Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه برخی بانک ها خارج از دستور العمل های صادره در پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا سخت گیری می کنند گفت: سیستم بانکی باید در زمان باقیمانده تا پایان این طرح بدور از سخت گیری نسبت به پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا اقدام نمایند.

به گزارش برناآذربایجان غربی؛ محمدمهدی شهریاری در دومین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری با انتقاد از نحوه اطلاع رسانی تسهیلات کرونایی به واحدهای تولیدی و صنعتی و صنوف تصریح کرد: میزان پایین تسهیلات پرداختی بیانگر ضعف شدید اطلاع رسانی از سوی دستگاه های ذیربط و نیز سخت گیری های خارج از دستور العمل برخی بانک هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید تلاش شود با اطلاع رسانی لازم سهمیه ۱۲۰۳ میلیارد تومانی استان در تسهیلات کرونایی بطور کامل محقق شود.

شهریاری همچنین از عملکرد برخی دستگاه های اجرائی در معرفی داوطلبین دریافت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ انتقاد کرد و گفت: دستگاه های اجرائی موظف هستند تا با پیگیری و اطلاع رسانی لازم نسبت به آگاه رسانی این تسهیلات و معرفی واجدین شرایط به سیستم بانکی اقدام نمایند.

وی در خصوص تسهیلات اشتغال پایدار روستایی با تاکید بر توجه به سهمیه بندی شهرستانی از اختصاص اعتبارات ناکافی و مغایر با وضعیت استان انتقاد کرد و گفت: سهمیه استان در ۵ مرحله اختصاص اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری عادلانه نبوده و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید نسبت به اصلاح این امر از طریق وزارت مربوطه اقدام نماید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری استاندار آذربایجان غربی کارگروه اشتغال تسهیلات کرونایی اطلاع رسانی سخت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد