Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@10:24:11 GMT

اجرای طرح والد معلم و سلامت همیاران در مدارس

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۶۳۰۰

اجرای طرح والد معلم و سلامت همیاران در مدارس

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با اشاره به شرایط کرونا و تغییر شیوه بازگشایی مدارس از اجرای طرح" والد معلم " و "سلامت همیاران" در مدارس استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، احمد حسین زادگان، در جلسه استانی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه هماهنگی های لازم برای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها اتخاذ شده و ضمن ابلاغ دستورالعمل کامل ملی؛ تصمیمات استانی لازم نیز گرفته شده است، اظهارکرد: بازگشایی مدارس که از ۱۵ شهریور ماه خواهد بود منوط به دو موضوع است؛ یکی وضعیت شهرستان ها به لحاظ تقسیم بندی وزارت بهداشت و دیگری نقاطی که وضعیت قرمز است،کلاس ها باید بصورت مجازی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرایط به طور کامل در دستورالعمل پیش بینی شده است؛ هم می تواند کلاس ها مجازی و هم شیفت بندی به صورت یک روز در میان و هم به صورت حضوری و فیزیکی برگزار شود.

استاندار مازندران تصریح کرد: با عنایت به نزدیکی ارتباط معلم و دانش آموز در مقطع ابتدایی، طرح بسیار خوبی تحت عنوان " والد معلم " با مشارکت خانواده ها به اجرا در می آید و خانواده ها، آموزش و پرورش را در تعلیم و تربیت یاری می رسانند.

حسین زادگان با بیان اینکه در مدارسی که فضای فیزیکی کمتری داریم و در مدارس دولتی که امسال اقبال بیشتری به آن نشان داده شده است، سعی کردیم محدودیت های لازم را اعمال کنیم که آسیبی متوجه معلمین و دانش آموزن نشود، خاطرنشان کرد: نحوه ورود و خروج دانش آموزان به مدارس، ساعت آموزش و ساعات تفریح دانش آموزان نیاز به توجه جدی دارد.

وی اظهار کرد: تصمیم گرفتیم این موارد به صورت پلکانی انجام شود، از آنجا که آموزش نهایتا در ۳۵ دقیقه صورت می گیرد و زیاد در فضای بسته نمی مانند، پیش بینی شده هم در مدخل ورودی مدارس امکانات ضدعفونی قرار گیرد و هم در کلاس ها؛ زنگ های تفریح نیز همه با هم تعطیل نشوند و به صورت پلکانی خارج شوند.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه امسال طرح سلامت همیاران پیش بینی شده است،گفت: این طرح به این صورت است که دانش آموزان سفیر سلامت و کرونا می شوند تا هم داوطلبانه از خودشان و هم از سلامت دانش آموزان در مقابل کرونا مواظبت کنند.

وی افزود:یکی دیگر از کارها، انتخاب معاون بهداشتی در مدارس جهت رعایت پروتکل های بهداشتی است، که تذکرات لازم به آن ها برای مصون سازی مدارس ابلاغ می شود.

حسین زادگان با اشاره به این موضوع که دانشجویان این امکان را دارند تا در شهرستان و استان خود ادامه تحصیل بدهند، خاطرنشان کرد: تصمیم گرفتیم همه دانشگاه ها از یک شیوه نامه استفاده کنند، تمامی کلاس های دروس نظری، مجازی و دروس عملی نیز حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود و آن هایی که در استان خود شرایط ادامه تحصیل دارند، نیاز به حضور ندارند و می توانند در همان شهرستان ادامه تحصیل دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی بازگشایی مدارس دانش آموزان کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۶۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود معلم در مدارس مازندران نخواهیم داشت
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود