Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر حاتمی با بیان اینکه امروز به لطف خدا بیش از ۳۸ هزار قطعه را تولید می‌کنیم، تصریح کرد: با ساخت این مواد برای یکسال بیش از ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشتیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در آئین افتتاح و بازگشایی این نمایشگاه که به همت سازمان‌های صنعتی وزارت دفاع برگزار شد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار ویدئو کنفرانسی با هیئت دولت در دوم شهریور ماه سال جاری، تبلور و تحقق نهضت قطعه سازی در نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع را اقدامی ارزشمند، انقلابی و جهادی دانست و گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در لبیک گویی به فرمان ارزشمند معظم له و نمایش عینی اقتدار نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع در محقق ساختن قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها توانمندی‌های سرشار کشور در حوزه نهضت قطعه سازی و موفقیت بزرگ در شکستن تحریم‌های ظالمانه و رفع هرگونه وابستگی به نظام سلطه و کمک راهبردی به بخش صنعت ملی در جهت برون رفت از بحران‌های پیش رو بزرگترین نمایشگاه نهضت قطعه سازی نیرو‌های مسلح را با هدف تحقق شعار «ما می‌توانیم» در سال جهش تولید با شعار صنعت دفاعی پشتوانه صنعت ملی افتتاح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر حاتمی این نمایشگاه را تبلور واقعی و عینی نهضت قطعه سازی در کشور به برکت ۴ دهه عمر پربرکت نظام اسلامی در نیرو‌های مسلح است دانست و افزود: این نمایشگاه در دو حوزه نظامی و غیرنظامی با نمایش ۲۰۰۰ قطعه، دستاورد‌های ارزشمند نیرو‌های مسلح در ساخت مواد فلزی، مواد غیرفلزی، سوخت، مواد پرانرژی، سرجنگی، هدایت و ناوبری، کنترل، اویونیک، الکترواپتیک، ارتباطات، رادار، جنگال، سایبرو فناوری اطلاعات، انرژی، تولید و توزیع توان، موتور و پیشران و … را در معرض دید قرار داده است.

وزیر دفاع ادامه داد: نمایشگاه نهضت قطعه سازی در شاخه‌ی غیر نظامی نیز با نمایش دستاورد‌های نیرو‌های مسلح از سرریز دانش صنعت دفاعی در حوزه نفت، نیروگاه، گاز، پتروشیمی، خودرو، ریلی، بهداشت و سلامت، صنعت هوایی، دریایی و ارتباطات و مخابرات راه کار‌های خروج از بن بست تحریم‌ها را به معرض نمایش گذاشته است.

امیر حاتمی با بیان اینکه نهضت قطعه سازی وزارت دفاع در شرایط تحریم شکل گرفته است گفت: سال گذشته رونق تولید در بخش‌های مختلف کشور و بویژه در حوزه دفاعی به طور کامل عینیت یافت و امسال نیز در سال جهش تولید شاهد دستاورد‌های فاخری در زمینه دفاعی و نظامی را بودیم و این نهضت باید به بخش ملی نیز تسری یابد تا شاهد یک انقلاب و دگرگونی در حوزه صنعتی کشور باشیم.

وزیر دفاع با بیان اینکه نهضت قطعه سازی در وزارت دفاع با همکاری بخش‌های خصوصی، شرکت‌های دانش بنیان و سایر مراکز صنعتی به موفقیت رسیده است گفت: این نهضت از قابلیت و ظرفیت کاملی در رفع نیاز صنایع و شرکت‌های مختلف برخوردار است.

وزیر دفاع با بیان اینکه نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع به عنوان پیش قراول خودباوری، خود اتکایی و نگاه به درون همواره در حفظ و ارتقای قدرت بازدارنگی جمهوری اسلامی و همچنین تولید قدرت، پیش رونده و پیش برنده بوده اند افزود: وزارت دفاع آماده است تا از سرریز دانش دفاعی و همت متخصصان صنعت دفاعی همانگونه که در بخش بهداشت و درمان با تولید انواع تجهیزات درمانی و بهداشتی نقش مؤثری در کنترل شیوع کرونا ایفا کردند و در بخش خودرویی نیز با تولید قطعات گلوگاهی کمک شایانی به بخش خودروسازی کشور کردند؛ سایر بخش‌های صنعتی کشور را نیز یاری کنیم.

امیر حاتمی با بیان اینکه تجهیزات به نمایش در آمده در حوزه غیر نظامی برابر درخواست و به سفارش بخش‌های مختلف صنعتی کشور ساخته شده است گفت: وزارت دفاع از ظرفیت و توانمندی بالایی در حوزه تولید انواع قطعات پیچیده و حساسی که مورد تحریم کشور‌های بیگانه است برخوردار است.

وزیر دفاع با بیان اینکه صنعت دفاعی همواره در جهت رفاه و آسایش و امنیت ملی خود را موظف به حمایت از صنعت ملی می‌داند تصریح کرد: اجازه نخواهیم داد دشمنان و نظام سلطه با تنگ نمودن حلقه اقتصادی، چرخه تولید کشور را متوقف کنند.

امیر حاتمی گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های زیادی برای ضربه زدن به ایران انجام می‌دهند که یکی از آن‌ها تلاش برای غیر فعال کردن کارخانه‌های ایران است. آن‌ها تلاش می‌کنند با جلوگیری از فروش قطعات مختلف این کار را انجام دهند.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که در کشور به جد دنبال شده تأمین قطعات برای صنایع مختلف کشور است که وزارت دفاع به دلیل آنکه زودتر از بقیه مورد تحریم واقع شدند در این حوزه پیش قراول است.

وزیر دفاع ادامه داد: امروز به لطف خدا بیش از ۳۸ هزار قطعه را تولید می‌کنیم که در این نمایشگاه ۲ هزار قطعه را به نمایش گذاشته ایم. فقط در حوزه مواد فلزی و غیر فلزی ما نیاز‌مند بیش از ۴۸ هزار نوع ماده بودیم که با ساخت این مواد برای یکسال بیش از ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشتیم.

وزیر دفاع خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه می‌خواهیم بگوییم که نهضت قطعه سازی در نیرو‌های مسلح نمود عینی دارد. همچنین یک گیربکس دریایی برای استفاده در انواع شناور‌ها نیز رونمایی شد که ما را یک گام به اهدافمان نزدیک‌تر می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی نیرو های مسلح امیر حاتمی وزیر دفاع نهضت قطعه سازی نیرو های مسلح امیر حاتمی صنعت دفاعی وزارت دفاع وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انهدام انبار مهمات ارتش اوکراین به دست روس‌ها
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • وزیر دفاع روسیه: اوکراین در سال جاری بیش از ۱۱۱ هزار سرباز از دست داده است
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • مسکو: پهپاد اوکراین بر فراز «بلگورود» منهدم شد