Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:51:21 GMT

صدور گواهی استاندارد آسانسور در همدان چهار برابر شد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۶۹۹۷۱

صدور گواهی استاندارد آسانسور در همدان چهار برابر شد

محمد هاشمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در سال‌های گذشته روند صدور گواهی استاندارد برای آسانسور و فرهنگ استفاده از آن در استان همدان سیر صعودی داشته است و تعداد گواهینامه‌های استاندارد صادر شده از کمتر از ۲۰۰ مورد در اوایل سال ۹۳ به بیش از ۸۰۰ مورد در حال حاضر رسیده است.

وی افزود: از هفته دولت سال گذشته تاکنون ۸۰۰ مورد گواهی استاندارد برای آسانسورها در سطح استان همدان صادر شد و پس از بازرسی‌های فنی صورت گرفته از آسانسورهای نصب شده، گواهینامه ایمنی عملکرد برای این آسانسورها صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد همدان با اشاره به اینکه از سال۸۲  آسانسورهای(کششی برقی) مشمول استاندارد اجباری شدند بیان کرد: شرکت‌هایی که قصد فعالیت در زمینه نصب آسانسور را دارند، باید مجوز پروانه طراحی و مونتاژ آسانسور را از صنعت، معدن و تجارت بگیرند و صدور اخذ گواهی استاندارد آنها زیر نظر ما است.

هاشمی تاکید کرد: مردم برای نصب آسانسور از شرکت‌های دارای مجوز طراحی و مونتاژ آسانسور و واجد شرایط استفاده کنند تا در نصب و تعمیر آسانسور دچار مشکل نشوند.

وی با بیان اینکه به دلیل مراجعه مردم به افراد متفرقه برای نصب آسانسور مشکلاتی به وجود می‌آید ادامه داد: این در حالیست که این شرکت‌ها به قوانین، مقررات، مسایل و نکات لازم به‌ویژه در زمینه استاندارد آگاهی کامل دارند و استفاده‌کنندگان در نصب و تعمیر آسانسور دیگر با مشکل مواجه نخواهند شد.

معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد همدان یادآور شد: شرکت‌های بازرسی آسانسور نیز زیر نظر اداره کل استاندارد این استان به اندازه کافی وجود دارد که پس از نصب آسانسور، نسبت به بازرسی و تست آنها اقدام می‌کنند و سپس گواهی استاندارد محصول صادر می‌شود.

هاشمی با اشاره به رشد قابل توجه سطح ایمنی در آسانسورها و ارتقای کیفیت آنها گفت: ضروری است مالکان منازل قدیمی آسانسورهای قدیمی(هیدرولیک) خود را چِک کنند تا در صورت بروز مشکل، پس از مشورت با شرکت‌های طراحی و مونتاژ آسانسور، نسبت به رفع آن و اخذ گواهی استاندارد اقدام کنند.

وی درباره استانداردسازی تجهیزات شهر بازی‌ها نیز اظهار داشت: از سال ۱۳۸۷ تجهیزات شهربازی‌ها مشمول استاندارد اجباری شدند و به واسطه پیگیری و عملکرد خوب استاندارد، هم اکنون بچه‌ها می‌توانند در شهربازی‌ها حتی شهربازی‌های کوچک با ضریب ایمنی بالا و اطمینان خاطر بازی کنند.

معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد همدان ادامه داد: از هفته دولت سال گذشته تاکنون ۴۵۴ مورد بازرسی از تجهیزات شهربازی‌های استان انجام شد.

هاشمی بیان کرد: در حال حاضر ۳۱۹ مورد تجهیزات در شهربازی‌های این استان دارای مجوز بهره‌برداری هستند که همدان در زمینه استانداردسازی شهربازی‌ها جزء استان‌های برتر کشور است.

وی با بیان اینکه تجهیزات شهربازی‌ها توسط شرکت‌های بازرسی ما و بر اساس استانداردهای مربوطه بررسی و سپس برای آنها گواهی استاندارد صادر می‌شود افزود: این گواهی یا مجوز باید از سوی سازندگان و مالکان روی تجهیزات شهربازی‌ها نصب شود.

معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد همدان ادامه داد: به طور مستمر تجهیزات شهربازی‌ها کنترل و بازرسی می‌شود و جلوی تجهیزات غیراستاندارد را می‌گیریم و در صورت مشاهده شهربازی پلمب خواهد شد.

هاشمی فلسفه وجودی استاندارد را حفظ سلامت و ایمنی مردم و رفاه بهتر مردم دانست و گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهد هرگونه تخلف و موارد غیرایمن در حوزه شهربازی‌ها و آسانسور و هرگونه کالای غیراستاندارد، مراتب را با تلفن ۱۵۱۷ سامانه رسیدگی به شکایات استاندارد گزارش دهند.

وی خواستار همراهی بیشتر مردم با استاندارد شد و تاکید کرد: مردم نباید نسبت به ایمنی خود و فرزندانشان بی‌تفاوت باشند. 

برچسب‌ها هفته دولت توسعه ایران همدان اداره کل استاندارد استان همدان اختصاصی ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت توسعه ایران همدان اختصاصی ایرنا هفته دولت توسعه ایران همدان اختصاصی ایرنا تجهیزات شهربازی ها گواهی استاندارد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهرداد آهکی با اشاره به تعداد سامانه های حمل و نقل هوشمند موجود در استان اظهار داشت: تعداد دستگاه‌های ترددشمار 80 محور، دوربین‌های ثبت تخلف سرعت 98 ایستگاه موجود و 79 ایستگاه فعال (آنلاین )، توزین در حال حرکت 4 دستگاه موجود و 3 دستگاه فعال، دوربین‌های نظارت تصویری 29 ایستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری( vms) 6دستگاه و ردیاب‌های جغرافیایی ماشین‌آلات راهداری (GPS) 365 دستگاه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان به بیان مقایسه تردد ماهانه بین استانی (مجموع تردد ورودی به استان و خروجی از استان) اشاره کرد و افزود: بیش از چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در فروردین ۱۴۰۳ بوده است که ۲۵ % افزایش نسبت به ماه گذشته ۱۴۰۲ و ۵ % افزایش نسبت به ماه مشابه سال گذشته داشته است.

وی همچنین آمار روند روزانه تردد بین استانی فروردین ماه را بیان کرد و گفت: متوسط تردد بین استانی روزانه فروردین سال جاری ۱۳۸ هزار و ۱۴۵ وسیله نقلیه بوده است.

آهکی بیان کرد: بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز ۲۴ فروردین ۱۷۵ هزار و ۱۶۲ وسیله نقلیه و درصد وسایل نقلیه سنگین ۱۴ درصد بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان در ادامه به بیان وضعیت انباشت و تخلیه (تفاضل خودروهای ورودی و خروجی به اضافه انباشت/تخلیه روز قبل) وسایل نقلیه فروردین‌ ماه پرداخت و گفت: بیشینه تخلیه وسایل نقلیه از استان در ماه فروردین در روز ۱۹ فروردین به میزان منفی ۴۳ هزار و ۵۶۴ وسیله نقلیه بوده است.

وی عنوان کرد: در خصوص محورهای دارای بیشترین تردد در فروردین ماه هم باید گفت که سه راهی بهار -همدان (مهدی آباد) با متوسط تردد روزانه ۴۰ هزار و ۷۴۰ بیشترین تردد را داشته است.

آهکی ادامه داد: محور همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، همدان – کوریجان، کوریجان – همدان و آزادراه همدان – ساوه (چپقلو) از دیگر محورهای پرتردد استان بوده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان همدان افزود:‌ سه‌راهی بهار – همدان(مهدی آباد)، همدان – کوریجان، همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، قروه – صالح آباد و کوریجان – همدان از محورهای دارای بدترین سطح سرویس بوده‌اند.

وی همچنین به بیان مقایسه تردد محورهای استان در فروردین امسال با سال گذشته اشاره کرد و گفت: در اکثریت محورهای دارای بیشترین تردد استان شاهد افزایش تردد نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

آهکی افزود: در خصوص سهم مبدا تردد پلاک‌های مشاهده شده در استان در فروردین ماه سال جاری نیز باید گفت که براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان از ابتدای فروردین ماه یک میلیون و ۳۳۰ هزار پلاک خودرو یکتا در محورهای‌برون شهری استان رویت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه از این پلاک‌ها یک میلیون و ۲۱۶ هزار پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است، ادامه داد: ترکیب مبدا استانی این پلاک‌ها نیز به این صورت است که ۳۲ درصد مربوط به استان همدان، ۳۱ درصد مربوط به استان تهران، هشت درصد کرمانشاه، چهار درصد کردستان و مابقی مربوط به لرستان، البرز،‌ مرکزی، قم، اصفهان و سایر استان‌ها بوده است.

وی افزود: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی بر‌اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه‌های پلاک‌خوان در بازه فروردین ماه در روزهای چهار و ششم فروردین و معادل ۵۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.

آهکی ادامه داد: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱ درصد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در استان کاهش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان همچنین به سهم ماندگاری وسایل نقلیه در استان در فروردین ماه سال جاری پرداخت و گفت: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در ماه فرروردین تقریبا ۱۶۷ هزار وسیله نقلیه، معادل ۲۰ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده، در استان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

وی همچنین به مقاصد وسایل نقلیه در کشور در فروردین ماه اشاره و خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان یک میلیون و ۱۹۶ هزار وسیله نقلیه از استان همدان در سایر استان‌ها مشاهده شده است و استان‌های مرکزی، تهران و قم بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان‌ها داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • پلمب ۱۲ مورد وسیله بازی در شهربازی‌های اردبیل
  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • ۱۲ وسیله بازی در شهربازی‌های اردبیل پلمب شد
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • دهقانی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل حدود ۴.۸ برابر شد
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال
  • صدور هشدار سطح نارنجی در چهار محال و بختیاری
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد