Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، فاطمه منصوری ، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان ، روز چهارشنبه ۱۲ شهریور ماه درجلسه تشکیل دبیرخانه طرح اکرام ایتام با ذکر این نکته که حمایت از ایتام و محسنین امر جدیدی در مباحث حمایتی کشور محسوب نمی شود و خوشبختانه استان سمنان نیز بعنوان یکی از استانهای سرآمد در این مقوله می باشد ، گفت: انتخاب شعار محوری" هر کارمند یک حامی معنوی" با ارائه برنامه های اجرایی از سوی دستگاههای اجرایی می تواند بعنوان یک فرهنگ ارزشمند و متعالی در سطح جامعه مطرح گردیده و بخشی از دغدغه ی خاطر این عزیزان و خانواده های آنان را برطرف نماید
منصوری تصریح کرد :اجرای این طرح علاوه بر تامین نیازهای معیشتی ایتام و محسنین بعنوان یک پشتوانه و حمایت معنوی از این عزیزان محسوب گردیده و می تواند ابعاد مختلفی از زندگی این عزیزان همچون هدایت و حمایت تحصیلی ، ورزشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را نیز شامل شود .
منصوری ساماندهی موسسات خیریه و خانواده های نیازمند و نیز کمکهای مردمی را از جمله ضروریات اجرای این طرح عنوان کرد و گفت : دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان به موازات اجرای این طرح ، نسبت به تشکیل بانک اطلاعاتی مراکز خیریه ونیز خیرین استان اقدام نموده و این مقوله را سامانبخشی نماید .
وی همچنین توجیه معاونین پشتیبانی دستگاههای اجرایی را در اجرای این طرح بسیار موثر دانست و عنوان کرد : تعاملات دوسویه میان حامیان از یک سو و ایتام و محسنین از سوی دیگر می تواند نقش بسزایی درموفقیت این طرح و تحقق اهداف آن ایفا نماید .
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان انتخاب استانداری سمنان بعنوان دبیرخانه مرکزی اجرای این طرح را بدلیل نقش جریان ساز استانداری در تصمیم سازی های اداری و اجرایی استان عنوان کرد و گفت : تعیین سازوکارهای اجرای صحیح طرح و همچنین نوع انجام مکاتبات با کارکنان دولت از اهمیت زیادی برخوردار است و لازم است تا این طرح با ادبیاتی جدید و ابلاغی متفاوت به انجام رسد .
منصوری با اشاره به پیشنهاد طرح شتابا از سوی استاندار سمنان و انجام مراحل نهایی تصویب آن از سوی دولت گفت : ارائه راهکارهای جدید حمایت از ایتام همچون طرح شتابا و نیز تدوین دستورالعمل ها و شیوه نامه های اجرای این طرح از جمله مواردی است که باید مورد توجه مسئولان و دست اندرکاران اجرای این طرح ارزشمند قرار گرفته و لازم است تا اینگونه طرح های حمایتی در خصوص تمامی ایتام و محسنین در تمامی دستگاههای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی نیز به انجام رسد .

46

کد خبر 1428405

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان استانداری سمنان ایتام و محسنین اجرای این طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد

ایسنا/خراسان جنوبی معلم خیر بیرجندی که سال‌هاست در طرح اکرام ایتام ثابت قدم است حس خوب یتیم نوازی را دلیل ماندگاری ‌اش در این مسیر عنوان کرد.

معلم خیر بیرجندی  به‌اتفاق همسرش حمایت ۱۱ فرزند یتیم تحت حمایت کمیته امداد بیرجند را بر عهده‌دارند، گفت: با این عقیده که خداوند روزی عده‌ای از افراد نیازمند را در روزی ما قرار داده است بسیار علاقه‌مند بودم در امور خیر و کمک به ایتام مشارکت کنم که در همین راستا حدود ۷ سال پیش که به‌اتفاق همسرم در مراسم شب‌های قدر با طرح اکرام ایتام کمیته امداد آشنا شدیم و بعدها با مراجعه به کمیته امداد حمایت یک فرزند یتیم را بر عهده گرفتیم و کم کم در این سال‌ها تعداد فرزندان را افزایش دادیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌ عمومی کمیته امداد استان، وی انگیزه خود را از انجام اقدامات خیرخواهانه دستگیری از نیازمندان به‌ویژه ایتام و حل مشکلات آن‌ها بیان کرد و افزود:احسان، نیکوکاری و انفاق در راه خدا از مفاهیم ارزشمندی است که در آیات و روایات بسیار مورد تأکید قرار گرفته است.

به گفته وی، بزرگ کردن فرزند بدون حضور پدر بسیار مشکل است؛ بنابراین تصمیم گرفتم در مسیر کمک به کودکان یتیم قدم برداریم و تا جایی که در توان داریم به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

او در صحبت‌هایش به برکات و معجزه‌های دعای یتیم که نصیبشان شده اشاره کرد و افزود: افزایش حقوق‌، پذیرش در مقطع دکتری، بهبود شرایط کاری که قبل از این موضوع قصد ترک کار داشتم و هزاران برکت دیگر از ثمرات دعای یتیمان بوده است.

این معلم خیر حدود ۳۵ ساله بیرجندی، تاکید کرد: هیچ وقت به دنبال مادیات در زندگی نبودم و در این مسیر احساس خوب کمک به یتیمان بود که بیش از هر چیزی من را جذب و ماندگار کرد و در بخش‌های مختلف زندگی وجودشان را احساس کردم.

این معلم نیکوکار که قصد دارد به امید خدا یتیمان بیشتری را تحت حمایت قرار دهد، افزود: خوشبختانه در بین همکاران افراد بسیاری در این طرح شرکت دارند و با توصیه‌هایی که داشتیم در بین اقوام هم تعدادی جذب این کار خیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان خیر مراغه‌ای
  • تجلیل از معلمان خیر مراغه ای
  • بیش از ۱۳۴ هزار حامی جدید در طرح اکرام ایتام و محسنین با فراخوان در برنامه محفل
  • جشن برآورده شدن آرزو‌های ایتام و محسنین در بهشهر
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  • حمایت بیش از ۲۵۰۰ معلم اردبیلی از ایتام
  • ۲ هزار و ۳۵۷ معلم بوشهری حامی ایتام هستند