Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل از برنامه‌ریزی برای گردشگری اردبیل در پساکرونا خبرداد و گفت: پکیج‌های توسعه گردشگری در حال طراحی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل، صغری فرشی بعد از ظهر امروز اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تمرکز ویژه در چنین شرایطی بر آماده‌سازی بخش گردشگری استان برای ایام پساکرونا است تا بتوانیم رونق قبلی را به این بخش بازگردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به طراحی پکیج‌های جدید گردشگری برای ایام پساکرونا در راستای رونق دوباره صنعت گردشگری در اردبیل اشاره کرد و گفت: تهیه کلیپ‌ها و فیلم‌های اعتمادساز و اطمینان‌بخش و رسانه‌ای کردن آنها، تشدید نظارت مبنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تاسیسات گردشگری و انجام نظارت‌های تلفیقی بر مراکز گردشگری با همکاری علوم پزشکی از تمهیدات برای تداوم فعالیت در چنین شرایطی در بخش گردشگری است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اردبیل بیان کرد: برنامه‌ریزی برای اجرای تور‌های کم ‌تعداد، توسعه گردشگری الکترونیک و استفاده از بستر فضای مجازی، انجام فعالیت‌هایی همچون مجلات اینستاگرامی، اجرای برنامه‌های مشارکتی با رسانه‌های محلی، ملی و بین‌المللی، توسعه برنامه‌های آموزشی در سطوح عمومی و اختصاصی و تهیه بسته‌های سفر به تناسب شرایط در دوران کرونا و پساکرونا نیز هدفگذاری شده است.

کرونا نفس گردشگری را به شماره انداخت؛ راهکار جوان نخبه لرستانی برای حیات دوباره این صنعتهیچ سود اقتصادی از ظرفیت‌های گردشگری مثل تخت جمشید به مردم نمی‌رسدگزارش|پل شیشه‌ای هیر دو طبقه می‌شود/ رونق گردشگری منطقه عامل مهاجرت معکوس بومیان است

فرشی تصریح کرد: با توجه به اینکه در ایام پساکرونا تمامی کشور‌ها در حوزه گردشگری به رقابت خواهند پرداخت تا رونق را به این صنعت بازگردانند، طراحی پروژه‌های ویژه گردشگری از جمله برنامه‌ها برای پساکرونا است که طراحی پکیج‌های جدید گردشگری، توسعه زیرساخت‌های گردشگری، تمرکز ویژه بر گردشگری داخلی، اتخاذ تمهیدات اساسی در ساخت مجتمع‌ها و پروژه‌های گردشگری نظیر احداث آبدرمانی‌ها و تاسیسات روباز از جمله هدف‌گذاری‌ها در این حوزه است.

وی افزود: نظارت بر عملیاتی شدن پروتکل‌های بهداشتی مربوط به سفر‌های هوشمند، تشکیل نخستین کانون جوامع حرفه‌ای گردشگری، پیگیری تسهیلات 12 درصدی مربوط به خسارات کرونا برای تمامی تاسیسات گردشگری ثبت‌نام‌کننده در سامانه و تعامل با بانک‌های عامل برای پیگیری ویژه از معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی از دیگر اقدامات و برنامه‌ها است.

انتهای‌پیام/131/ح

R41374/P/S6,49/CT12 بیشتر بخوانید... بجنورد| معاون وزیر کار: تسهیلات اشتغال‌زایی حوزه گردشگری خرج "ایجاد تفرجگاه" شده است مزرعه گردشگری در قم احداث می‌شود نابودی ۱۲۰ میلیون شغل در صنعت گردشگری جهان به دلیل شیوع کرونا قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... بجنورد| معاون وزیر کار: تسهیلات اشتغال‌زایی حوزه گردشگری خرج "ایجاد تفرجگاه" شده است مزرعه گردشگری در قم احداث می‌شود نابودی ۱۲۰ میلیون شغل در صنعت گردشگری جهان به دلیل شیوع کرونا پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ فرمانده مرزبانی ناجا در گفت‌وگو با تسنیم: برای بازگشت مرزبانان گروگان‌ گرفته‌شده در تلاشیم / ادعای ‌افغانستانی‌ها ‌بی‌اساس بود‌ ۲ آمادگی بالای نیروی دریایی سپاه در حفاظت از مرزهای ‌آبی‌ ایران / دشمن را در خلیج فارس به ستوه آورده‌‌ایم ۳ گزارش| اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا برای گروه‌های خاص/  توزیع واکسن از چه زمانی در زنجان آغاز می‌شود؟ ۴ شیراز در وضعیت هشدار؛ نگران بازگشایی مدارس هستیم ۵ واحد دوم گاز نیروگاه دالاهو با دستور رئیس‌جمهور افتتاح شد / توسعه تولید برق در غرب کشور ۶ وسعت دریاچه ارومیه به کمتر از ۳ هزار کیلومترمربع رسید / حجم آب دریاچه ۳ میلیارد و ۴۹ میلیون مترمربع است ۷ واکنش آیت‌الله اعرافی به هتک قرآن‌/ تمدن بشری ‌در پرتو قرآن جان ‌گرفت/ این حرکت ننگین برای مدعیان تمدن غربی ‌گران تمام‌ می‌شود ۸ سد کلقان‌چای بستان‌آباد با دستور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور افتتاح شد مهمترین اخبار استانها گزارش ویدئویی| حضور رئیس مجلس در منطقه ‌صعب‌العبور اندیکا / قول قالیباف به مردم برای محرومیت‌زدایی منطقه اختصاصی| اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در دستور کار مجلس قرار گرفت + فیلم اختصاص ۵۰۰ کولر گازی به مدارس جنوب سیستان و بلوچستان/ ۲۰۰ کلاس درس خشت و گلی جمع‌آوری شد+فیلم معاون رئیس جمهور: ۱۰۰ هزار واحد مسکونی ویژه محرومان ‌ساخته می‌شود ‌ مهمترین اخبار تسنیم اختصاصی تسنیم|عرضه سنگین ارز در بازار/ ۷۰ میلیون دلار وارد بازار شد/ کاهش قیمت ارز در راه است؟ واحد دوم گاز نیروگاه دالاهو با دستور رئیس‌جمهور افتتاح شد / توسعه تولید برق در غرب کشور تقدیر سردار سلامی از فرمانده ناجا برای برقراری امنیت مراسم محرم آستان قدس رضوی هتک حرمت به قرآن مجید را محکوم کرد عراق| انتقاد تند گروه‌های سیاسی از ادامه حضور آمریکایی‌ها و ادعاهای مشاور الکاظمی درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میراث فرهنگی رئیس جمهور برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند