Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر؛، غلامرضا پدیدار رئیس اداره پایش، مدیریت منابع و شاخص های محیط زیستی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار با بیان اینکه گشت پایش محیط زیستی شهرداری تهران با هدف پایش و اندازه‌گیری انواع آلودگی‌های محیط زیستی راه‌اندازی شده است، گفت: پیرو تاکیدات معاون محترم خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران مبنی بر تشکیل کمیته مشترک با سازمان مدیریت پسماند جهت بررسی مسائل محیط زیستی مرکز دفن و پردازش آرادکوه و ارائه راهکارهای اجرایی جهت کاهش آلودگی ها و ایجاد بستر مناسب تعامل با ارگان های ذیربط، با همراهی معاونین، مدیران و کارشناسان اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار از مرکز مجتمع دفع و پردازش پسماند آرادکوه بازدید به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدیدار با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه به طور متوسط بین ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۸۰۰ تن زباله از سطح مناطق ۲۲ گانه تهران و شهرهای اطراف به این مرکز انتقال می یابد گفت: زباله‌ها پس از ورود به این مرکز بعد از گذر از مرحله باسکول وارد واحد پردازش شده و زباله های تر و خشک در ۸ سوله تفکیک می شوند. زباله های خشک پس از جداسازی به واحد زباله سوز (با ظرفیت روزانه ۲۰۰ تن) و بخشی از آن به واحد دفن منتقل می گردد، که دفن بهداشتی زباله در این مرکز به صورت مسطح است و زباله ها پس از تخلیه به صورت نوارهای باریکی در روی زمین تسطیح شده و سپس روی لایه های آماده شده ای از خاک گسترده و فشرده می‌شوند.

به گفته وی سیستم تصفیه فاضلاب واحد به روش MBR ( لجن فعال ) اواخر سال ۹۱ با ظرفیت ۱۴۰۰ مترمکعب در روز جهت تصفیه شیرابه به بهره برداری رسید که به گفته مسئولین مرکز آرادکوه، شیرابه تولیدی هم اکنون روزانه بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ مترمکعب است که ۲۰۰ الی ۲۵۰ مترمکعب آن تصفیه و مابقی به صورت بازچرخانی در محل دفن پمپاژ شده که بخش زیادی از آن نیز به دلیل حرارت بخار می شود.

رئیس اداره پایش مدیریت منابع و شاخص های محیط زیستی تصریح کرد: مرکز آراد کوه در سال های گذشته اقدامات موثری در راستای بهبود وضعیت محیط زیستی خود از جمله راه اندازی سیستم تصفیه فاضلاب و همچنین نصب دستگاه RO بر روی سیستم به دلیل شرایط آبی منطقه، راه اندازی زباله سوز ۲۰۰ تنی و حذف دریاچه شیرابه انجام داده است.

پدیدار اظهار داشت: بر اساس بازدید صورت گرفته، جهت بهبود وضعیت زیست محیطی مرکز آرادکوه، پیشنهادات کارشناسی چون تسریع روند اجرایی شدن طرح کاپ در مناطق ۲۲ جهت کاهش پسماند از مبدا، افزایش میزان هوادهی در سایت تخمیر از طریق افزایش تجهیزات لازم مانند دستگاههای تاپ ترن، فنس کشی واحد پالایش جهت کاهش پراکندگی پلاستیک ها در محوطه، توقف بخش بازچرخانی شیرابه به طور دائم (به دلیل تشدید بو در محوطه) و بهینه سازی سیستم تصفیه فاضلاب متناسب با ظرفیت ورودی شیرابه ارائه شد.

وی ادامه داد: همچنین توسعه واحد زباله سوز جهت کاهش دفن زباله، افزایش بودجه نگهداشت سیستم تصفیه فاضلاب، کنترل مداوم و نظارت دقیق سیستم تصفیه فاضلاب توسط افراد متخصص با انجام نمونه برداری های دوره‌ای از خروجی سیستم تصفیه فاضلاب و ارائه گزارش ماهانه به مراجع ذیصلاح، انجام نمونه برداری های دوره‌ای از خروجی دودکش های زباله سوز مرکز توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست و ارائه نتایج به سازمان محیط زیست جهت رصد دستگاه ریجکت سوز از دیگر راهکارهای اجرایی است که از سوی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار مطرح و بررسی شد.

کد خبر 5013697

منبع: مهر

کلیدواژه: آرادکوه آلودگی خاک حفظ محیط زیست محرم 99 شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شهرداری تهران قوه قضاییه پیش بینی وضعیت هوا سال تحصیلی جدید متروی تهران وضعیت راهها محسن حاجی میرزایی کمیته امداد امام خمینی سازمان تامین اجتماعی ترافیک سیستم تصفیه فاضلاب محیط زیست محیط زیستی زباله سوز زباله ها جهت کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد گفت: تیم پایش با همکاری واحد حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست یزد دو واحد آلاینده شن و ماسه را در جاده یزد بافق با حکم قضایی و همراهی ماموران پاسگاه انتظامی فهرج پلمب نمود.


سید رضا نورانیان افزود: واحد‌های فوق ضمن قرار داشتن در لیست صنایع آلاینده استان و علی رغم اخطار‌ها و مهلت‌های داده شده، اقدام اصلاحی مؤثری انجام نداده و آلودگی ذرات آنها استمرار داشته است.


وی ادامه داد: بر همین اساس تا رفع کامل آلایندگی از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود