Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@14:58:08 GMT

تاثیر کووید ۱۹ بر ناباروری ثابت نشده است

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۰۴۲۹

تاثیر کووید ۱۹ بر ناباروری ثابت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر رضا ملک زاده امروز در حاشیه بیست و یکمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: موسسه رویان یکی از موسسات مهم و فعال است که در زمینه سلول های بنیادی فعالیت می کند.

وی گفت: سلول بنیادی یک روش درمانی برای درمان بعضی از بیماری هایی است که به روش های معمول درمان نمی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملک زاده تصریح کرد: خوشبختانه در کشور ما در زمینه سلول درمانی پیشرفت های قابل توجهی رخ داده که امیدواریم در کنار این پیشرفت ها در سلول درمانی، از روش های ژن درمانی نیز در راستای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده کنیم.

وی افزود: ژن درمانی یک روش مهم و موثر است که برای درمان بیماری ها استفاده می شود؛ محققان کشور فعالیت هایی را در زمینه ژن درمانی در کشور آغاز کرده اند که امیدواریم در آینده نزدیک خبرهای خوبی در این زمینه ها بشنویم.

تاثیر کووید ۱۹ بر ناباروری ثابت نشده است

وی در خصوص ارتباط کووید ۱۹ و ناباروری گفت: هنوز هیچ اطلاعات علمی و کاملی از تاثیر کووید ۱۹ بر ناباروری نداریم اما باید این مطالعه صورت گیرد تا بتوانیم به طور قاطع تاثیر این بیماری بر ناباروری را اعلام کنیم.

ضرورت افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ برای درمان سلول درمانی

ملک زاده با بیان اینکه در درمان کووید ۱۹ با سلول های بنیادی اقداماتی انجام شده است، گفت: مطالعه درمانی با کمک پژوهشگاه رویان برای درمان کووید ۱۹ با سلول های بنیادی از همان ابتدا آغاز شد و تعدادی از بیماران که با هیچ روشی درمان نشدند تحت درمان قرار گرفتند.

وی ادامه داد: نتایج اولیه در سلول درمانی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با سلول های بنیادی امیدوار کننده بود اما برای اثبات این روش باید تعداد بیشتری تحت درمان قرار بگیرند.

وی افزود: با توجه به اینکه سلول درمانی در بحث کووید ۱۹ هزینه های بسیاری دارد هنوز درمان با این روش در کشور به صورت عمومی شروع نشده است.

کد خبر 5013874 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا ملک زاده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پژوهشگاه رویان ناباروری ویروس کرونا تحقیقات علمی واکسن کرونا هوش مصنوعی گوشی هوشمند فناوری فضایی اینترنت شبکه ملی اطلاعات ناسا فیس بوک ایالات متحده امریکا سامسونگ موبایل شرکت دانش بنیان سلول های بنیادی سلول درمانی بر ناباروری کووید ۱۹ برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • پیرترین پدر و مادرها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد