Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@05:09:56 GMT

روند تغییرات علائم کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۵۳۵۳

روند تغییرات علائم کرونا

‍‍‍‍‍‍

ایسنا/خراسان رضوی متخصص بیماری‌های عفونی درمانگاه تخصصی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه ما نباید با دیدن بیماری جدید، ویروس کرونا را از ذهنمان پاک کنیم، گفت: هربیماری‌ای که در افراد دیده می‌شود، یکی از تشخیص‌های ما باید کرونا باشد.

دکتر حمید قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتداء شیوع ویروس کرونا، این ویروس با علائم مشکلات تنفسی دیده و شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران مبتلا علائم خفیف تا شدید تنفسی و نارسایی‌های تنفسی داشتند، اما به تدریج علائم دیگری از کرونا شناسایی شد.

وی با اشاره به اینکه «به طور کلی ویروس کرونا به دو دسته خفیف و شدید تقسیم بندی می‌شود»، افزود: در نوع خفیف ویروس کرونا علائم به‌طوری است که طیف بسیار زیادی از بیماری‌های دیگر را شامل می‌شود. علائم اخیر دیده شده در کرونا، شامل مشکلات پوستی، علائم تنفسی و گوارشی، گاها سردرد، علائم سکته مغزی، انسداد عروق، نارسایی قلبی، نارسایی کلیه و کبد و... است. در نوع ضعیف کویید۱۹، علائم به صورت خفیف بوده یا علائمی ندارد.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: در نوع شدید این ویروس، علائم به صورت مشکلات حاد تنفسی بروز خواهد کرد. همه ما نباید با دیدن بیماری جدید، ویروس کرونا را از ذهنمان پاک کنیم. هربیماری که در افراد دیده می‌شود، یکی از تشخیص‌های ما باید کرونا باشد. آن چیزی که بیش از همه اهمیت دارد، انتقال این ویروس است.

مشروح این گفت‌وگو را در ویدیوی زیر مشاهده می‌کنید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

"· آشپز هستم، به دلیل اینکه آلودگی را به مردم منتقل نکنم تست کرونا دادم و نتیجه مثبت شد.

· کارمند بانک هستم، با علائم سرماخوردگی شروع شد، به دلیل آلودگی محیط کار تست دادم و مثبت شد.

· کارمند هستم، در آزمایش‌های ادواری شرکت مشکوک به کرونا شدم تست دادم و مثبت شد

· اولین بار است که برای انجام تست مراجعه می کنم.

· کمتر از ۵ دقیقه خدمات آزمایشگاه کرونا جهاد دانشگاهی را دریافت کردم و پاسخگویی در موعد مقرر انجام شد."  اینها بخشی از صحبت های افرادی است که برای انجام تست کرونا به آزمایشگاه کووید۱۹ جهاد دانشگاهی مشهد مراجعه کردند.

فعالیت‌های جهاددانشگاهی در خصوص تشخیص بیماری کووید ۱۹، از ۵ فروردین ماه سال ۹۹،در زمینه بیماران سرپایی مشکوک به کرونا آغاز شد.

در آزمایشگاه تشخیص کوید ۱۹  جهاددانشگاهی خراسان رضوی، از کیت تشخیص مولکولی کوید ۱۹ با نام تجاری COVIMED ساخت پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی استفاده می‌شود که با بررسی سه ناحیه‌ از ژنوم ویروس و بر مبنای پروتکل سازمان بهداشت جهانی انجام می‌شود.

هدف جهاددانشگاهی خراسان رضوی از راه اندازی مرکز سرپایی تشخیص کووید ۱۹، بالا بردن ظرفیت تشخیص این بیماری در استان و کمک به دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مهار زودهنگام این بیماری است.

این گفت وگوی مردمی را در ویدیوی زیر مشاهده می‌کنید:

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس ویروس کرونا خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علائمی در سیستم گوارش وجود دارند که نشان می‌دهند شما دچار بیماری کبد چرب هستید. بیماری کبد چرب که به عنوان استئاتوز کبدی نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که با تجمع چربی در سلول‌های کبد مشخص می‌شود و به طور فزاینده‌ای در حال گسترش در سراسر جهان است. این بیماری ممکن است از یک وضعیت خفیف تا شکل جدی‌تر متغیر باشد که می‌تواند منجر به آسیب و عوارض کبدی شود. اگرچه بیماری کبد چرب اغلب بدون علائم رخ می‌دهد، اما برخی از مشکلات گوارشی وجود دارد که می‌تواند نشان‌دهنده بیماری کبدی باشد. چهار علامت اصلی گوارشی که نیازمند توجه و ارزیابی برای افراد در معرض خطر یا تشخیص بیماری کبد چرب است:

بیشتر بخوانید: علائم ظاهری بیمار بودن کبد درد شکم

یکی از شایع‌ترین علائم مرتبط با بیماری شدید کبد چرب، درد یا ناراحتی شکم است. این درد اغلب به عنوان یک درد مبهم دائمی در سمت راست بالای شکم، جایی که کبد قرار دارد، توصیف می‌شود و ممکن است با احساس پری یا نفخ همراه باشد. درد می‌تواند خفیف تا شدید باشد و پس از خوردن یک وعده غذایی چرب یا سنگین بدتر می‌شود. اگر درد یا ناراحتی مداوم در ناحیه شکم را تجربه می‌کنید، حتما برای معاینه و تشخیص مناسب به پزشک مراجعه کنید.

تهوع و استفراغ

تهوع و استفراغ نیز ممکن است نشان دهنده بیماری شدید کبد چرب باشد و زمانی که کبد مملو از چربی باشد، می‌تواند منجر به التهاب و اختلال در عملکرد طبیعی آن شود. این می‌تواند بر هضم و متابولیسم غذا تأثیر بگذارد و در نتیجه حالت تهوع و استفراغ گاه به گاه ایجاد شود. احتمال بروز این علائم بعد از مصرف غذاهای چرب بیشتر است. اگر تهوع و استفراغ مکرر همراه با سایر مشکلات گوارشی رخ می‌دهد، حتما برای ارزیابی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

از دست دادن اشتها و کاهش وزن

در مراحل پیشرفته بیماری کبد چرب، شما از کاهش اشتها و کاهش وزن ناخواسته رنج می‌برید. این ممکن است به این دلیل باشد که کبد کمتر قادر به پردازش مواد مغذی و تولید صفرا برای کمک به هضم و جذب چربی‌ها است. در نتیجه، بدن ممکن است در جذب مواد مغذی مهم از غذا دچار مشکل شود که منجر به از دست دادن اشتها و کاهش وزن می‌شود. اگر متوجه کاهش قابل توجه و غیر قابل توضیح اشتها یا وزن شدید، توصیه می‌شود برای ارزیابی جامع با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.

زردی

زردی روی پوست و چشم می‌تواند در موارد شدید بیماری کبد چرب رخ دهد. این ناشی از تجمع بیلی روبین است، رنگدانه زردی که هنگام تجزیه گلبول‌های قرمز تولید می‌شود. وقتی کبد نتواند به طور موثر بیلی روبین را پردازش کند، تجمعی در بدن ایجاد می‌شود که منجر به زردی می‌شود. در صورت مشاهده زردی، حتما سریعا به پزشک مراجعه کنید.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228746 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون