Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم نرماشیری روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: گروه هدف اورژانس اجتماعی زوج‌های متقاضی طلاق، زنان در معرض آسیب‌های اجتماعی، افرادی که قصد خودکشی دارند، دختران و پسران فراری از منزل و کودکان آزار دیده هستند.

وی تصریح کرد: اورژانس اجتماعی به عنوان مرکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی با هدف ارائه خدمات تخصصی و فوری به افراد در معرض آسیب به منظور جلوگیری از انحراف مجدد آنان فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بهزیستی ایرانشهر گفت: با توجه به اینکه هر روز با شکل جدیدی از آسیب‌ها در جامعه روبه رو هستیم نیاز است دانش و آگاهی مردم نسبت به این مسائل افزایش پیدا کند.

وی خاطر نشان کرد: تمام خدمات روان درمانی، مشاوره‌ای و خدمات تخصصی به جامعه هدف به صورت رایگان ارائه می‌شود.

نرماشیری با اشاره به نقش اورژانس اجتماعی در کاهش آسیب‌های خانوادگی از جمله طلاق اظهار داشت: تمام پرونده‌های طلاق از سوی اورژانس اجتماعی بررسی می‌شود به طوریکه با انجام فعالیت‌های مشاوره‌ای و ارائه خدمات مشورتی نقش قابل توجهی در کاهش آمار طلاق داشته است.

وی بیان کرد: اعتیاد یکی از عوامل مهم از هم پاشیدگی بنیان خانواده در منطقه است که باید با توزیع کنندگان موادمخدر با هدف حفظ ارکان خانواده به صورت جدی برخورد شود. 

وی ادامه داد: این مرکز اقدامات لازم را به منظور جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی درآینده انجام می‌دهد.

نرماشیری گفت: اصول اورژانس اجتماعی شامل کمک به پیشگیری آسیب‌ها در اجتماع، همکاری درون سازمانی و برون سازمانی، انجام کارتیمی، رویکرد علمی در مداخلات، مساله یابی به موقع و توانمندسازی جامعه هدف است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان اورژانس اجتماعی زاهدان ایرانشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان اورژانس اجتماعی زاهدان ایرانشهر سیستان و بلوچستان اورژانس اجتماعی زاهدان ایرانشهر اورژانس اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

احمد احمدی صدر گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده‌های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه‌هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسرا‌های نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی‌ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بستر‌های مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی، چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سرا‌ها و... را چندین برابر افزایش دهیم.

منبع: شهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!