Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس جمهور با بیان اینکه در سخت ترین و شدید ترین شرایط تحریم هستیم و مردم با استقامت در برابر این تحرم‌ها نشان دادند که آمریکا شکست خورده است،گفت: آمریکا می‌خواست مردم ایران بشکنند و تسلیم شوند و دولت ما دربرابر آمریکا تسلیم شود و این نشد و نخواهد شد.آمریکایی‌ها نتوانستند ما را از مسیر توسعه بازدارند تاریخ انتشار: 12:07 - 13 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۵۲۵۴۰

خبرگزای میزان - حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی پس از افتتاح چهار طرح بزرگ آب و برق در سه استان کرمانشاه، آذربایجان شرقی و اردبیل به صورت وئدیو کنفرانس گفت: ۹۹ درصد مردم و روستا‌های ما از برق استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: مردم روستای ما باید از همه نعمت‌های اساسی و فرصت‌های اساسی اعم از آب، برق و گاز برخوردار هستند و دراین زمینه در ۷ سال اخیر اقداماتی خوبی انجام شده است.

وی تاکید کرد: اینکه هر هفته می‌توانیم ۳۰ روستا را به شبکه آب سالم و پایدار متصل کنیم و هر ماه یک تصفیه فاضلاب به افتتاح برسانیم معنایش این است که در زمینه زیر ساخت‌ها اقدامات اساسی انجام می‌گیرد. اینکه از ۱۸۸ سد کشور ۴۴ سد در این دولت به افتتاح رسیده است یعنی آماده کردن همه زیرساخت‌ها برای توسعه.

وی تاکید کرد: همه مردم باید تلاش کنند که شعار سال در عمل محقق شود.

رییس جمهور تاکید کرد: ۳۰ میلیون جمعیت ایران در دو ماه آینده پولی را برای بهای مصرف برق نخواهند پرداخت؛ به دنبال این بودیم که به خانوار‌هایی که کمتر برخوردار هستند و کم مصرف هستند برق رایگان ارائه شود.

روحانی گفت: در سخت‌ترین و شدید‌ترین شرایط تحریم هستیم و مردم با استقامت در برابر این تحرم‌ها نشان دادند که امریکا شکست خورده است.

وی تاکید کرد: الحمدلله ثابت کردیم که آمریکا شکست خورده است. آمریکا تمام توان خود را به کار گرفت تا مردم ایران را در فشار قرار گیرد، آمریکا می‌خواست مردم ایران بشکنند و تسلیم شود و دولت ما دربرابر آمریکا تسلیم شود و این نشد و نخواهد شد.

روحانی بیان داشت: آمریکایی‌ها نتوانستند ما را از مسیر توسعه بازدارند. شکست‌های اخیر آمریکا بی سابقه بود. اینکه تنها یک کشور درباره طرح ضد ایرانی رای بدهد بیسابقه بوده است. طرح ماشه آمریکایی‌ها نیز در جلسه اخیر شورای امنیت سازمان ملل مطرح شد و، اما یک عضو این شورا حتی این طرح را تایید نکرد و اذعان داشتند این طرح غیر قابل قبول است.

وی تاکید کرد:با افتخار اعلام می‌کنیم که تا پایان این دولت ۲۰ هزار مگاوات به برق کشور افزوده خواهد شد.   رییس جمهور بیان داشت: در موج اول کرونا بهتر از کشورهای دنیا عمل کردیم و امیدواریم با احتیاط مردم شاهد موج سوم کرونا نباشیم و هم در سلامت و معیشت و آبادانی ایران قدم‌های بهتری برداریم.

تکمیل می‌شود ...

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس جمهور آمریکایی ها رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد کهما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

حمایت جوانان آمریکایی از فلسطینیان آشکارتر شده است. نظرسنجی پیو (PEW) در آوریل ۲۰۲۴ نشان داد که یک سوم از افراد بزرگسال زیر ۳۰ سال آمریکایی با مردم فلسطین همدردی می‌کنند و تنها ۱۴ درصد این احساس را نسبت به صهیونیست‌ها دارند. جوانان آمریکایی نسبت به مردم فلسطین نظر مساعدتری نسبت به صهیونیست‌ها دارند و از هر ۱۰ فرد زیر ۳۰ سال، شش نفر دیدگاه مثبتی نسبت به مردم فلسطین دارند. در میان آمریکایی‌های جوان، ۳۴ درصد دلایل حماس برای مبارزه با رژیم صهیونیستی را معتبر می‌دانند.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097738

دیگر خبرها

  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس