Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیکویی گفت: براساس مصوبه کمیته بحران شهرستان گرگان ضروری است که نسبت به جمع آوری درختان خطرساز و شکسته در مسیر سیلاب، جاده های اصلی و فرعی و پل ها اقدام شود.

به گزارش خبرنگار  خبرگزاری شبستان از گرگان، «علی اصغر نیکویی» صبح امروز (چهارشنبه 12 شهریور) در جلسه ستاد بحران شهرستان گرگان اظهار کرد: طرح تنفس جنگل اجازه جمع آوری درختان خطر ساز، شکسته، افتاده و رانشی را به ما نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گرگان ادامه داد: مصوبه ای به این منظور در مدیریت بحران و یا شورای تامین برای جمع آوری این درختان نیاز بود و بر حسب اهمیت پیش از این درخت هایی را که سیلاب به دهنه پل ها و جاده های پرتردد اصلی آورده بود جمع آوری شد.

 

نیکویی افزود: همچنین در مسیر رودخانه ها و مسیر فرعی جنگل نیاز است جمع آوری درختان پرخطر و شکسته اقدام  شود.

 

وی خاطرنشان کرد: پنج پرونده مرگ و میر در داخل پارک های شهرستان گرگان داریم و در صورت جمع آوری نشدن این درختان مشکلاتی برای شهروندان به وجود می آید.

 

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گرگان بابیان اینکه با جمع آوری این درختان تنش های اجتماعی کاهش پیدا می کند، افزود: رسیدگی به دو پارک النگدره و قرق و جمع آوری شاخه های جنگل های سوزنی برگ از دیگر موضوعاتی است که باید به آن اهتمام شود تا بتوانیم از آتش سوزی هایی پاییزی جلوگیری کنیم.

 

وی به رانش منطقه زیارت اشاره کرد و گفت: دو میلیارد تومان اعتبار برای پروژه های آبخیزداری در حوزه زیارت تخصیص اعتبار شده است و نقاط پرخطر شناسایی شده است و با سیل بند و سازه های سنگ ملاتی نسبت به جلوگیری از خطر اقدام کردیم.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: رئیس منابع طبیعی گرگان نیکویی آبخیزداری جمع آوری درختان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟

کاربران فضای مجازی غرب مازندران متنی کوتاه با عنوان " فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی؛ قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر" منتشر و اعلام کردند ۴۰ اصله درخت قطور و پهن پیکر در اراضی روستای منجیر این بخش توسط افرادی ناشناس قطع شده است.

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس در خصوص این خبر گفت: محل قطع این درختان در مستثنیات اشخاص در نزدیکی ساختمان اداره محیط زیست منطقه قرار داشت که پارسال با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده است.

عبدالله شمس با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل