Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، غلامرضا پدیدار با بیان اینکه گشت‌ و پایش محیط زیستی شهرداری تهران با هدف پایش و اندازه گیری انواع آلودگی های محیط زیستی راه اندازی شده است، گفت: پیرو تاکیدات معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران مبنی بر تشکیل کمیته مشترک با سازمان مدیریت پسماند جهت بررسی مسائل محیط زیستی مرکز دفن و پردازش آرادکوه و ارائه راهکارهای اجرایی جهت کاهش آلودگی ها و ایجاد بستر مناسب تعامل با ارگان‌های ذیربط، با همراهی معاونان، مدیران و کارشناسان اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار از مرکز مجتمع دفع و پردازش پسماند آرادکوه بازدید به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره پایش، مدیریت منابع و شاخص‌های محیط زیستی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه به طور متوسط بین  ۵۵۰۰ تا ۵۸۰۰ تن زباله از سطح مناطق ۲۲ گانه تهران و شهرهای اطراف به این مرکز انتقال می یابد، گفت: زباله ها پس از ورود به این مرکز بعد از گذر از مرحله باسکول وارد واحد پردازش و زباله های تر و خشک در ۸ سوله تفکیک می شوند. زباله‌های خشک پس از جداسازی به واحد زباله سوز (با ظرفیت روزانه ۲۰۰ تن) و بخشی از آن به واحد دفن منتقل می‌شود که دفن بهداشتی زباله در این مرکز به صورت مسطح است و زباله ها پس از تخلیه به صورت نوارهای باریکی در روی زمین تسطیح سپس روی لایه‌های آماده شده ای از خاک گسترده و فشرده می‌شوند.

به گفته وی سیستم تصفیه فاضلاب واحد به روش MBR ( لجن فعال ) اواخر سال ۹۱ با ظرفیت ۱۴۰۰ مترمکعب در روز جهت تصفیه شیرابه به بهره برداری رسید که به گفته مسئولان مرکز آرادکوه، شیرابه تولیدی هم اکنون روزانه بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ مترمکعب است که ۲۰۰ تا ۲۵۰ مترمکعب آن تصفیه و مابقی به صورت بازچرخانی در محل دفن پمپاژ شده که بخش زیاد از آن نیز به دلیل حرارت بخار می‌شود. 

رئیس اداره پایش مدیریت منابع و شاخص های محیط زیستی تصریح کرد: مرکز آراد کوه در سال های گذشته اقدامات موثری در جهت بهبود وضعیت محیط زیستی خود از جمله راه اندازی سیستم تصفیه فاضلاب و نصب دستگاه RO روی سیستم به دلیل شرایط آبی منطقه، راه اندازی زباله سوز ۲۰۰ تنی و حذف دریاچه شیرابه انجام داده است.

پدیدار در ادامه اظهار کرد:بر اساس بازدید صورت گرفته، جهت بهبود وضعیت زیست محیطی مرکز آرادکوه، پیشنهادات کارشناسی چون تسریع روند اجرایی شدن طرح کاپ در مناطق ۲۲ گانه جهت کاهش پسماند از مبدا، افزایش میزان هوادهی در سایت تخمیر از طریق افزایش تجهیزات لازم مانند دستگاه‌های تاپ ترن، فنس کشی واحد پالایش جهت کاهش پراکندگی پلاستیک ها در محوطه، توقف بخش بازچرخانی شیرابه به طور دائم(به دلیل تشدید بو در محوطه) و بهینه‌سازی سیستم تصفیه فاضلاب متناسب با ظرفیت ورودی شیرابه ارائه شد.

 وی در پایان گفت: توسعه واحد زباله سوز جهت کاهش دفن زباله، افزایش بودجه نگهداشت سیستم تصفیه فاضلاب، کنترل مداوم و نظارت دقیق سیستم تصفیه فاضلاب توسط افراد متخصص با انجام نمونه برداری‌های دورهای از خروجی سیستم تصفیه فاضلاب و ارائه گزارش ماهانه به مراجع ذیصلاح، انجام نمونه برداری‌های دورهای از خروجی دودکش های زباله سوز مرکز توسط آزمایشگاه معتمد محیط زیست و ارائه نتایج به سازمان محیط زیست جهت رصد دستگاه ریجکت سوز از دیگر راهکارهای اجرایی است که از سوی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار مطرح و بررسی شد.

پربیننده ترین جزییات افزایش حقوق کارکنان شهرداری‌ها و شهرداران آمار ۹۵درصدی رضایت از سامانه۱۳۷ با تحلیل فقط ۲۵درصد از داده‌ها/ داده‌ها فیلتر شده به مدیران گزارش داده می‌شد نرخنامه قیمت ۲۰محصول پرمصرف میادین میوه و تره بار واکنش سازمان مدیریت پسماند به نبود برنامه مشخص برای زباله‌های کرونایی فوتی‌های ناشی از کرونا در پایتخت چقدر کاهش پیدا کرد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زباله شهرداری تهران پسماند مدیریت پسماند آراد کوه قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت سیستم تصفیه فاضلاب محیط زیست محیط زیستی زباله سوز جهت کاهش زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوی نامتبوع پسماند در منطقه آرادکوه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ایجاد دریاچه شیرابه ، ناشی از زباله های تر ، منشا اصلی بوی نامتبوع است . مسئولان مرکز پردازش آرادکوه سال قبل اعلام کرده بودند که دریاچه شیرابه برای همیشه جمع اوری شده است .

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بوی نامتبوع پسماند در منطقه آرادکوه
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک