Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@02:15:04 GMT

تلاشی تازه برای حل معمای مصونیت به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۱۳۸۰

تلاشی تازه برای حل معمای مصونیت به کرونا

متخصصان و دانشمندان علوم پزشکی در انگلیس تلاش تازه‌ای را برای شناختی دقیق‌تر از واکنش سیستم ایمنی بدن به ویروس کرونا آغاز کرده‌اند.

به گزارش ایمنا، متخصصان در ۱۷ مرکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی در انگلیس در نظر دارند به سوالاتی نظیر این پاسخ دهند که مصونیت به کرونا چقدر دوام دارد و چرا شدت این بیماری تا این حد متغیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنسرسیوم جدید ایمنی‌شناسی کرونا در انگلیس ۶.۵ میلیون پوند از مرکز تحقیقات و نوآوری بریتانیا و مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی دریافت کرده تا در مطالعات آینده درک بهتری از مصونیت به این ویروس ارائه دهد.

"پروفسور مالا ماینی"، ایمنی‌-ویروس شناس در دانشگاه یوسی‌ال لندن و رئیس یکی از کارگروه‌های این کنسرسیوم می‌گوید: پاسخ دستگاه ایمنی به ویروس در واقع همان واکنش بدن به ویروس در زمان ابتلاء به عفونت است. اینکه در زمان ابتلاء به عفونت حاد، شدت بیماری چقدر است؛ بعد از ابتلاء، مصونیت چقدر دوام دارد و واکنش بدن به واکسن چگونه خواهد بود. سیستم ایمنی مبنای تمام واکنش‌های بدن به ویروس است.

از ابتدای ظهور ویروس کرونا، دانشمندان سعی کرده‌اند بفهمند بدن چگونه به این عفونت واکنش نشان می‌دهد. پروفسور ماینی می‌گوید در بیماری خفیف یا با شدت متوسط، واکنش سیستم ایمنی دقیقاً همان است که در کتاب‌های مرجع آمده و تمام اجزای سیستم ایمنی پیچیده بدن بخوبی باهم‌دیگر کار می‌کنند.

این کنسرسیوم امیدوار است متوجه نقش سیستم ایمنی در موارد وخیم بیماری کرونا شود و بفهمد دوام مصونیت چقدر است، به تازگی محققان در هنگ کنگ، اولین مورد مستند ابتلای دوباره به کرونا را گزارش کردند. پروفسور پال موس، بازرس علمی کنسرسیوم نیز در این باره می‌گوید: این یک مورد در بین میلیون‌ها بوده است. این نسبت را نباید نادیده بگیریم.

وی می‌گوید اینکه به نظر می‌رسد پاسخ سیستم ایمنی به ویروس کرونا به مرور فروکش می‌کند اسباب نگرانی بوده اما این واقعیت که این فرد، بار دوم که کرونا گرفته هیچ علامتی نداشته، نشان می‌دهد سیستم ایمنی‌اش در توقف بیماری موفق بوده است.

این کنسرسیوم همچنین درباره کسانی تحقیق می‌کند که بدون قرار گرفتن در معرض ویروس کرونا به آن مصونیت دارند، بعضی تحقیقات نشان داده‌اند تماس با انواع دیگر ویروس کرونا که باعث سرماخوردگی عادی می‌شوند، سیستم ایمنی را قادر به شناسایی ویروس کرونای جدید می‌کند.

بنا به گزارش ایسنا، پروفسور موس، تاکید می‌کند که سوال اصلی این است که آیا ابتلاء به ویروس‌های خفیف کرونا، می‌تواند از ابتلاء به کرونای جدید و نوع شدید آن جلوگیری کند یا این امکان وجود ندارد.

کد خبر 442054

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا ویروس دانشمندان سیستم ایمنی پیشگیری تحقیقات جدید عفونت های ویروسی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سیستم ایمنی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از بیماری ترانه علیدوستی

آفتاب‌‌نیوز :

وکیل ترانه علیدوستی درباره وضعیت بیماری این بازیگر سینما، در شبکه اجتماعی ایکس/توییتر نوشت: در روز‌های اخیر دوستان بسیاری نگران اخبار مربوط به وضعیت سلامت ⁧ترانه علیدوستی⁩ هستند، برغم عدم تمایل موکلم به انتشار اخبار وضعیت جسمانی‌اش که طبیعتا مربوط به حریم شخصی و خصوصی ایشان است برای رفع این نگرانی، لازم به توضیح است؛ خانم ⁧ترانه علیدوستی⁩ از مرداد ۱۴۰۲ به سندرم Dress مبتلا شده‌اند که پزشکان علت آن را یک تداخل دارویی تشخیص داده‌اند.

وی افزود: خانم علیدوستی در حال حاضر و پس از طی دوره‌های طولانی درمان، در مسیر بهبود نسبی هستند.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • جزئیات تازه از بیماری ترانه علیدوستی
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن