایران، با توجه به برنامه ریزی‌، هدف‌گذاری‌هایی  تبیین و در حال اجراست، گفت: البته با توجه به سیاست‌های تعیین شده و با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان در تلاش برای کاهش به‌کارگیری ماشین آلات مستقر در مراکز خدمات فولادی و پیاده‌سازی سیستم بهره‌وری در مدیریت هوشمندسازی این صنعت هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • حمله موشکی به میدان گازی سلیمانیه و توقف کار پمپ بنزین‌ها
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم