Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری «تاس»، "ماریا زاخارووا" سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه روسیه، شب گذشته در یک برنامه زنده تلویزیونی اعلام کرد که اظهارات دولت آلمان درباره وضعیت پیرامون "آلکسی ناوالنی" (وبلاگ نویس مخالف روس)، یکی دیگر از اقدامات اطلاعاتی علیه روسیه است.

زاخارووا گفت: «به جای بررسی دقیق و کار مشترک با هدف به دست آوردن نتیجه واقعی از تحقیقات در این باره، شرکای ما اظهارات علنی و بدون ارائه هیچ نوع دلیل و مدرکی را ترجیح می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه این‌ها به منزله یک اقدام اطلاعاتی دیگر علیه روسیه است.

این دیپلمات روس با یادآوری اینکه در اواخر ماه آگوست، دادستانی کل فدراسیون روسیه درخواست رسمی کمک حقوقی بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط نهاد‌های تحقیقاتی وزارت کشور روسیه را به همتایان آلمانی خود ارسال کرد، گفت: که، ولی متاسفانه تاکنون هیچ پاسخی در این زمینه دریافت نشده است.

زاخارووا تأکید کرد: «مسئله سلامت و تشخیص وضعیت آلکسی ناوالنی در حیطه صلاحیت پزشکان است و اظهارات سیاستمداران درباره آن، گویاب برخوردی غیر صادقانه و با انگیزه‌های سیاسی است. این در حالی است که طرف روسی در رابطه با وضعیت آلکسی ناوالنی، تاکنون هیچگونه اطلاعاتی از آلمان دریافت نکرده. "سرگئی نیچایف" سفیر روسیه در برلین هم تاکنون هیچ بیانیه‌ای از طرف وزارت خارجه آلمان درباره تحریم‌های احتمالی علیه مسکو در رابطه با این قضیه دریافت نکرده است.»

وی افزود: «اظهارات همتایان غربی ما درباره وضعیت آلکسی ناوالنی، نشان دهنده هماهنگی از قبل تهیه شده آن‌ها برای متهم ساختن روسیه، بدون هیچ دلیل و مدرکی برای تایید این مسئله است.»

لازم به یادآوری است که روز چهارشنبه، دولت آلمان بیانیه‌ای منتشر کرد مبنی بر اینکه آزمایشگاه ویژه بوندسور، در نمونه‌های دریافت شده از ناوالنی، "شواهد بی، چون و چرایی" از وجود یک عامل عصبی شیمیایی از گروه نوویچوک (گاز اعصاب) پیدا کرده است. در این بیانیه مشخص نشده که چه نوع نمونه‌هایی مورد بررسی قرار گرفته است، همچنین مشخص نیست که دقیقاً چه شواهدی پیدا شده است: خود ماده، آثار آن یا عواقب قرار گرفتن در معرض آن.

در این بیانیه تأکید شده که مقامات آلمانی دارند این یافته‌ها را در اختیار سازمان منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی، شرکای خود در اتحادیه اروپا و ناتو و همچنین سفیر فدراسیون روسیه در برلین قرار دهند.

در همین رابطه "چارلز میشل" رئیس دوره‌ای شورای اروپا گفت که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، مسئله پیامد‌های احتمالی وضعیت آلکسی ناوالنی، وبلاگ نویس روس برای دولت فدراسیون روسیه را مورد بررسی قرار خواهند داد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آلمان روسیه مخالف دولت روسیه آلکسی ناوالنی پارسی خبر وضعیت آلکسی ناوالنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویترز در گزارشی به تهدید‌های ناشی از عملیات پهپادهای شناسایی روسیه که به نوعی توپخانه ارتش اوکراین را زمین‌گیر کرده و تا حد زیادی قدرت مانور این سامانه‌ها را کاهش داده‌اند، پرداخته است.

در ابتدای گزارش آمده است: توپخانه عظیم‌الجثه هویتزر ساخت آلمان با غرشی مهیب از مخفیگاه جنگلی خود بیرون می‌آید تا تنها چند دقیقه پیش از آنکه توسط پهپادهای روس مورد شناسایی قرار گیرد، فرصت شلیک داشته باشد.

واحدهای توپخانه‌ای اوکراین بواسطه این تهدید‌ها، در سراسر تپه‌ها و دره‌های جبهه شرقی، مدام مشغول بازی موش و گربه با پهپادهای روسی هستند که هدف آنها شناسایی و شکار تجهیزات مهم و باارزشی همچون سامانه توپخانه‌ای خودکششی هویتزر PzH ۲۰۰۰ است.

روسیه حملات زمینی خود را در جبهه‌ای به طول ۱۰۰۰ کیلومتر در جنوب و شرق اوکراین تشدید کرده و برخی از آخرین شهرهای بزرگ منطقه صنعتی دونباس را که طی بیش از دو سال از گذشت جنگ، تحت کنترل اوکراین بوده، مورد تهدید قرار داده است.

خدمه یک واحد توپخانه‌ای اوکراین که خبرنگار رویترز به تازگی با آنها دیدار کرده، می‌گویند که با تهدیدهای مداوم ناشی از عملیات فزاینده پهپادهای دشمن که به یک عنصر اصلی در زرادخانه روسیه تبدیل شده‌اند، مواجه هستند.

لیووا، فرمانده این واحد توپخانه‌ای می‌گوید: «پیش‌تر نیز حملات پهپادی از این دست وجود داشت، اما به این اندازه نبود. حالا واقعاً ترسناک شده است.»

به گفته او که اهل غرب اوکراین است، این واحد توپخانه‌ای چهار بار به طور مستقیم هدف حملات پهپادهای پیشرفته و انتحاری «لنست» روسیه قرار گرفته  است.

به گفته راب لی، کارشناس اندیشکده تحقیقات سیاست خارجی مستقر در فلیادلفیا، پهپادهای شناسایی دشمن اغلب برای واحدهای توپخانه اوکراین خطر بیشتری نسبت به رادار‌های ضدتوپخانه به همراه دارند.

سامانه‌های توپخانه‌ای ساخت غرب مانند هویتزر خودکششی، هدفی اولویت‌دار برای ارتش روسیه به شمار می‌آیند، مسکو در همین راستا متعهد شده است که حملات را علیه چنین سلاح‌ها و تجهیزاتی را تشدید کند.

سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه ماه گذشته تاکید کرد که مسکو درپی تشدید حملات خود به پایگاه‌ها و محل‌های ذخیره سازی تسلیحات غربی است که در اختیار ارتش اوکراین قرار گرفته است.

از سوی دیگر، واحدهای توپخانه‌ای اوکراین با کمبود شدید مهمات و قطعات یدکی مواجه هستند. این یگان‌ها به شدت منتظر دریافت کمک‌های نظامی ۶۱ میلیارد دلاری ایالات متحده هستند که ارسال آنها با تأخیر زیادی روبرو شده است.

علاوه بر کمبود مهمات و قطعات یدکی، اوکراین به گفته اندری استاونچی، افسر ارشد این واحد توپخانه‌ای، به سیستم‌های جنگ الکترونیک بیشتری برای مختل کردن پهپادهای روسی نیاز دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم
  • واکنش‌مورینیو به رابطه سرمربی‌سپاهان و شیدا مقصودلو
  • واکنش مورینیو به رابطه سرمربی سپاهان و شیدا مقصودلو
  • واکنش مورینیو به رابطه مربی سپاهان و شیدا مقصودلو
  • هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند
  • واکنش شولتز به حملات علیه سیاستمداران آلمانی
  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • آلمان نمایش نمادهای مربوط به روز پیروزی را ممنوع کرد
  • اتهام لندن علیه مسکو درباره آتش‌افروزی درملک اوکراینی احمقانه است
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند