Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک توسعه تعاون به‌عنوان تنها بانک تخصصی بخش تعاون و با پیشینه‌ای 20 ساله در قالب صندوق تعاون کشور از سال 1388 فعالیت خود را آغاز نموده است و ایجاد اشتغال، توسعه کسب‌وکار و کارآفرینی با تمرکز بر ظرفیت تعاون کشور ازجمله رسالت‌های اصلی بانک توسعه تعاون به‌عنوان جوان‌ترین بانک دولتی کشور به شمار می‌آید و تاکنون نقش‌آفرینی مؤثری در حوزه اقتصاد تعاونی‌ها ایفا نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، بر اساس آمارهای موجود، بانک توسعه تعاون طی سال گذشته بالغ‌بر 150 هزار میلیارد ریال تسهیلات به کارآفرینان، تعاونگران و بخش‌های گوناگون اقتصادی پرداخت کرده است که از این میزان بالغ‌بر 105 هزار میلیارد ریال به بخش تعاون اختصاص‌یافته است.

همچنین هدف‌گذاری تسهیلات پرداختی در سال 99 رقمی بالغ‌بر 220 هزار میلیارد ریال است که از این رقم بیش از 155 هزار میلیارد به تعاونگران اختصاص خواهد یافت.

از سوی دیگر یکی از برنامه‌های بانک توسعه تعاون خصوصاً در دو سال اخیر که از سوی مقام معظم رهبری با عناوین حمایت از تولید نام‌گذاری شده‌اند، برقراری ارتباط و برگزاری نشست فنی و کارشناسی با تعاون گران، آشنایی با مسائل، مشکلات، انتظارات و درخواست‌های آنان بوده و به‌ویژه در سال گذشته با تعامل و همکاری تنگاتنگ بانک با اتحادیه‌های سراسری تعاونی و شرکت‌های تعاونی در سطح استانی و شهرستانی با برگزاری جلسات عمومی و تخصصی و نیز اجرای توافقات و مصوبات فی‌مابین، ضمن بررسی مشکلات اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی، اقدامات جدی در جهت رفع موانع آنان به عمل آمد.

آمارهای عملکردی این مدعی را تائید می‌کنند که بانک توسعه تعاون در اکثر زمینه‌ها، بسترهای خدمات مالی و بانکی مناسبی را فراهم کرده است و در این زمینه نگاهی ویژه به حل‌وفصل مشکلات تعاونی‌ها و همچنین توسعه فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی تعاونی‌ها داشته است که البته در این زمینه ضرورت دارد تعاونی‌ها بانک تخصصی توسعه تعاون را به‌عنوان نقش‌آفرینی مؤثر در این حوزه دانسته و تعاملات بیشتری با بانک داشته باشند.

عملکرد مؤثر بانک توسعه تعاون، زمینه‌ساز حضور تعاونی‌ها در طرح اشتغال فراگیر روستایی

در سال‌های اخیر بخش تعاون به دلیل ماهیت و کیفیت مؤثر در بخش ایجاد اشتغال بیش‌ازپیش موردتوجه سیاست‌گذاران قرارگرفته و تأمین مالی تعاونی‌ها یکی از بخش‌های مهم این سیاست‌گذاری‌ها بوده که نقش اثرگذار بانک توسعه تعاون را در ارتقای ظرفیت تعاونی‌ها و رونق اشتغال، آشکارتر می‌سازد.

عاملیت بانک توسعه تعاون و فراهم‌سازی زمینه ورود تعاونی‌ها به طرح اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی نشان از ظرفیت بالای این نهاد در کاهش بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی دارد.

بر اساس آخرین آمارها، تاکنون از سوی بانک توسعه تعاون در طرح اشتغال روستایی 22,753 میلیارد ریال و در طرح اشتغال فراگیر رقمی بالغ‌بر 4,352 میلیارد ریال تسهیلات مؤثر، پرداخت گردیده است.

به‌طوری‌که بر اساس آخرین آمار، درمجموع تا پایان تیرماه بر اساس سهمیه ابلاغی در 4 مرحله پیشین طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری، 29696 هزار طرح به بانک توسعه تعاون معرفی‌شده است که از این تعداد 24.580 طرح مجموعاً به مبلغ 22.552 میلیارد ریال از بانک تسهیلات دریافت نموده‌اند که این تسهیلات، تاکنون منجر به ایجاد بیش از 47700 شغل جدید گردیده است. در این میان بیشترین سهم از طرح‌های پرداختی با سهم حدودی 45 درصد تحقق در طرح، به بخش کشاورزی و منابع طبیعی اختصاص‌یافته و پس‌ازآن طرح‌های رسته صنایع و معادن کوچک با 24 درصد، بیشترین سهم از تسهیلات دریافتی را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین بانک توسعه تعاون با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت شعب خود به‌منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی، پاسخگوی نیاز عموم واحدهای اقتصادی در سراسر کشور بوده و به‌عنوان یکی از بانک‌های عامل بند الف تبصره 18 قانون بودجه، به فعالان حوزه تولید اعم از صنعت، کشاورزی، راه‌آهن و گردشگری تسهیلات پرداخت می‌کند. در بخش تسهیلات پرداختی از محل اعتبارات بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال‌های 97 و 98 کل کشور، تاکنون 6.925 میلیارد ریال در بخش کشاورزی، 6.663 میلیارد ریال در بخش صنعت و معدن، 1.028 میلیارد ریال در بخش گردشگری و 117 هزار میلیارد ریال در بخش راه‌آهن پرداخت‌شده است.

درمجموع باید گفت رقم تسهیلات اعطایی از سوی بانک توسعه تعاون به بخش‌های مختلف اقتصادی از سال 93 تا پایان تیرماه 99 درمجموع به رقمی بالغ‌بر 468,254 میلیارد ریال رسیده است.

این تسهیلات سبب شده تا دامنه انتفاع خدمات گسترده بانک در ایجاد و توسعه تعاونی‌ها و بنگاه‌های اقتصادی خرد، کوچک و متوسط و تأمین مالی آنها در تمامی بخش‌های اقتصادی کشور گسترش یابد که البته در پایان باید تصریح کرد هنوز راه بسیاری باقی است

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اشتغال بانک توسعه تعاون پول نیوز اشتغال تسهیلات روستایی میلیارد ریال در بخش هزار میلیارد ریال بانک توسعه تعاون طرح اشتغال تعاونی ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است

وزیر کشور با بیان اینکه مناطق آزاد از ارکان اقتصاد مقاومتی است، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند مناطق آزاد و ویژه باید در جذب فناوری‌های پیشرفته،جذب منابع خارجی، توسعه صادرات و توسعه تولید عملکرد بالایی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، احمد وحیدی شامگاه _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور اظهار کرد: همه گام‌های رشد و ارتقا را جمهوری اسلامی طی کرده و در قله‌ها به‌سر می‌برد اما کاستی و کمی هنوز در حوزه اقتصاد وجود دارد. مقام معظم رهبری فرموده‌اند یکی از مسائل ما استحکام اقتصادی است و اقتصاد باید درخور آرمان‌های کشور باشد. یک کشور با آرمان‌ها، رسالت و انتظارات جهانی باید اقتصاد کافی و چشم‌نواز داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی قدرت کاملاً تصویب شده و مقتدری دارد، افزود: به خصوص بعد از عملیات وعده صادق نوع نگاه کشورها، ملت‌ها و نوع اشتیاق آنها به جمهوری اسلامی متفاوت شده‌است. همیشه در هر مرحله‌ای قدرت و اقتدار را تجربه کرده‌ایم و تحسین جهانیان و ملت‌های آزاده و غیر وابسته و وابسته برانگیخته و ما امروز هم در همان مسیر اقتدار هستیم.

ما در حوزه‌های سیاسی دفاعی، امنیتی، علمی و فرهنگی بسیار در موقعیت‌های خوبی به‌سر می‌بریم. ما پیام انقلاب اسلامی و رسالت انقلاب اسلامی را داریم. آینده روشن انقلاب اسلامی را به جهانیان نشان دادیم.

کدام کشور می‌تواند مانند ایران ظرفیت سیاسی، استقلال سیاسی و مانورهای سیاسی داشته باشد و همه از منظر خدا خواهی و سعادت بشری است. در حوزه امنیت و دفاعی و علمی در نرخ رشد در جهان اول هستیم.

وزیر کشور تاکید کرد: در اقتصاد ظرفیت‌ها فراوان است. ما از نظر تولید ناخالص و قدرت خرید با توجه به آنچه سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است در رتبه ١٩ قرار داریم. جهاد امروز ما مهم است و باید ظرفیت‌های بالقوه را بالفعل تبدیل کنیم و کشور را در حوزه اقتصادی بر قله‌های افتخار بنشانیم. البته دشمن در مقابل سنگ اندازی می‌کند و نمونه آن تحریم‌ها است و موارد غیر تحریم هم وجود دارد اما اینها نباید از تلاش‌های ما بکاهد.

وحیدی ادامه داد: جهاد مهم شکل گرفته است و هر کس مسئولیت‌هایی دارد و شما عزیزان جایگاه بسیار مهمی در این جهاد دارید و باید گام‌هایی در حرکت‌های بزرگ اقتصادی بردارید. مناطق آزاد و ویژه پرچم داران و بخش مهم، نقطه تعیین کننده و پیشران بزرگ در اقتصاد هستند.

وی با بیان اینکه مناطق آزاد از ارکان اقتصاد مقاومتی هستند، تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند مناطق آزاد و ویژه باید در جذب فناوری‌های پیشرفته، جذب منابع خارجی، توسعه صادرات و توسعه تولید عملکرد بالایی داشته باشند. ما باید برای تحقق تک تک این موارد هدف گذاری، نقشه راه و برنامه اقدام مشخص داشته باشیم. از گذشته نسبت به این مناطق نظر بدبینانه ایجاد شده است و برگشت این نکته و نشان دادن ظرفیت بالای این مناطق بار سنگینی است که بر دوش شما عزیزان افتاده است.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: الحمدلله برخی مناطق رشد خوبی داشتند و این نشان دهنده این است که حرکت‌های خوب آغاز شده و این حرکت‌های خوب باید مستمر، هدفمند با برنامه و با اصرار و پیگیری دنبال شود. دشمن قصد دارد از حوزه مناطق آزاد و ویژه به کشور آسیب برساند، تا کشور نتواند رشد کند از این رو باید هدفمند و با برنامه جلو برویم. مناطق ویژه باید موضوع محور و هدفمند حرکت کنند و مناطق آزاد به صورت عمومی کار کنند.

وی با تاکید ورود بخش خصوصی به مناطق ویژه، ادامه داد: ما مناطق ویژه زیادی داریم که هنوز راه اندازی نشدند و باید بخش خصوصی در این زمینه ورود پیدا کند. ما باید به صورت هدفمند ظرفیت‌های مناطق ویژه را بسنجیم و عمل کنیم. سرمایه گذاران ایرانی زیادی داریم که سرمایه‌های خود را در کشورهای دیگر سرمایه گذاری کردند. برای مناطق آزاد و ویژه جذب سرمایه مهم است.

وی با بیان این موضوع که باید یک منطقه آزاد را به عنوان شهر هوشمند معرفی کنیم تا الگویی برای شهرهای دیگر ما باشد، گفت: در این مناطق باید

شهرک‌های اربعینی ایجاد کنیم و باید گفت که لیستی از فعالیت‌های متعدد وجود دارد که می‌توان در این مناطق اجرا کرد. همچنین برای توسعه حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی اقدام جدی صورت گیرد. رسیدگی به مردم بومی نیز باید در اولویت قرار گیرد. امنیت و محورهای حقوقی که مطرح شد نیز باید رسیدگی شود. همچنین این موضوع که منطقه‌ای نصف آزاد است و نصف دیگر آزاد نیست نیز باید بررسی شود زیرا مشکلاتی برای آنها ایجاد شده که باید حل شود. زیرا آثار آن مردم را اذیت خواهد کرد.

در پایان این همایش از برخی مناطق آزاد و ویژه که شامل مناطق ویژه اقتصادی سلفچگان، سهلان، گرمسار و مناطق آزاد ارس، اروند بودند، تقدیر شد.

کد خبر 747981

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است