Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسکرین دیلی، راد راتین سال گذشته با نخستین فیلم داستانی خود «شناور ماندن» در بخش پانوراما در جشنواره فیلم برلین حضور داشت و علاوه بر تحسین منتقدان، جایزه کلیسای جهانی را هم برای روایت ماجرای قاچاق انسان در تایلند و کامبوج کسب کرد. او این روزها سرگرم کار روی فیلم سینمایی «ریزگاری» با همکاری یکی از تهیه‌کننددگان فیلم‌های تحسین‌شده «خط سرخ باریک» و «تایتانیک» درباره مبارزه با داعش در کردستان در ۲۰۱۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوچانی که یک نویسنده و روزنامه‌نگار کرد ایرانی است، ماجرای حدود هفت سال اسارت خود را در اردوگاه پناهجویان در جزیره مانوس پاپوا گینه نو در کتاب بسیار موفق و پرفروش «هیچ دوستی جز کوهستان: نوشتن از زندان مانوس» روایت کرده است. او بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ در اردوگاه بدنام این جزیره اسیر بود و در آن دوران توانست ماجراهای روزانه اردوگاه را در قالب یادداشت‌های روزانه بنویسد. این یادداشت‌ها در پایان تبدیل به کتاب «هیچ دوستی جز کوهستان» شد.

هدیه تولد ۳۷ سالگی بوچانی | روادید اقامت در نیوزیلند برای نویسنده کُرد ایرانی

نسخه سینمایی این کتاب موفق و تحسین‌شده با همکاری جشنواره فیلم تورنتو ساخته می‌شود و راتین برای آن با آکوش آرمونت همکاری می‌کند. این نویسنده و تهیه‌کننده پرکار در تلاش برای یافتن یک گروه از نویسندگان و فیلمسازان برگزیده بین‌المللی است تا روی پروژه کار کنند. ضمن اینکه خود بوچانی هم از نزدیک در نوشتن فیلمنامه و گسترش دادن داستان زندگی خود برای تولید فیلمی سینمایی بر اساس آن مشارکت خواهد کرد.

بوچانی که مدتی است شهروند نیوزیلند شده، درباره ساخته شدن فیلم زندگی خود گفت: «وقتی من شش سال پیش نوشتن کتاب را شروع کردم، هیچ‌کس درباره جزیره مانوس چیزی نشنیده بود. امروز کتاب من در ۲۵ کشور به چند زبان منتشر شده و حالا امیدوارم اقتباس سینمایی از آن بتواند تعداد مخاطبان و علاقه‌مندان داستان را افزایش دهد. هدف من از همکاری کردن در این پروژه آن است که تلاش برای تغییر شرایط پناهجویان همچنان ادامه یابد.»

کد خبر 545672 برچسب‌ها سینمای جهان ادبیات بهروز بوچاني

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان ادبیات بهروز بوچاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد

مصطفی قاسمیان در چارسو فرهنگ نوشت: این روز‌ها که فیلم «سال گربه» به اکران رسیده، اخبار مختلفی از رکوردشکنی‌های این اثر به گوش می‌رسد؛ رکورد‌هایی مثل بیشترین فروش در روز اول اکران و بیشترین فروش در ۳ روز اول اکران که به افتتاحیه مشهور است. اگر پیگیر اخبار سینمایی باشید، احتمالا متوجه شدید که همین رکورد‌ها را یک ماه پیش فیلم «تمساح خونی» هم شکسته بود و برخی از این رکورد‌ها را در نیمه دوم ۱۴۰۲ آثاری مثل «ویلای ساحلی»، «هاوایی» و «هتل» جابه‌جا کرده بودند! ماجرای این رکورد‌ها چیست؟ همان‌طور که می‌شود حدس زد، نه فیلم‌های سینمای ایران طی همین ۷-۶ ماه اخیر، تماشاگرپسندتر و محبوب‌تر شده‌اند و نه سینمای ایران ناگهان با موج جدیدی از تماشاگران روبه‌رو شده، بلکه باز هم بلیت سینما گران شده است، ولی این بار بدون سروصدا.

- اوایل دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که بلیت سینما ناگهان گران شد. این اقدام از دو جهت کم‌سابقه به شمار می‌رفت؛ نخست آنکه پس از سال‌ها که افزایش قیمت بلیت سینما محدود به ابتدای اکران نوروزی شده بود، این تصمیم در میانه سال گرفته شد و دوم اینکه به فاصله ۱۰ ماه قبل از آن (اسفند ۱۴۰۱) یک بار دیگر بلیت سینما گران شده بود! یعنی این بار فاصله دو مرتبه افزایش بهای بلیت، نه یک سال، بلکه تنها ۱۰ ماه بود! طبق مصوبه‌ای که در آن زمان از طریق روح‌الله سهرابی مدیرکل اداره نظارت بر نمایش سازمان سینمایی اعلام شد، این نکته ذکر شد که همزمان با گرانی بهای بلیت، روز دوشنبه نیز (همراه با سه‌شنبه) به‌عنوان روز عرضه بلیت نیم‌بها تعیین شده تا ضرب خبر این افزایش قیمت، کمی گرفته شود. سهرابی در همان اظهارنظر گفت: «قیمت بلیت سینما در ساعات پیک و سانس‌های طلایی روز‌های پنجشنبه و جمعه در سینما‌های مدرن به صورت شناور تا سقف ۸۰ هزار تومان و در سینما‌های ممتاز تا سقف ۶۰ هزار تومان در اختیار مدیر سینما خواهد بود.»

- خبر عجیب آنکه با گذشت تنها دو ماه از این رخداد، یک بار دیگر بلیت سینما گران شده است و این بار بی‌سروصدا این اتفاق افتاده. بدون اطلاع‌رسانی رسمی، آن تبصره مهم فروش بلیت ۸۰ هزار تومانی در ساعات طلایی برداشته شده و سالن‌های سینما در ۵ روز هفته (چهارشنبه تا یکشنبه) در همه ساعات روز به غیر از دو سانس که صبح است می‌توانند بلیت را به قیمت ۸۰ هزار تومان به فروش برسانند. این درحالی است که همواره مصوبات شورای صنفی نمایش و شورای راهبردی اکران به‌عنوان دو کمیته تخصصی تعیین آیین‌نامه عرضه در سینمای ایران، به اطلاع عموم می‌رسید و هرگونه تغییر در بهای بلیت سینما نیز از این قاعده مستثنی نبود. این اتفاقی نادر است که نه سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و نه صنوف سینمایی حاضر در شورا، خود را موظف ندیده‌اند تا گران شدن بلیت را به اطلاع علاقه‌مندان سینما برسانند.

منبع: کافه سینما

tags # سینما سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»
  • ثبت رکورد پرمخاطب‌ترین روز سال برای «ملت» و «باغ کتاب»
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد