Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-30@02:22:53 GMT

فدرر و نادال علیه جوکوویچ و اتحادیه بازیکنان

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۳۰۰۷

فدرر و نادال علیه جوکوویچ و اتحادیه بازیکنان

بزرگان تنیس جهان بر سر تشکیل یک اتحادیه جدید در دنیای تنیس به شدت اختلاف نظر دارند. 

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایران ورزشی، به نظر می‌رسد تشکیل اتحادیه جدایی‌طلبانه بازیکنان تنیس باعث ایجاد تفرقه میان اهالی این رشته ورزشی شده است و در این میان راجر فدرر و رافائل نادال به‌عنوان پرافتخارترین‌ تنیسورهای تاریخ از رخ دادن این اتفاق ابراز نارضایتی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روز یکشنبه هفته جاری بود که تشکلی جدید با عنوان «اتحادیه تنیسورهای حرفه‌ای» (PTPA) تأسیس شد که نهادی مجزا از تور ATP و اولین شورای بازیکنان تنیس است که از سال 1972 فعالیت داشته است.


این نهاد جدید تنیس به همت افرادی مانند مرد شماره یک تنیس جهان نواک جوکوویچ، واسک پوسپیسیل و مرد شماره 94 رده‌بندی جهانی تشکیل شده است. پوسپیسیل در این باره گفت: «اگر غیرممکن نباشد، خیلی سخت است بازیکنان روی تصمیمات مهمی که برای تنیس گرفته می‌شود تأثیر بسزا بگذارند.» 


جوکوویچ هم که با پیروزی در دور نخست اوپن آمریکا روند پیروزی‌های متوالی‌اش در سال 2020 را ادامه داد، با پیچیده توصیف کردن ساختار مدیریت قبلی ناظر بر مسابقات تنیس به خبرنگاران درباره اتحادیه تنیسورهای حرفه‌ای گفت: «این یک ایده جدید نیست و چیزی نبوده که ناگهان به ذهن ما خطور کرده باشد.


 این پروژه چیزی بود که بسیاری از بازیکنان خواهان اجرایی شدنش بودند و در بالغ بر 20 سال گذشته، در نسل‌های مختلف ورزشکاران این رشته منتظر به وجود آمدن آن بودند. من هم به‌طور قطع فکر می‌کنم تشکیل چنین اتحادیه‌ای یک قدم رو به جلو برای کمک به بازیکنان است چون به نظرم آنها را با هم متحد می‌کند.

 


این اتحادیه به آنها اجازه می‌دهد یک نهاد حمایت‌کننده داشته باشند، یک اتحادیه که از طریق آن بتوانند عقایدشان را بهتر ابراز کنند و درباره ایده‌هایی که دارند صحبت کنند. وظیفه این اتحادیه این است که از منافع بازیکنان و هرآنچه مربوط به آنها می‌شود دفاع کند.»


 با وجود اینکه جوکوویچ به همکاری اتحادیه تنیسورهای حرفه‌ای و تور ATP امیدوار و خوشبین است، نهاد حاکم بر دنیای تنیس مردان بر لزوم وجود اتحاد در این رشته ورزشی تأکید کرده است. این سازمان با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرده تور ATP برای همه بازیکنان تنیس در تصمیم‌گیری‌های بزرگش به یک اندازه اهمیت قائل است.»


 علاوه بر ATP، رافائل نادال و راجر فدرر به‌عنوان دو تنیسور دارنده بیشترین قهرمانی‌ها در گرنداسلم‌ها نیز مخالف ایده تأسیس اتحادیه تنیسورهای حرفه‌ای بوده‌اند. نادال در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «دنیا دارد روزهای سخت و پیچیده‌ای را می‌گذراند. من به‌شخصه باور دارم اکنون زمان حفظ آرامش و اتحاد برای حرکت در یک مسیر است. الان بیش از هر زمان دیگری ما به یکپارچگی نیاز داریم و وقت دودستگی نیست. در این مقطع کنونی دنیای تنیس تنها با اتحاد می‌تواند به اهدافی بزرگ دست پیدا کند. تمام ما بازیکنان، تورنمنت‌ها و نهاد‌های حاکم باید در کنار هم کار کنیم. ما الان مشکلات بزرگتری داریم و قطعاً دو دستگی راه‌حل نیست.»


فدرر هم که در ابتدای سال جاری خواهان ادغام شدن نهادهای حاکم بر تنیس مردان و زنان شده بود، در واکنش به تشکیل اتحادیه تنیسورهای حرفه‌ای گفت: «الان زمان آن است که ما بازیکنان و در کل تمام دست‌اندرکاران این رشته ورزشی با هم متحد باشیم.»


اندی ماری، دیگر تنیسور سرشناس دنیا هم به‌نوعی مخالفت خود را با سازمان جدید تنیس اعلام کرد و نبود بازیکنان زن در این اتحادیه را زیر سؤال برد. البته پوسپیسیل می‌گوید مذاکراتی با تعدادی از عوامل اجرایی در بخش تنیس زنان صورت گرفته و قرار شده است به‌زودی تنیسورهای زن نیز به عضویت اتحادیه تنیسورهای حرفه‌ای درآیند.

رافائل نادال نواک جوکوویچ تنیس راجر فدرر

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: رافائل نادال نواک جوکوویچ تنیس راجر فدرر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • معرفی تنیسورهای برتر مسابقات تور جهانی تنیس جوانان
  • زین الدین زیدان و وینیسیوس جونیور، تماشاگران ویژه بازی رافائل نادال در تنیس اوپن مادرید + عکس
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • چهره تنیسورهای حاضر در مرحله نیمه نهایی تور جهانی مشخص شد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات