Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: امر به معروف و نهی از منکر برای تاثیرگذاری بیشتر ابتدا باید در بدنه حاکمیت نهادینه شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، احمد حسین زادگان دیدار  با دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران، ضمن تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) و گرامیداشت هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر، اظهارکرد: شرط موفقیت امر به معروف و نهی از منکر، به عنوان یک فریضه واجب و بسیار موثر، برنامه ریزی مدون و مبتنی بر کار کارشناسی و پژوهشی دقیق و همچنین ظرافت عمل در اجرای برنامه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مسائلی همچون حفظ بیت المال، تکریم ارباب رجوع، مبارزه با فساد، رعایت حقوق شهروندی و غیره از مصادیق معروف در جامعه است، تصریح کرد: دایره امر به معروف و نهی از منکر را باید وسیع کنیم و نگاه تک بعدی به این فریضه واجب الهی را کنار بگذاریم.

استاندار مازندران با بیان اینکه یکی از شروط وجوب امر به معروف و نهی از منکر احتمال اثر گذاری آن است، افزود: باید نگاه منطقی نسبت به مسائل داشته باشیم و متناسب با افکار عمومی جامعه و نیازهای اساسی مردم برنامه ریزی نماییم تا بتوانیم در این حوزه مثمر ثمر باشیم.

حسین زادگان با اشاره به این مطلب که مردم به مسئولین و زمامداران جامعه به عنوان الگوهای خود نگاه می کنند، خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر ابتدا باید در بدنه حاکمیت بویژه دستگاه های اجرایی آن نهادینه شود.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر علاوه بر جنبه های دینی و اسلامی که دارد، از منظر انسانی و اجتماعی نیز قابل توجه و حائز اهمیت است، افزود: دستگاه های اجرایی مازندران باید در راستای احیای این فریضه واجب التعظیم، اهتمام و همراهی لازم و کامل با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان داشته باشند.

*بهره گیری از ظرفیت هنر و رسانه در امر به معروف و نهی از منکر

گفتنی است در ابتدای این دیدار مهرداد محمدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران ضمن تشریح برنامه ها و تبیین رویکردهای جدید ستاد، گفت: وظیفه اصلی ستاد ترویج و احیای این واجب الهی در حوزه های گوناگون آن در سطح جامعه است.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش آفرینی جامعه نخبگان کشور بویژه اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در خصوص فرهنگ سازی پیرامون این فریضه در بین آحاد مردم اشاره و خاطر نشان کرد: بهره گیری از ظرفیت هنر و رسانه نیز بعنوان دو بازوی توانمند ستاد در حوزه اجرای ماموریت ها و برنامه های ایجابی، در دستور کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استاندار مازندران استانی سیاسی ستاد امر به معروف و نهی از منکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۱۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • تجلیل و تکریم خانواده شهدا باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • آغاز به کار ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • بودجه ستاد امر به معروف در سال گذشته چقدر بود؟