Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ ۱۰ سال از واگذاری زمین برای احداث زیرساخت ورزشی و چمن مصنوعی مینی‌فوتبال در مجتمع روستایی سرگوست می‌گذرد اما هنوز کاری انجام نشده است؛ بخشدار بنت می‌گوید چهار سهمیه زمین چمن داشته و حالا دست‌وبالش برای ایجاد زمین دیگر بسته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیکشهر، مجتمع روستایی «سرگوست» در بخش «بنت» شهرستان نیکشهر در جنوب سیستان و بلوچستان واقع شده و با 6 محله در قالب 6 روستا حدود 900 نفر جمعیت دارد و در حالی که این روستا از استعدادهای ورزشی بالقوه بهره‌مند است اما تاکنون فکری به حال  توسعه زیرساخت‌های ورزشی آن نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از مخاطبان تسنیم در تماس‌هایی از این موضوع گلایه و بیان کردند: 10  سال است زمینی برای احداث زیرساخت ورزشی و چمن مصنوعی مینی‌فوتبال در نظر گرفته و واگذار کرد‌اند اما هنوز فکری به حال ساخت و ساز آن نشده است.

گزارش| نبود زیرساخت‌های ورزشی در "اورعی کوه‌دیم"؛ امیدهای واهی مسئولان و چشم‌انتظاری جوانانسیستان و بلوچستان| بخش بم پشت سراوان مستعد استعدادهای ورزشی؛ چرا فضاهای ورزشی توسعه نمی‌یابد؟رادیو تسنیم سیستان و بلوچستان| از شناسایی کانون جدید کرونایی تا مصائب بیماران اورژانسی سورانی

محمد پوربلوچ فعال اجتماعی روستا می‌گوید: متاسفانه هیچگونه اقدامی در بحث ورزش و جوانان از سوی مسئولین صورت نگرفته و جوانان و نوجوانان ما فضای مناسبی جهت سپری کردن اوقات فراغت ندارند. با توجه به اینکه بخش بنت منطقه‌ای بسیار آلوده از نظر مواد مخدر است برای حفظ جوانان و نوجوانان و دوری آن‌ها از مرض خانمان‌سوز اعتیاد توسعه زیرساخت و ایجاد فضای ورزشی مناسب مسئله ضروری و با اهمیت است. با توجه به کم بضاعت بودن مردم، خرید و توزیع لوازم ورزشی میان جوانان مجتمع روسایی ضروری‌ است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: مردم مجتمع روستایی  یک دهه است  زمینی جهت ساخت و توسعه فضای ورزشی در اختصاص داده‌اند اما متاسفانه همچنان جوانان و نوجوانان مشتاق فوتبال که تعدادشان هم کم‌نیست روی زمین خاکی نامناسب و پر از سنگ، پای برهنه بازی می‌کنند و با توجه به خاکی بودن زمین دچار آسیب‌هایی نیز می‌شوند.

بخشدار بنت: دست‌ و بالمان بسته است؛ خیران همت کنند

 بخشدار  بخش بنت که مجتمع روستایی سرگوست در حوزه استحفاظی‌اش است در گفت‌وگو با تسنیم بیان کرد: در حال حاضر ما چهار پروژه احداث چمن مصنوعی مینی‌فوتبال در روستاهای دیگر در دست اجرا داریم و عملاً دست و بالمان برای ایجاد فضای جدید بسته است.

احسان رئیسی افزود: با توجه به اینکه اولویت ما بهره‌برداری از این چهار پروژه است فعلاً برنامه‌ای برای مجتمع روستایی سرگوست نداریم و در اولویت ما نیست. با توجه بسته بودن دست و بال ما، از خیران دعوت می‌کنیم برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی و خرید لوازم ورزشی بخش بنت و مجتمع روستاهای آن اقدام کنند.

انتهای پیام/395/ش

R7843/P/S6,65/CT7 واژه های کاربردی مرتبط وزارت ورزش و جوانان ورزش ایران سیستان و بلوچستان بیشتر بخوانید... اراک| جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی ۱۷ سیل‌بند در "دلگان" احداث کرد/ مشارکت در آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان خبری خوش برای مردم سیستان و بلوچستان / پرونده گازرسانی به زاهدان امسال بسته می‌شود ۶۰ درصد مردم سیستان و بلوچستان توان خرید ماسک ندارند/ دولت به توزیع ماسک رایگان ورود کند قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... اراک| جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی ۱۷ سیل‌بند در "دلگان" احداث کرد/ مشارکت در آبرسانی به روستاهای سیستان و بلوچستان خبری خوش برای مردم سیستان و بلوچستان / پرونده گازرسانی به زاهدان امسال بسته می‌شود ۶۰ درصد مردم سیستان و بلوچستان توان خرید ماسک ندارند/ دولت به توزیع ماسک رایگان ورود کند واژه های کاربردی مرتبط وزارت ورزش و جوانان ورزش ایران سیستان و بلوچستان پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ شیراز در وضعیت هشدار؛ نگران بازگشایی مدارس هستیم ۲ رئیس مجلس: مردم خوزستان حس محرومیت و تبعیض دارند/ مردم این منطقه با سختی و مشقت زندگی می‌کنند/ این سفرها مچ‌گیری نیست ۳ انهدام بزرگ‌ترین شبکه جعل مدرک تحصیلی ‌/ شناسایی‌ هسته اصلی در وزارت علوم / متهمان برای وزارتخانه‌ها‌ ‌مدرک ‌جعل می‌کردند ۴ رئیس مجلس: پاسخ ‌آمریکایی‌ها را با کار جهادی می‌دهیم/ ‌دشمن را ناامید می‌کنیم ۵ کهگیلویه و بویراحمد| پایان دو دهه انتظار؛ تقاطع غیر همسطح مهریان کلنگ زنی‌ می‌شود ۶ امام خامنه‌ای در حکمی حجت‌الاسلام پورذهبی را به نمایندگی ولی فقیه در کردستان منصوب کردند ۷ سخنگوی وزارت بهداشت: داروهای طب سنتی برای درمان کرونا مورد تایید نیست / اعلام پروتکل‌های سختگیرانه‌‌ ‌برای بازگشایی مدارس ۸ اختصاصی|نماینده جدید ولی‌فقیه در استان کردستان: شناخت کاملی از کردستان دارم / در مسیر تحقق فرمایشات حضرت آقا حرکت خواهم کرد مهمترین اخبار استانها جاودانه‌ها| تنفس با نی زیر پای عراقی‌ها؛ تحسین سردار همدانی از شجاعت شهید عیوضی در عملیات قراویز رئیس فدراسیون وزنه‌برداری: فدراسیون جهانی وزنه‌برداری وضعیت نابه‌سامانی دارد/ در المپیک توکیو تنها ۲ سهمیه داریم رئیس کمیسیون انرژی مجلس: مخالف خام‌فروشی نفت هستم پرداخت ۲۵۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی روستایی در بوشهر / ۴۳۰۰ فرصت شغلی فراهم شد + فیلم مهمترین اخبار تسنیم کاریکاتورهای موهن شارلی‌ ابدو علیه پیامبر اسلام/ چرا مسئولان غربی‌ به اهانتها چراغ سبز نشان می‌دهند؟ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی «تی۴» سوریه دیدار رهبران حماس و جهاد اسلامی در بیروت/ دیدار قریب‌الوقوع هنیه با سیدحسن نصرالله ظریف:تسلیم شدن در برابر زورگویی آمریکا صرفا اشتهایش را زیاد می‌کند رئیس مجلس: پاسخ ‌آمریکایی‌ها را با کار جهادی می‌دهیم/ ‌دشمن را ناامید می‌کنیم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان ورزش ایران سیستان و بلوچستان وزارت ورزش و جوانان ورزش ایران سیستان و بلوچستان مردم سیستان و بلوچستان زیرساخت های ورزشی مجتمع روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۰۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان با اشاره به برخی مناسبت‌های پیش رو، افزود: سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه تحت عنوان روز کارگر نام گذاری شده که این روز را خدمت جامعه کارگری تبریک عرض کرده و از همه کسانی که با احساس مسؤولیت و صبورانه برای رشد اقتصادی کشور تلاش می‌کنند، تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: رشد اقتصادی جامعه و چرخش چرخ اقتصاد و معیشت مردم بر محور کار و کارگر هست، کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول این جبهه و جهاد اقتصادی هستند و طبعأ نامگذاری یک روز تحت عنوان روز کارگر برای تقدیر و تشکر از آن‌هاست و به تعبیر امام خمینی (ره) «هر روز، روز کارگر است و جامعه نیازمند تلاش این قشر محترم و ارزشمند است».

وی اضافه کرد: قدرشناسی از این قشر نه تنها در زبان، بلکه باید در مقام عمل هم باشد و رسیدگی به جامعه کارگری و پاسخ به انتظارات آن‌ها تقدیر عملی از آن‌ها است.

وی افزود: حمایت قانونی، تأمین آبرومند معیشت و زندگی، حقوق کافی، امنیت شغلی و تأمین عادلانه حق کارگر و کارفرما نمونه‌هایی از اقدامات عملی مورد نیاز است و طبعاً، هم کارگر و هم کارفرما باید به حق خود برسد تا برای هر دو صرفه کار و سرمایه‌گذاری داشته باشد و امیدواریم با لطف الهی و کمک دولتمردان و تلاش آن‌ها برای خدمت بیشتر به جامعه کارگری و حل مشکلات کارگران و کارفرمایان شاهد بهبود معیشت این قشر زحمت‌کش باشیم چرا که بهبود معیشت این افراد، موجب رشد اقتصادی جامعه و بهبود معیشت سایر اقشار مردم و در نهایت تحقق شعار سال خواهد بود.

محامی اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری هست و به همین مناسبت تحت عنوان روز معلم نامگذاری شده که این روز را به همه کسانی که در امر تعلیم و تربیت جامعه تلاش می‌کنند اعم از معلمان آموزش و پرورش، اساتید حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

امام جمعه زاهدان افزود: قدرشناسی از معلمان و اساتید حوزه و دانشگاه تنها به زبان نیست، بلکه تقدیر عملی این است که ارزش‌گذاری و قدرشناسی برای علم و عالم در جامعه گسترش یابد و فرهنگ جامعه فرهنگ پیگیری و پی‌جویی برای کسب علم و دانش باشد و دانشجویی، علم آموزی و دانش آموزی فرهنگ و افتخاری برای نسل جدید ما باشد.

وی گفت: معلمان و اساتید زمانی خوشحال می‌شوند که ببینند جوانان قدر علم و عالم را می‌دانند و تمام همت و تلاش خود را برای خوب درس خواندن و فتح قله‌های علم به کار می‌بندند.

وی ادامه داد: تقدیر عملی شاگرد از استاد، خوب درس خواندن، دل دادن به درس و رشد علمی هست تا استاد احساس کند که زحمات او هدر نرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: جلوه دیگر تقدیر عملی از معلم و استاد این است که معلمان و اساتید بزرگ و نمونه را بشناسیم، از آنها درس و الگو بگیریم و راه آن‌ها را ادامه بدهیم.

وی افزود: شهید مطهری دارای ویژگی‌های متعددی بود از جمله قوت عقل و عقلانیت، قوت علمی و دانش بالا، دقت نظر، بصیرت و تیزبینی، نگاه نافذ، ایمان بالا، کار مخلصانه و دغدغه و دلسوزی برای جامعه اسلامی و نشانه‌های این ویژگی‌ها نیز مشخص هست و کتاب‌های علمی و دقیقی از ایشان به جای مانده به گونه‌ای که حضرت امام خمینی (ره) تعبیر بلندی در خصوص ایشان دارند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: در موقعیتی که بسیاری از بزرگان انقلابی، مجاهدین را به عنوان مسلمانان انقلابی می‌شناختند و نزد امام برای آن‌ها وساطت می‌کردند شهید مطهری انحراف فکری آن‌ها را تشخیص داد و با آن‌ها مقابله کرد و جان خود را در این مسیر از دست داد و از جمله اولین کسانی بود که بعد از انقلاب اسلامی توسط گروه فرقان به شهادت رسید.

محامی بیان کرد: دغدغه برای جامعه اسلامی، فرهنگ دینی و حضور در عرصه‌های مورد نیاز از ویژگی‌های دیگر این شهید است به گونه‌ای که وقتی احساس نیاز می‌کند دست به قلم شده و برای کودکان کتاب داستان راستان را می‌نویسد که نشان از ایمان، تعهد، دغدغه و دلسوزی اوست و در زمان شاه هنگامی که حجاب زنان و دختران جامعه اسلامی را در خطر می‌بیند برای دفاع مقاله می‌نویسد و آن را جهت چاپ به مجله «زن روز» می‌دهد و خیلی‌ها از ارائه مقاله به این مجله ایراد گرفتند اما ایشان در پاسخ عنوان می‌کنند: «این مجله را همان افرادی که مخاطب من هستند می‌خوانند پس باید مقاله من را هم بخوانند».

وی ادامه داد: شهید مطهری عضو شورای عالی انقلاب اسلامی بوده و در جای جای انقلاب اسلامی حضوری عالمانه، عاقلانه و قاطعانه داشت و زندگی، مرگ و شهادت با سعادتی نصیب ایشان شد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: ما باید از این شهید بزرگوار درس بگیریم و در همه عرصه‌های تعلیم و تربیت که نیاز است حضور پیدا کنیم‌.

وی ادامه داد: روز گذشته همایش آموزش و پرورش و خیرین مدرسه یار و نیز همایش تقدیر از مدافعان سلامت برگزار شد که ما برای تقدیر و عرض خداقوت خدمت دوستان رسیدیم و از هر دو مجموعه اصحاب تعلیم و تربیت و اصحاب سلامت تقدیر و سپاسگزاری می‌کنیم.

محامی گفت: ششم اردیبهشت‌ماه سالگرد شهادت شهید بزرگوار حضرت آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده محترم سابق ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان که ایشان سالیان سال در خدمت شما مردم در استان بودند و نتیجه تلاش‌های خود را با شهادت گرفتند و روز پنجشنبه ششم اردیبهشت دوستان به دنبال برگزاری مراسمی بودند که با توجه به برگزاری مراسم در شهر قم و حضور فرزندان شهید در این برنامه مقرر شد صبح روز دوشنبه دهم اردیبهشت‌ماه مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید عباسعلی سلیمانی در مسجد جامع شهر زاهدان برگزار شود و امیدواریم مردم ما با قدرشناسی از تلاش‌های این عالم گرانقدر در این مراسم شرکت داشته باشند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: ما باید راه این علمای بزرگ و شهیدان فرزانه از جمله شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح، شهید باهنر، شهید طباطبایی و شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی را ادامه دهیم و در جبهه علمی و فرهنگی که دشمن شبیخون فرهنگی زده سرباز و سردار تربیت کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: برای این کار، مردم ما باید فرزندان با استعداد، با ایمان و متعهد خود را به حوزه‌های علمیه برادران و خواهران بفرستند چرا که در ایام پذیرش حوزه‌های علمیه قرار داریم و نباید این سنگر خالی بماند.

وی ادامه داد: خانواده‌ها باید قدر این فرصت را بدانند و از جایگاه حوزه‌های علمیه آگاه باشند چرا که حوزه‌های علمیه مکتب خانه امام صادق (ع) و سربازخانه حضرت ولی عصر (عج) است و اگر فرزند مستعدی دارند سهم خود را در ادامه این مسیر ایفا و فرزندان خود را به حوزه‌های علمیه بفرستند و در مقابل اساتید حوزه‌های علمیه نیز توفیق این خدمت را قدر بدانند و به درستی استقبال کنند و تلاش و سعی خود را برای تعلیم و تربیت طلاب به کار بگیرند.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این روزها، باران رحمت الهی در استان خشک شده ما نازل شده هر چند سیلاب‌ها و خسارت‌هایی هم به همراه داشته و بنده در دوره قبل سیلاب در مناطق سیل زده حضور پیدا کردم و در این دوره هم به صورت تلفنی از طریق مردم و مسؤولان پیگیر کار بودم و همه آن‌ها شکرگزار خداوند بودند و خوشبختانه در شمال استان هم مقدار معتنابهی آب به چاه نیمه آمده و از آن حالت بحران آب خارج شدیم و نیاز به شکر الهی و شکر عمومی دارد.

وی گفت: در دوران خشکسالی در همین خطبه‌های نمازجمعه مطرح کردم که مردم خشکسالی را باور نکرده‌اند و نماز باران کمتر خوانده می‌شود و اگر نماز بارانی خوانده می‌شود هم جمعیت زیادی در آن شرکت نمی‌کنند و به قول آقایی، مردم به دنبال آب از طالبان بودند و حالا خدای طالبان برای شما آب فرستاده و با وجود اینکه نماز باران نخوانده‌اید باید شکر این باران را به جای بیاورید و یک شکر عمومی و فراگیر داشته باشید.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: سیلاب اخیر خسارت‌ها و تلفات جانی هم به همراه داشته اما بر حسب گزارش ارائه شده بحران را پشت سر گذاشتیم و خدمات رسانی به میزان مطلوب رسیده و مردم نیز متشکر بودند اما نکته این هست که زیرساخت‌ها و راه‌های خراب شده به این زودی قابل ترمیم نیست و درست کردن آن نیاز به زمان و هزینه دارد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: استاندار جهادی نیز به مسؤولان و فرمانداران دستور دادند تا خسارات را برآورد و برای بازسازی برنامه ریزی کنند و قول تأمین بودجه را دادند و عنوان کردند که هیچ محدودیت بودجه‌ای وجود ندارد و ما از دولت، استاندار، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه گروه‌های جهادی و مردمی تشکر می‌کنیم.

محامی خاطرنشان کرد: بنده به استاندار سیستان و بلوچستان هم توصیه کردم که بازسازی جاده و پل‌ها باید به صورت مهندسی و کارشناسی شده باشد که با وقوع بارش‌ها در آینده مجدداً آسیب نبیند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: در سیستان و بلوچستان چند سد برای مهار آب زده شده اما کفایت نمی‌کند هر چند همین سدهای تازه افتتاح شده علاوه بر ذخیره سازی آب از خسارت‌های احتمالی جلوگیری کرد اما همچنان باید برای مهار و کنترل آب با سد، آب‌نما و بند تلاش شود.

وی ابراز امیدواری کرد: همچنان در سیستان و بلوچستان شاهد بارش‌های رحمت الهی و شادابی و شکوفایی بیشتر استان باشیم تا چهره‌ای که از استان به مردم کشور مخابره می‌شود یک استان آباد، امن و همراه با نظام اسلامی باشد که صدا و سیمای استان و کشور هم در این خصوص برنامه‌هایی طراحی کردند و در این ایام به نمایش گذاشته شد که قابل قدردانی است اما باید همچنان در این راستا کار و تلاش صورت گیرد.

کد خبر 6089146

دیگر خبرها

  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • انتطار مردم پارسیان برای دریافت زمین‌های طرح جوانی جمعیت