Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرحناز قائدامینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برنامه امسال متفاوت با سال‌های گذشته است، افزود:  بحث مدرسه محوری امسال مطرح است که در هر مدرسه بنا به شرایط موجود و با توجه به مصوبات شورای مدرسه، تصمیم گیری انجام می‌شود و برنامه آموزشی متناسب با بوم منطقه اجرا می‌شود.

به گفته وی، تمام مراحل ضدعفونی و گندزدایی مدارس انجام شده و هیچ مشکلی برای بازگشایی مدارس وجود ندارد و مدارس از ۱۵ شهریورماه بازگشایی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: حضور دانش آموزان در مدارس بر اساس تصمیم ستاد مقابله با کرونا و با توجه به وضعیت منطقه است و برای حضور دانش‌آموزان در مدارسی که جمعیت کم دارند، هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی، برای مدارسی که جمعیت زیاد دارند، نیز برنامه ریزی های خاص انجام شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری سی و چهارمین اجلاس رؤسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور افزود: این جلسه انگیزه فعالیت بیشتر را برای همه معلمان، مدیران و دست اندرکاران نظام آموزشی افزایش داد.

به گفته وی، اولویت نخست نظام آموزش و پرورش سلامت دانش آموزان و معلمان است و اینکه در وضعیت موجود آموزش‌ها به هیچ عنوان تعطیل نمی‌شود.

وی اظهار داشت: تمام محتوای آموزشی در سال تحصیلی جدید بدون هیچ عیب و نقص برگزار خواهد شد.

قائدامینی افزود: مهمترین اقدام برای سال تحصیلی آینده در استان براساس سند تحول بنیادین و تدوین سند آموزشی در اداره کل و مناطق است که تمام برنامه‌های آموزشی مشخص و به مدارس ابلاغ شده است.

وی به اجرای طرح بوم در مدارس استان اشاره کرد و گفت: برنامه های مهارتی از داخل سند بنیادین در قالب بسته‌های تحولی استخراج شده و در سال تحصیلی پیش رو در مدارس اجرایی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه مبارزه با چاقی دانش آموزان افزود: طرح هر دانش آموز یک مهارت و طرح مدرسه خوانا، طرح آجر به آجر در مدارس استان امسال اجرایی می‌شود که در طرح هر دانش آموز یک مهارت، دانش آموزان یک مهارت علمی را فراخواهند گرفت.

وی اظهار داشت:  در هر مدرسه، سه برنامه روزانه، هفتگی و برنامه مدرسه تهیه و تدوین شده که بسته به شرایط مدرسه و با هماهنگی ستاد کرونا این برنامه‌ها اجرایی خواهد شد.

وی گفت: به منظور ارزیابی و نظارت بر فعالیت مدارس و رفع مشکلات احتمالی در سال تحصیلی جدید هر کدام از معاونان اداره کل آموزش و پرورش به عنوان معاونان معین بر مدارس نظارت خواهند داشت.

در سال تحصیلی جدید بیش از ۲۰۷هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تحصیل خواهند شد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری مدارس ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری سال تحصیلی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۷۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد