Web Analytics Made Easy - Statcounter

پولادوند گفت: ۲۵۰ هزار گلستانی مشمول صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «دانیال پولادوند» شامگاه امروز (چهارشنبه ۱۲ شهریور) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در استان گلستان قبل از سال 93 و 94 صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان تنها شامل روستائیان و 125 هزار نفر می شد اما امسال این سهمیه با افزایش گروه های هدف به 250 هزار نفر افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان ادامه داد: ۱۰ گروه هدف برای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان در نظر گرفته شده است و نخستین گروه روستائیان هستند که با هر شغلی که در محیط روستائی زندگی می کنند، می توانند عضو این صندوق شوند، همچنین عشایر و افراد ساکن در شهرهای زیر 20 هزار نفر و افرادی که در شهرهای بیش از 20 هزار نفر زندگی می کنند ولی شغلی مرتبط با بخش روستایی دارند، می توانند عضو این صندوق شوند که در این بخش نیز ۲۳۰ شغل تعریف شده است.


پولادوند خاطرنشان کرد: راننده حمل و نقل و بار، اعضای نظام مهندسی کشاورزی و قالیبافان و غیره نیز می توانند از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان استفاده کنند.

 

وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان حمایتی است و دولت آمادگی دارد که 250 هزار نفر را در استان گلستان تحت پوشش قرار دهد و از صندوق حمایت کند و دو سوم حق بیمه آنها را بپردازد.

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان ابراز داشت: روستائیان در بحث درمان از صندوق بیمه سلامت ایرانیان و یا بیمه سلامت روستائیان بهره مند هستند و بیمه عشایر روستایی با بیمه سلامت مکمل می شوند و خدمات بازنشستگی را نیز به روستائیان ارائه می کند.

 

پولادوند تصریح کرد: در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان افراد ۱۸تا 50 سال می توانند ثبت نام کنند و برای آنها سن بازنشستگی 65 سال در نظر گرفته شده است و بحث از کارافتادگی و همچنین مستمری فوت نیز وجود دارد که به بازنشستگان تعلق می گیرد.


وی متذکر شد: در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان جوان 29 ساله وجود دارد که کارافتادگی دریافت می کند و افرادی که  ۳۰ سال حق بیمه پرداخت می کنند و سن آنها ۱۸ سال است در زمان بازنشستگی سطح درآمدی و حقوق بیشتری دریافت می کنند.


مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان افزود: حق بیمه به ازای هر نفر از ۲۵ هزار و 500 تا حداکثر 70 هزار تومان در نظر گرفته شده است و مستمری افرادی که با 25 هزار و 500 تومان حق بیمه پرداخت می کنند 300 هزار تومان و کسانی که 70 هزار تومان پرداخت می کنند 930 هزار تومان در مدت ۱۵ سال  است.

 

پایان پیام/695

منبع: شبستان

کلیدواژه: صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر گلستان هزار تومان هزار نفر حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان

ایسنا/گلستان رئیس کل دادگستری گلستان گفت: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم، اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

حیدر آسیابی ظهر شنبه هشتم اردیبهشت در نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان از تلاش دستگاه قضایی استان برای پیگیری و حل مشکلات حوزه کارگری در استان خبر داد.

وی گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی ، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.

رئیس کل دادگستری گلستان با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران از نظر قانونی اعتبار نداشته و خلاف قانون است گفت: اگر  کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند.

وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده‌های خود دارند نیز در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه برای وکلای معاضدتی در نظر گرفته خواهد شد.

آسیابی افزود: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد تا افراد به جای مراجعه به محاکم ،  اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است، افزود: این رویکرد هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است که در نتیجه آن فقط در سال گذشته ۱۱۰ واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد.

وی ادامه داد: حفظ حدود ۳ هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحدها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل کاهش ۱۵ درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.

وی گفت: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهادهای مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران تلاش شود.

رئیس کل دادگستری گلستان با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست، افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.

وی خاطرنشان کرد: کارگران باید برای به روز کردن مهارت های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی‌تر بگرند.

وی گفت: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.

حسینعلی خواجه مظفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: ۱۸۸ هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در ۴۳ هزار کارگاه کار می کنند.

وی ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  الان به ۱۶ روز رسیده است که رتبه سوم کشور را داریم.

این مقام مسئول با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی تعداد افرادی که در استان  بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است.

به گزارش ایسنا، بیمه کارگران ساختمانی ، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه های بالای ۵۰ نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز،  قراردادهای چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری مطرح شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص