Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سه پتروشیمی سبلان، دنا و سیراف پس از بهره برداری هرکدام سالانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن متانول تولید خواهند کرد، از این رو بیشترین میزان تولید این محصول را در سال های آتی خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، داود باقری - مدیرعامل هلدینگ انرژی سپهر اظهارکرد: توسعه و رشد تولید محصولات پتروشیمی به عنوان دو فاکتور نهایی در افق برنامه های کلان کشوری،تصاعدی در چهارچوب ظرفیت‌های بومی و خود باوری است که در شرایط خاص امروز کشور تنها دهلیز روشن رشد تولید و افزایش صادرات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری افزود: در این راستا این هلدینگ انرژی با تکیه بر دانش بومی و باور به مهندسان داخلی در مراحل نهایی تکمیل پتروشیمی سبلان به عنوان پیش قراول پروژه های این هلدینگ قرار دارد. این پروژه با پیشرفت ۹۴ درصدی گام های نهایی عملیاتی خود را بر می دارد و همزمان برنامه ریزی ها برای ورود این شرکت به بازار سرمایه در حال تدوین است تا امکان حضور این شرکت در بورس نیز فراهم شود.

او با اشاره به بازار فروش متانول گفت: گرچه باتوجه به تحریم های ظالمانه بر علیه جمهوری اسلامی، صادرات با چالش های جدی روبروست اما با توجه به تعامل بسیار مطلوب با کشور چین به عنوان بزرگترین مصرف کننده متانول در جهان، می توان امید داشت این محصول سهم بسزایی از صادرات محصولات پتروشیمی را به خود اختصاص دهد. البته قانع بودن به این مسیر به صورت منفرد قطعا برنامه انرژی سپهر نخواهد بود زیرا قائل به نوآوری و چشم انداز های جدید در این عرصه هستیم. شرکت بازرگانی تجارت بین الملل سکو به عنوان بازوی فروش و بازاریابی این هلدینگ قطعا برنامه های مدونی را در خصوص صادرات پی گیری و پی ریزی خواهد کرد تا هدف غایی هلدینگ که تولید کیفی و عرضه مطلوب است، محقق شود.

بنابر اعلام شرکت ملی صنایع پتروشیمی، باقری گفت: سه پتروشیمی سبلان، دنا و سیراف به عنوان زیر مجموعه های هلدینگ انرژی، پس از بهره برداری هرکدام به صورت مجزا سالانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن متانول تولید خواهند کرد که مجموع تولید این سه واحد به ۴ میلیون و ۹۵۰ هزار تن در سال خواهد رسید. از سوی دیگر با وجود شرکت تجارت بین الملل سکو به عنوان بازاریاب و فروشنده بین المللی این محصول می توان در نظر داشت که سهم قابل توجهی از صادرات سال های آتی متانول کشور، به این هلدینگ اختصاص یابد.

وی  افزود: انرژی سپهر در راستای نگرش به صنایع پایین دست متانول و تبدیل آن به زنجیره ارزش به منظور جلوگیری از خام فروشی، دستیابی به خودکفایی ملی، ایجاد اشتغال، جلوگیری از خروج ارز و در نهایت تامین مواد اولیه برای سایر صنایع ، مطالعات جامعی را در چهار فاز پیگیری می کند که فاز اول مطالعات آن به پایان رسیده و به زودی در دستور کار هلدینگ قرار خواهد گرفت و زنجیره فرمالدئید ایجاد خواهد شد.

باقری ادامه داد: امیدواریم با تکمیل این چهار فاز، بیش از ۱.۲ میلیون تن متانول تبدیل به زنجیره ارزش در صنایع پایین دست شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پتروشيمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز