Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته دستمزد کانون شورا‌های اسلامی کار کشور با گلایه از اینکه دولت و مسئولان نگران معیشت و سلامت جامعه کارگران نیستند گفت:زمان اجرای مصوبه حق مسکن کارگران مطابق مصوبه شورای عالی کار نبوده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد کانون شورا‌های اسلامی کار کشور، درباره واکنش وزارت کار در خصوص کاهش ۲۵ درصدی حق مسکن کارگران با اجرای مصوبه از تیرماه، گفت:بحث کارگران حذف ۶۰۰ هزارتومان نبود، بحث اصلی این بود که چرا مصوبه‌ای که به صورت سه جانبه در شورای عالی کار تصویب شده است برای تصویب نهایی باید به دولت برود؟

وی ادامه داد:مطابق کدام قانون و مقاوله نامه‌های کارگری است؟ در نظام دستمزد این موضوع چه جایگاهی دارد؟ اکنون که قرار است مصوبه تصویب شده شورای عالی کار در هیأت دولت هم تصویب شود، تعیین تاریخ بر عهده دولت است؟ رئیس شورای عالی کار زمان و تاریخ اجرای مصوبه را به گونه‌ای مشخص می‌کند که در هیچ مصوبه شورای عالی کار این وجود نداشته است؛ که اگر وجود داشت، برای اثبات و صحت یک ادعای درست باید مدارک و مستندات ارائه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



توفیقی بیان کرد:هر کس هر ادعایی مطرح می‌کند باید برای آن دله مشخصی داشته باشد. مصوبه شورای عالی کار برای حق مسکن هیچ تاریخی نداشت. کسی که اعلام می‌کنداین مسئله دروغ است، باید برای آن مستندات ارائه کند.

رئیس کمیته دستمزد کانون شورا‌های اسلامی کار کشور بیان کرد: کمیته دستمزد شورای عالی کار سال گذشته قبل از آغاز جلسات مزد، اقدام به برگزاری جلسات کرد تا باز هم مانند سنوات گذشته نزدیک به جلسات مزدی کسی مدعی تعیین مزد صنف یا منطقه‌ای نشود؛ همچنین بررسی‌ها انجام شد که کشور شرایط بررسی مزد منطقه‌ای را دارد؟ اگر این شرایط وجود دارد چگونه باید انجام شود؟ چرا کسی این مسائل را پیگیری نمی‌کند؟ از سوی دیگر شورای عالی کار موظف است ماهیانه یک جلسه به صورت رسمی برگزار کند. در حال حاضر وارد هفتمین ماه سال شده ایم، از ابتدای سال چند جلسه برگزار شده است؟ در جلساتی که در سال ۹۸ برای تعیین مزد ۹۹ برگزار شد، قول‌هایی به کارگران داده شد، آیا تیم اقتصادی دولت قول‌هایی که برای زندگی کارگران به نمایندگان کارگران داد را عملیاتی کرد؟

توفیقی افزود: قیمت گوشت گرم به یکباره ۱۷ هزارتومان گران شد؛ آیا کسی این مسائل را دید؟ قیمت مرغ در بهترین حالت ۱۹۵۰۰ تومان است. این در حالی است که رئیس ستاد تنظیم بازار در مصاحبه‌های متعدد اعلام کرده است که خداروشکر مرغ در ماه محرم تغییر نکرد. پارسال این موقع قیمت مرغ چقدر بود؟ آیا دولت بررسی کرده است که با حذف ارز دولتی و جایگرین ارز نیمایی برای کالاها، چه بلایی بر سر سبدمعیشت کارگران آمده است؟ تغییرات قیمتی روغن، کره، برنج، قند و شکر بسیار چشمگیر است. اکثر نانوایی‌ها نان با آرد دولتی پخت نمی‌کنند. قیمت برنج هندی در بازار کیلویی ۲۱ هزارتومان است. این به معنی این است که افزایش افسارگسیخته‌ای در سبدمعیشت کارگران رخ داده است.

وی با بیان اینکه قیمت تخم مرغ و نهاده‌های دامی افزایش چشمگیر پیدا کرده است بیان کرد: ظرف سه سال قیمت مسکن ۵ برابر شد، قیمت متوسط آپارتمان در تهران به ۲۳ میلیون تومان رسیده است. آیا فاصله طبقاتی مورد توجه مسئولان است؟ آیا شکافی که بین سبد معیشت و هزینه‌ها به وجود آمده مورد توجه دولتی‌ها است؟ تورم را به صورت مصنوعی می‌خواهند کاهش دهند، آیا به ضریب جینی و شاخص تورم توجه دارند که چه بلایی سرکارگران می‌آیند. روز گذشته اعلام شد، میانگین درآمدی کارمندان دولت ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد، میانگین درآمد کارگران چقدر است؟ افزایش حق مسکن کارگران یکی از مولفه‌های دستمزد است. چرا از سال ۱۳۷۰ مورد بازنگری قرار نگرفته است؟ اگر این اتفاق افتاده بود امروز بحث کمک هزینه ۳۰۰ هزار تومانی خنده دار نبود. هزاران خلف وعده از سوی دولت به کارگران وجود دارد. قیمت ماست در یک شب ۳۰ درصد گران شد. قیمت دارو در بازه زمانی کوتاهی بسیارگران شد. طبقه کارگرنفس‌های رو به موت را سپری می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حق مسکن کارگران شورای عالی کار افزایش حق مسکن مصوبه شورای عالی کار کمیته دستمزد حق مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۴۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق

علی‌اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، عصر سه‌شنبه با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، عصر سه‌شنبه با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار در حاشیه اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد.
 
احمدیان و الاعرجی ضمن مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق، درباره تشکیل هر چه سریعتر جلسه کمیته‌های فرعی و عالی‌ آن توافق کردند.

الاعرجی روابط عراق با ایران را راهبردی توصیف و بر اجرای مصوبه‌ پارلمان این کشور درباره اخراج نیروهای نظامی ائتلاف آمریکایی تأکید کرد.

مشاور امنیت ملی عراق همچنین از نقش جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت منطقه و  ایجاد صلح و ثبات در منطقه قدردانی کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران برای شرکت در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی امنیتی روسیه و نشست دبیران شورای امنیت ملی کشورهای عضو گروه بریکس، به روسیه سفر کرده است.

تشریح برنامه کاری احمدیان در روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سورپرایز بزرگ کارگران با دریافت پاداش روز کارگر | کارگران اردیبهشت ۲ تا حقوق می‌گیرند
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد کارگران جدی شد ؟
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند