Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@10:27:37 GMT

نماینده مجلس: طرح جامع جهش تولید مسکن کشور تهیه شد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۲۱۴۹

نماینده مجلس: طرح جامع جهش تولید مسکن کشور تهیه شد

به گزارش ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی روز پنجشنبه در آیین افتتاح تعاونی بیمارستان شهید باهنر کرمان افزود: موضوع تامین مالی طرح جامع جهش تولید مسکن، مربوط به کمیسیون اقتصادی و ساخت و ساز به کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مربوط می‌شود که این طرح به‌زودی به صحن علنی مجلس وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه طرحی در مجلس در خصوص جهش تولید مسکن داریم اظهار داشت: مالیات بر خانه‌های خالی و احتکار مسکن در کمیسیون اقتصادی و مجلس شورای اسلامی تصویب شد و با این اقدام عرضه مسکن افزایش و قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: شنبه هفته آینده اصلاحیه شورای نگهبان برای این طرح لحاظ می‌شود که اثر گذاری در وضعیت مسکن کشور خواهد داشت.

وی گفت: نمایندگان مجلس برای هر اقدام استاندار در استان کرمان در کنار مدیران اجرایی قرار دارند و نه در مقابل آنان و با این برنامه‌ها یک جهش تولید در بخش تعاونی‌های مسکن کشور رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: ظرفیت تولید بخش مسکن کشور نسبت به نیاز بسیار پایین بوده و استان کرمان عملکردی پایین‌تر از کشور دارد و با توجه به نیاز باید سرمایه‌گذاری بیشتری در حوزه مسکن می‌کردیم.

پورابراهیمی ادامه داد: سالانه بیش از ۹۰۰ هزار واحد مسکونی نیاز کشور است که تقاضای جاری به مسکن را پوشش دهیم.

وی افزود: وزیر راه و شهرسازی با فعالیت مناسب و تاثیرگذار تولید سالانه مسکن را از بیش از ۳۰۰ هزار به ۴۵۰ هزار واحد مسکونی می‌رسانند لذا با وجود فاصله تا نیاز کشور برای پوشش نیاز مسکن کشور باید ‌حرکت جهادی انفاق بیفتد.

وی بیان داشت: مصوبات نشست‌های استاندار کرمان در راستای توسعه مسکن از طریق تعاونی‌ها، مشکلات توسعه زیرساخت‌ها را داشتند که از مسئولان می خواهیم این نیازها را رفع کنند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز این استان نسبت به سایر مناطق محدودیتی بیشتر در آی دارد و بخش مربوط به ملی را ما پیگیری می‌کنیم.

وی اشاره به سفر آینده وزیر نیرو به کرمان تصریح کرد: تنش آبی کرمان به چالش اصلی مسکن در این شهر تبدیل شده و توسعه مسکن را متوقف کرده که باید راهی برای آن اندیشیده شود.

پورابراهیمی افزود: بخشی از منابع آبی را می‌توانیم از دریای خزر تامین کنیم و ۹۵ درصد مصرف آب در بخش کشاورزی و مابقی در آشامیدنی و صنعت مصرف می‌شود که ناچیز است لذا باید برای آب بخش کشاورزی تصمیم‌گیری شود.

وی ادامه داد: ۹۰ درصد از آبیاری ما غرقابی است که ۲ سوم آب در بخش کشاورزی هدر می‌رود لذا نیاز به تصمیمات پایه‌ای در این حوزه وجود دارد.

وی تاکید کرد: پس از اجرایی شدن خط نخست، خط دوم انتقال آب از خلیج فارس آغاز شده و شرکت های بزرگ پای کار می‌آیند و خط سوم امیدواریم به‌سرعت صورت گیرد که بخشی از آن برای تامین آب آشامیدنی شهر کرمان است و تامین این بخش آب می‌تواند پروژه‌های مسکن را تامین کند.

پروژه ۱۶۲ واحدی مسکن کارکنان بیمارستان شهید باهنر به مناسبت هفته تعاون(۱۳ تا ۱۹ شهریور ماه) و در آیینی با حضور استاندار کرمان، ضمن تجلیل از تعاونی های برتر استان، افتتاح شد. 

استاندار کرمان در این آیین بر تداوم برنامه تامین مسکن متقاضیان تاکید کرد و گفت: نسبت سهم تسهیلات مسکن و آورده متقاضی باید منطقی باشد. 

پروژه مسکن کارکنان بیمارستان شهید باهنر در ۶ بلوک هفت طبقه ای و ۲۱ هزار و ۹۰۰ مترمربع زیربنای ساختمان احداث شده و در مجموع هزینه ساخت این واحدها ۲۴ میلیارد تومان است. 

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان مسکن وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان مسکن وزارت نیرو مجلس شورای اسلامی خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان مسکن وزارت نیرو مجلس شورای اسلامی جهش تولید مسکن کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، هدف از این فراخوان، تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت است. با توجه به اینکه این محصول در داخل کشور تولید نمی‌شود و از طرفی حجم متانول تولیدی در کشور زیاد بوده و قیمت آن ارزان است، لذا تلاش می‌شود تا از این ماده اولیه برای تولید کلرومتان استفاده کرد.

محصول این پروژه (کلرومتان) به‌طور گسترده، در تولید سایر مواد شیمیایی، از قبیل سیلیکون‌ها، تترامتیلید (TML)، لاستیک مصنوعی، مواد شیمیایی کشاورزی و متیل سلولز مورد استفاده قرار می‌گیرد و در عین حال کاملاً وارداتی است. بنابراین از جمله پیامدهای اقتصادی آن می‌توان به جلوگیری از خروج ارز مربوط به واردات کلرومتان و سایر محصولات وابسته از جمله پلی‌سایلوکسان ها اشاره کرد. با انجام این پژوهش علاوه بر اینکه نیاز بسیاری از صنایع مرتفع می‌شود، یک دانش فنی ناموجود در کشور ظهور می‌کند که می‌تواند بسیاری از صنایع وابسته را فعال کند.

از کلرومتان، در صنایع مختلف استفاده می‌شود. یکی از کاربردهای آن، تولید مشتقات کلرومتیل سایلان ها و سپس سیکلوسایلوکسان ها است که ماده اولیه کلیدی جهت تولید انواع پلی سایلوکسان ها است.

دانش فنی تولید پلی دی متیل سایلوکسان ها در کشور وجود ندارد و تاکنون هیچ گونه تلاشی برای تولید آنها انجام نشده است. یکی از دلایل آن، عدم تولید سیلیکون متال به عنوان نقطه آغازین این پروژه‌ها در کشور بوده که البته طی ۲ سال اخیر (۱۴۰۱و۱۴۰۲) این امر محقق شده است. همچنین دانش فنی برای یک تولید پایه که عبارت است از تبدیل سیلیکون متال به مشتقات کلرومتیل‌سیلان‌ها در کشور وجود ندارد. تولید این مشتقات زمانی که سریعاً بتوان از آنها در چرخه تولید برای مرحله بعدی استفاده کرد، اهمیت دارد.

شرکت‌های مختلفی در جهان به تولید کلرومتان می‌پردازند که عمدتاً در کشورهای آمریکا، ژاپن، هند و هلند هستند. تولید این محصول در داخل کشور صورت نمی‌گیرد و نیاز آن تماماً از طریق واردات تأمین می‌شود؛ لذا شرکت فعالی را نمی‌توان نام برد که بتواند سیکلودی‌متیل سیلوکسان ها را در کشور تولید کند. شرکت متقاضی تسهیلات، یک شرکت دانش‌بنیان فناور در حوزه مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی است. شرکت در تولید انواع رزین فعالیت دارد و از محصولات آن می‌توان به پلی‌استر و پلی‌استر پلی‌ال‌ها (جز A سیستم PU کفشی)، پریپلیمرهای ایزوسیاناتی، ایزوکفشی (جز B سیستم PU کفشی)، نرم‌کننده‌ها (پلاستی سایزرها) صنایع PVC، چرم مصنوعی، روان‌کننده‌های صنعت PVC، چرم مصنوعی، دیسپرس‌کننده‌های صنعت رنگ، مواد کلیدی مورد نیاز افزودنی سیستم‌های پلی‌اورتان PU ، ملزومات مورد نیاز صنایع پلی‌اورتان PU و چسب پلی‌اورتان اشاره کرد.

این شرکت به عنوان یک شرکت فعال در زمینه پلی‌اورتان PU) ) از پلی‌سایلوکسان ها به‌عنوان مواد آزادکننده قطعه از قالب، سورفکتانت ها و پایدارکننده ها در تولید فومهای پلی‌اورتان استفاده می‌کند. در حال حاضر شرکت، سورفکتانتها و پایدارکننده های متنوع را با قیمت‌های بالا از کشورهایی مثل چین، آلمان و ایتالیا وارد می‌کند. محصول به دست آمده از پروژه حاضر، ماده کلیدی در تولید کلرومتیل‌سایلان‌ها بوده و بنابراین، راه را برای تولید مشتقات سیلیکونی باز خواهد کرد. علاوه بر نیاز این شرکت، مساله مهمتری وجود دارد که عبارت است از جای خالی این پروژه کلیدی در کشور و چنانچه این پروژه موفق شود می‌تواند از این پس شرکت‌های زیادی را ایجاب کند که از این مواد کلیدی تولید داخل استفاده‌کنند.

نحوه پذیرش در این فراخوان به صورت رقابتی است و از بین پیشنهاده‌های دریافتی، موردی که دربردارنده شروطی همچون ترکیب مرتبط متخصصین تیم پیشنهادی، برخورداری افراد پیشنهادشده از سابقه پژوهشی و فنی در آن موضوع، متناسب و مرتبط بودن زمان‌بندی، هزینه و شرح خدمات با پژوهش مورد تقاضا و برخورداری تیم پیشنهاددهنده از زیرساخت انجام پژوهش اعم از آزمایشگاه و کارگاه و نهایتاً تهیه و ارسال پیشنهاده طبق فرمت پیشنهادی بنیاد است.

هزینه‌های قابل قبول شامل حق‌التحقیق نیروی انسانی، مواد مصرفی و آزمایشگاهی و خدمات است.

از حوزه‌های اولویت‌دار این فراخوان علوم و علوم زیستی، شیمی و علوم پلیمر است.

گفتنی است پژوهشگر اصلی تیم لازم است عضو هیئت‌علمی یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور باشد و همچنین از پیشنهادهایی که در قالب رساله دکتری و طرح پسادکتری تعریف شوند، حمایت فوق العاده می‌شود.

پس از دریافت پیشنهاده از طریق سامانه، ارزیابی انجام گرفته و در صورت کسب امتیاز بالا، تیم برگزیده جهت مذاکره با بنیاد و شرکت متقاضی دعوت خواهد شد.

تمام افراد واجد شرایط به مدت یک ماه از تاریخ انتشار فراخوان یعنی تا ۹ خرداد فرصت دارند که پیشنهاد خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال کنند.

پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر دو میلیارد تومان توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد. بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی پژوهش تأمین شود.

متقاضیان در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانند از طریق ایمیل amini.m@insf.org و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۲۱ با کارگروه دانش‌بنیان تماس بگیرید.

کد خبر 6099160 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش