Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عادل عفتی روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تشریح اقدامات، فعالیت‌ها و برنامه‌های فرمانداری دشتیاری، اظهارداشت: با همت و تلاش مدیران دلسوز و جهادی می‌توان از ظرفیت‌های بی نظیر این شهرستان در جهت اشتغالزایی و توسعه منطقه بهره برد.

وی با اشاره به الحاق پنج هزار هکتار از اراضی مرز ریمدان دشتیاری به محدوده منطقه آزادچابهار، افزود: در مرز ریمدان و پسابندر می‌توان جابجایی کالا و مسافر را انجام داد و با صادرات و واردات هزاران شغل ایجا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار دشتیاری بر تکمیل زیرساخت‌های این شهرستان تاکید کرد و افزود:برای خدمت به مردم با هیچ کسی تعارف نداریم و با مسوولان کم کاربه شدت برخورد و حتی تا عزل آنان پیش خواهم رفت.

وی با اشاره به اینکه دشتیاری از محرومترین مناطق ایران است و در کنار آن تمام ظرفیت‌ها برای حل مشکلات برخوردار است که برخی از استان‌ها آرزوی داشتن مرزی نظیر ریمدان، پسابندر و یا چند متر دریا را دارند، گفت: با کمک و همراهی رسانه‌ها توسعه و آبادانی این شهرستان را شاهد خواهیم بود.

عفتی تامین زیرساخت‌ها، تقویت منابع نیروی انسانی، انتخاب مدیران شایسته برای خدمتگزاری، پیگیری اعتبارات ملی برای پروژه‌ها، تشکیل فوری ساختار اداری، جذب سرمایه گذار بخش خصوصی، شناخت و بررسی مشکلات و پیگیری آنان از مسیر قانونی و تخصیص اعتبارات را از مهمترین برنامه‌های فرمانداری دشتیاری عنوان کرد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان توسعه روستایی محرومیت سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه روستایی محرومیت سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان توسعه روستایی محرومیت سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

دیگر خبرها

  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • (تصاویر) زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب