Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی موسوی حسینی روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات حمل و نقل واحدهای تولید مرغ تخم گذار مراغه افزود: رویکرد توسعه در این واحدها باید مبتنی بر قوانین بهداشتی و انبارداری باشد.

وی ادامه داد: با وجود مشکلات اقتصادی، تامین تخم مرغ مورد نیاز منطقه توسط واحدهای تولید این محصول نیازمند ایجاد تحول در زمینه حمل و نقل بهداشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برای این منظور، واحدهای تولید تخم مرغ در این شهرستان براساس قوانین دامپزشکی نسبت به تجهیز ناوگان حمل و نقل بهداشتی و خودروهای یخچال دار اقدام کرده و یا از ظرفیت شرکت‌های حمل و نقل فرآورده های دامی استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی نیز گفت: حمل و نقل بهداشتی محصولات دامی و طیور از رویکردهای سازمان دامپزشکی برای تامین سلامت و بهداشت جامعه است.

بهداد افزود: در این راستا نیز، واحدهای تولید تخم مرغ، تمهیدات لازم برای حمل و نقل بهداشتی تولیدات خود با استفاده از خودروهای دارای تجهیزات فرمایشی انجام دهند.

وی اضافه کرد: استفاده از این تجهیزات موجب حفظ کیفیت محصول تولیدی در صدور آن به بازارهای داخلی و خارجی خواهد بود.

وی افزود: سازمان دامپزشکی و جهاد کشاورزی از سرمایه گذاری برای ایجاد واحدهای سردخانه و بسته بندی و نیز صنایع تبدیلی تخم مرغ حمایت می کنند.

معاون برنامه ریزی فرماندار مراغه نیز گفت: با توجه به اینکه این شهرستان قطب تولید تخم مرغ در منطقه است، حمایت از واحدهای تولیدی این محصول در اولویت دستگاه های اجرایی قرار گیرد.

حکیمه انتظاری افزود: رفع مشکلات حمل و نقل و ثبت انبارهای واحدهای تولیدی تخم مرغ در سامانه جامع ثبت انبارها، از جمله راهکارهای موثر برای کاهش موانع پیش روی فروش و بازاریابی این محصول تولیدی است.

مدیر جهاد کشاورزی مراغه نیز گفت: هم اکنون بیش از ۳۵ تن تخم مرغ روزانه در این شهرستان تولید می شود که ۹۰ درصد آن عازم بازارهای داخلی و خارجی است.

اسماعیل کریمی اصل افزود: ثبت انبارهای واحدهای تولیدی و نیز تجهیز ناوگان حمل و نقل این محصول زمانه ساز کاهش مشکلات عمده این واحدها خواهد بود که نیازمند همراهی تولید کنندگان این بخش است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی سازمان دامپزشکی کشور مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سازمان دامپزشکی کشور مراغه آذربایجان شرقی سازمان دامپزشکی کشور مراغه حمل و نقل بهداشتی واحدهای تولید تولید تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند

ایسنا/کرمانشاه در جریان بازدید معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مجموعه پارک علم و فناوری و برج فناوری استان کرمانشاه، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور استان مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، عصر امروز(ششم اردیبهشت) در حاشیه بازدید از این مجموعه، با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در حوزه فناوری در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه ایجاد شده، اظهار کرد: انتظار وجود چنین زیرساخت های مطلوبی را در کرمانشاه نداشتم.

وی افزود: خوشبختانه با همت مسئولین پارک علم و فناوری استان از نظر زیرساختی اتفاقات بسیار خوبی در حوزه علم و فناوری در این استان افتاده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: از نظر محتوایی نیز شرکت های توانمندی با تولید محصولات خوب و آمار صادرات بالا در پارک علم و فناوری استان کرمانشاه مستقر شده اند که جای تقدیر دارد.

وی در ادامه با تاکید براینکه وزارت ارتباطات از فعالیت واحدهای پارک علم فناوری استان کرمانشاه حمایت خواهد کرد، افزود: طیف حمایت های ما در حوزه های مختلف همچون تجهیزات، تسهیلات و توسعه محصولات که در اولویت وزارت ارتباطات قرار دارد، خواهد بود.

در ادامه این بازدید سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری  استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان قرار دارند، گفت: عمده شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان در ۶ حوزه شامل نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، پزشکی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی و  و نهاده های کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

به گفته این مسئول ۲۷۱۶ نفر در شرکت های دانش بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان و فناور استان سال ۱۴۰۱  حدود ۱۷ میلیون دلار صادرات داشته اند که پیش بینی می شود این رقم در آمارهای سال ۱۴۰۲ رشد داشته باشد.

آزادی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: حدود ۱۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان ما برای توسعه فعالیت های خود و خرید تجهیزات به تسهیلات نیاز دارند که وزارت ارتباطات در این زمینه قول حمایت داده است.

وی در ادامه از حمایت وزارت ارتباطات در این بازدید در حوزه تکمیل فضاهای اشتراکی و تکمیل تجهیزات مرکز گیم و انیمیشن کرمانشاه برای حدود ۵۰ تیم خبر داد و افزود: همچنین در پارک علم و فناوری کرمانشاه حدود ۲۴ شرکت فناور داریم که می توانند در طرح تحول دیجیتال کشور نقش آفرین باشند که امیدواریم مورد توجه ویژه قرار گیرند.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه حمایت از شرکت های فناور کرمانشاه برای شرکت در نمایشگاه های خارجی جهت نشان دادن قابلیت های خود و معرفی محصولاتشان، حمایت جهت برگزاری حداقل پنج کمپین مشاوره تخصصی با حضور مشاورین و منتورهای ملی و تکمیل فضای مرکز نوآوری اقتصاد دیجیتال را از دیگر نیازهای واحدهای پارک علم و فناوری کرمانشاه دانست و گفت: مقرر شده وزارت ارتباطات حمایت هایی را در این حوزه ها نیز داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند