Web Analytics Made Easy - Statcounter

گفت: كمبود نيروي انساني بزرگترين چالش پيش روي دستگاه تعليم و تربيت شهرستان نهبندان محسوب مي شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند،  «فرامرز روشندل» صبح امروز (۱۲ شهریور) در حاشیه برگزاری سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش وپرورش سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس در حال برگزاری است، اظهار کرد: عدم وجود برخی زیرساخت ها، کمبود منابع تشویقی و جاذبه ای، بعد زیاد مسافت با مرکز استان، کویری و خشن بودن طبیعت، نگه داشت نیروی انسانی را در این شهرستان با مشکل مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر آموزش و پرورش نهبندان با تاکید بر اینکه انتخاب معلمان توانمند و ماهر و دارای صلاحیت های حرفه ای لازم  برای کلاس ضروری دانست و افزود: معلمان نقش تأثیر گذاری در تربیت دانش آموزان در تراز انقلاب اسلامی دارند.

 

وی ادامه داد: لازمه ی مراقبت و صیانت از حریم فکر و اندیشه کودکان، نوجوانان و جوانان دانش آموزان در مقابله تیرهای زهرآگین ضد فرهنگی دشمن، عمل به منویات مقام معظم رهبری و تحقق کامل اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

 

مدیر آموزش و پرورش نهبندان با اشاره به اینکه مهم ترین هدف خادمین آموزش و پرورش در نهبندان کاهش آسیب هایی است که در عرصه های مختلف سلامت جسم و روان دانش آموزان و فرهنگیان را تهدید می کند، عنوان کرد: امیدواریم با جذب نیروهای جدید و سازماندهی نیروی انسانی و با نگاهی که به ضرورت ترمیم و ارتقا جایگاه نیروی انسانی وجود دارد شاهد رفع کمبود نیروی انسانی در این منطقه باشیم.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمبود نیروی انسانی چالش مدارس کمبود معلم خراسان جنوبي آموزش و پرورش نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره دشواری سؤالات امتحانات نهایی گفت: در تحلیل امتحانات شاهد دشواری سؤالات نبودیم، در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است. - اخبار اجتماعی -

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد 1402 برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

نکات کلیدی امتحانات نهایی؛ از شیوه مطالعه تا طراحی سؤالات

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده  اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند