Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، در حالی که ابتلا به کرونا رکوردهای میلیونی را پشت سر می گذارد مهم ترین اخبار مربوط به کرونا در سراسر جهان را مرور می کنیم:

*ویروس شناسان اسپانیایی با انجام سه آزمایش پشت سر هم روی گروهی وسیع از کودکان و بزرگسالان به این نتیجه رسیده اند که کودکان شش بار کمتر از بزرگسالان ویروس کرونا را انتقال می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که تحقیقات دیگری در آمریکا عکس این قضیه را اثبات کرده بود.

*واکسن کرونای ساخته شده از سوی دانشگاه آکسفورد در سراسر جهان در سومین و آخرین فاز آزمایش، بر روی 50 هزار داوطلب تست خواهد شد.

*یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک داروی مخصوص درمان آرتریت روماتوئید ممکن است به بهبود شرایط بیماران بدحال کرونایی  کمک کند. این دارو که توسیلیزوماب نام دارد با نام تجاری Actemra فروخته می شود و دارویی با خواص ضد التهابی است که دانشمندان معتقدند می تواند واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به ویروس را کنترل کند. هفت بیمار کرونایی به شدت بد حال با کمک این دارو به شرایط متعادل رسیدند. تحقیقات بیشتری بر روی این دارو در دست انجام است.

*یک نظرسنجی مشخص کرد 80 درصد مردم آمریکا از این ترس دارند روند ساخت و توزیع واکسن کرونا بیش از آنکه علمی باشد، سیاسی است. آنها معتقدند سیاست های دولت آمریکا و جاه طلبی های ترامپ برای انتخابات پیش رو ممکن است باعث شود صحت و کارایی واکسن کرونا تحت تاثیر قرار بگیرد.

*94 درصد فوتی های ناشی از کرونا در آمریکا افرادی بوده اند که پیش از ابتلا به کرونا به یک بیماری پیش زمینه ای نیز مبتلا بوده اند و فوت آنها از کرونا ارتباط زیادی با بیماری شان داشته است.

*دانشمند ارشد پروژه ساخت واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد هشدار می دهد در آینده به دلیل سفرهای جهانی و افزایش جمعیت ، تعداد بیشتری ویروس از حیوانات به انسان منتقل می شوند. سارا گیلبرت ، متخصص اصلی ساخت واکسن کووید19 دانشگاه آکسفورد  گفت که سبک های زندگی مدرن ، کشاورزی سمی و جنگل زدایی خطر شیوع عفونت های زوتونیک را افزایش می دهد.

*90 درصد کسانی که آلوده به ویروس کرونا هستند آنقدری به طیف وسیع این بیماری دچار نشده اند که بخواهند این ویروس را به دیگران انتقال دهند. همانطور که آزمایشات قبلی هم نشان داده 10 درصد از کل مبتلایان مقصر ابتلای آن 90 درصد دیگر هستند.

*198 شهروند کره جنوبی به دلیل ماسک نزدن و درگیری با دیگران به دلیل همین عدم رعایت این نکته بهداشتی از سوی پلیس این کشور دستگیر شده اند. زدن ماسک در کره جنوبی یک قانون است و سرپیچی از آن جریمه دارد.

*برآوردهای اقتصادی حاکی از این است که استرالیا به دلیل پاندمیک کرونا برای نخستین بار در 30 سال گذشته وارد یک رکود شدید اقتصادی شده است.

*دکتر آنتونی فاوچی متخصص ارشد بیماری‌های عفونی در آمریکا در مصاحبه ای گفت: در صورتی که آزمایشات بالینی مداوم نتایج بسیار مثبتی را ایجاد کند واکسن کرونا می تواند زودتر از انتظار در دسترس عموم قرار بگیرد.

*تحقیقات جدید نشان می دهد برخی بیماران مبتلا به کرونا ممکن است تا یک ماه بعد از ابتلا هیچ علامتی را نشان ندهند و نه خودشان و نه اطرافیان بویی از این بیماری ببرند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس شیوع واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند