Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو می‌گوید: کرونا ۱۵ هزار مربی شنا را بیکار و استخرها را ورشکست کرده است.

محسن رضوانی دوازدهم شهریور ماه در جمع خبرنگاران گفت: اولین کار ما این است که مجوز فعالیت قهرمانان را بگیریم، همان‌طور که می‌دانید در استخرها احتمال سرایت کرونا بیشتر بوده که این موضوع و سلامتی ورزشکاران از همه چیز برای ما مهمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آیین‌نامه‌ای را تدوین کرده‌ایم و به دنبال راهکاری برای شروع تمرینات به‌ویژه در واترپلو هستیم، چون پس از مدال برنز بازی‌های آسیایی که بعد از ۴۴ سال به دست آمد توقع از این رشته بیشتر شده است.

رضوانی تاکید کرد: سرمربی تیم ملی واترپلو ایران از بهترین‌های دنیاست و چند مدال المپیک دارد و به این موضوع فکر می‌کنم که چطور می‌شود چیریچ را با مربیان استان‌های مختلف لینک کنیم که آموزش ببینند.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو تاکید کرد: اعتقاد راسخ دارم که واترپلیست‌های لرستانی می‌توانند عملکرد بسیار بهتری داشته باشند، چون فیزیک بدنی خوبی دارند و می‌توانند پرتاب‌های خوبی داشته باشند.

وی یادآور شد: یکی از اصنافی که با شیوع کرونا خیلی متضرر شد، ورزش بود. مربیان مظلوم ورزش در همه رشته‌ها مخصوصاً رشته‌های آبی از کار بیکار شدند و استخرها ضررهای هنگفتی دارند و بعضی از آنها ورشکست شدند و امیدوارم هر چه زودتر کرونا از بین برود.

رضوانی تاکید کرد: نباید این نکته را فراموش کنیم که اگر استخرها باز شوند شاید خیلی از خانواده‌ها اجازه ندهند بچه‌ها به استخر بروند. نزدیک ۱۵ هزار مربی و بالای ۶۰ هزار ورزشکار سازمان‌یافته داریم که به علت کرونا مربیان از کار بیکار شدند.

وی مدعی شد: اگر سیستم بانک اطلاعاتی که در فدراسیون فعال شد زودتر از این‌ها راه‌اندازی می‌شد الان ما یک میلیون ورزشکار سازمان‌یافته داشتیم اما به علت کرونا امسال نتوانستیم به این رقم برسیم و تلاش می‌کنیم تا دو سال آینده این تعداد را به یک میلیون برسانیم.

لینک کوتاه: asriran.com/0037pg

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا استخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد

مقامات نظارتی آمریکا بانک «ریپابلیک فِرست» (Republic First Bancorp) را تعطیل کردند و به شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) سپردند.

به گزارش فارس، «ریپابلیک فرست» مستقر در فیلادلفیا که مذاکرات تامین مالی با گروهی از سرمایه‌گذاران را رها کرده بود، توسط دپارتمان بانکداری و اوراق بهادار پنسیلوانیا توقیف شد.

شرکت بیمه سپرده فدرال روز جمعه اعلام کرد، بانک «فولتون»، واحدی از شرکت مالی فولتون برای حمایت از سپرده‌گذاران، تمامی سپرده‌های به عهده می‌گیرد و تمامی دارایی‌های این بانک را می‌خرد.

«ریپابلیک فرِست» که به «ریپابلیک» معروف است، تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ در مجموع حدود ۶ میلیارد دلار دارایی و ۴ میلیارد دلار سپرده داشت. شرکت بیمه سپرده فدرال هزینه این ورشکستگی را برای صندوق خود ۶۶۷ میلیون دلار برآورد کرده است.

بانک فولتون در بیانیه‌ای اعلام کرد، «ریپابلیک»، به جز سپرده‌ها، دیون و سایر بدهی‌هایی به ارزش تقریبا ۱.۳ میلیارد دلار هم داشته است.

تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد.

قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند.

تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

خبر سقوط بانک «ریپابلیک»، درکنار ۴ ورشکستگی بانکی دیگر در آمریکا در سال (۲۰۲۳)، سال سختی را برای صنعت بانکداری این کشور به دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • بانک آمریکایی «ریپابلیک فرست» اعلام ورشکستگی کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • ویدیو/ ملی‌پوش واترپلو که پس از طلسم‌شکنی حذف شد!