Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، محمدرضا شانه‌ساز در حاشیه مراسم افتتاح کارخانه تولید قلم انسولین در ایران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: کنترل دیابت به عنوان یک بیماری پیش رونده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به طوری که انسولین به شکل قلم می‌تواند به عنوان یک شیوه و روش جدید کنترل دیابت تلقی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اهمیت تشخیص و کنترل بیماری دیابت در کشور، افزود: بعد از اجرای برنامه کنترل فشار خون، در نظر داشتیم که طرح سنجش قند خون را در کشور اجرا کنیم که به دلیل شیوع کرونا به تأخیر افتاد. اما، یکی از برنامه‌های مهم وزارت بهداشت است که حتماً اجرا خواهد شد.
شانه‌ساز با اشاره به نیاز کشور به انسولین، گفت: تأمین انسولین افراد دیابتی، ارزبری بالایی برای کشور دارد که در شرایط کنونی با دشواری‌هایی نیز همراه است.
رئیس سازمان غذا و دارو، با اعلام اینکه ماهانه ۸۰۰ هزار قلم انسولین نیاز کشور است، افزود: با افتتاح کارخانه تولید قلم انسولین، طبق توافقی که از سوی این کارخانه شده در سال اول ۲۵ میلیون یورو و در سال دوم نیز ۴۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی برای ما حاصل می‌شود.
وی ادامه داد: انتظار ما این است که ایران به عنوان سایت تولید قلم انسولین در منطقه بتواند صادر کننده این محصول باشد تا از این طریق، تراز مثبت حاصل شود.
شانه‌ساز گفت: تعامل ما با این شرکت، به شکل همکاری برد-برد خواهد بود. زیرا، هزینه تولید در ایران بسیار پایین‌تر از سایر کشورهای منطقه خواهد بود.
وی افزود: هیچ کشوری به لحاظ نیروهای داروسازی، غنای ایران را ندارد.
شانه‌ساز گفت: انسولین قلمی از پوشش ۹۰ درصدی بیمه برخوردار است.

انتهای پیام/

20 / 20 انسولین تولید قلم انسولین محمدرضا شانه‌ساز افتتاح کارخانه تولید قلم انسولین تشخیص و کنترل دیابت رئیس سازمان غذا و دارو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انسولین تولید قلم انسولین تشخیص و کنترل دیابت رئیس سازمان غذا و دارو تولید قلم انسولین شانه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۵۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان