Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوی گفت: حجم مخازن شهرستان به ۵۱هزار مترمکعب افزایش می یابد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، یداله سلطانی از پیشرفت ۷٠ درصدی مخزن شهرک ولی عصر شهرستان خبرداد و گفت: اعتبار اولیه برای اجرای این پروژه ۲۲ میلیارد ریال و مدت اولیه پیمان ۲۰ ماه است.

وی اظهار کرد: در اجرای این پروژه، احداث مخزن بتنی ۵٠٠٠ مترمکعبی، خط انتقال برگشت تا تقاطع جاده آغچه قشلاق، حوضچه های ورودی و خروجی و سیستم زهکشی و محوطه سازی پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانی گفت: با اتمام این مخزن و مخزن ۱۵ هزار مترمکعبی در حال احداث توسط سازمان آب منطقه ای استان،حجم مخازن شهر خوی به ۵۱ هزار مترمکعب افزایش خواهد یافت.   
      
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوی بااشاره به بحران آب در شهرستان اظهار کرد: در شهرستان با ۴۰۰ هزار نفر جمعیت و ۱۱۶ هزار مشترک شهری و روستایی، میزان مصرف و تولید آب برابر است که این نشان از وجود بحران آب در شهرستان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب مخزن آب آب و فاضلاب خوی آب و فاضلاب آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد

علی جورابلو مدیر جهاد کشاورزی گرمسار گفت: در بیشتر از ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان گرمسار اکنون عملیات کشاورزی حفاظتی شامل کم‌خاک‌ورزی و بی خاک‌ورزی اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: طبق برنامه پیش بینی می‌شود سطح خاک‌ورزی حفاظتی در این شهرستان در سال‌های آتی افزایش پیدا کند و به بیش از یکهزار هکتار برسد.

وی گفت: افزایش رطوبت ذخیره شده در خاک مهم‌ترین عامل تولید درمناطق خشک وکم‌بارش است و باقی ماندن بقایای گیاهی بر روی سطح خاک و همچنین افزایش مواد آلی خاک، کاهش نیروی کار و انرژی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین مزایای خاک ورزی حفاظتی است.

این مسئول بیان کرد که کاهش تردد ادوات خاک ورزی در مزرعه و صدمه کمتر ساختمان خاک از مزایای اجرای خاک ورزی حفاظتی است. در خاک ورزی مرسوم ۶ تا هفت بار تردد در مزرعه برای کشت، علاوه بر تخریب ساختمان خاک هزینه بسیاری دارد و این در حالی است که در خاک‌ورزی حفاظتی رایج در گرمسار فقط ۲ یا حداکثر سه بار ادوات خاک ورزی به سطح مزرعه می‌روند.

مدیر جهاد کشاورزی گرمسار افزود: کشت محصول در بقایای گیاهی سال قبل با دستگاه‌های مستقیم کار، حذف شخم عمیق در خاک و جایگزینی شخم سبک و استفاده از ادوات کم‌خاکورزی از روش‌های متداول خاک‌ورزی حفاظتی توصیه شده به کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار