Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: این که امثال خاتمی و حجاریان یا دیگران از ورود به احزاب استقبال نمی کنند به این دلیل است که اعتماد به کار حزبی ندارند و فکر می‌کنند که حزب جواب نخواهد داد.

«علی محمد نمازی»، عضو حزب کارگزاران سازندگی، در پاسخ به این سوال که چرا برخی نخبگان سیاسی عضو هیچ حزبی نیستند؟ به خبرنگار سیاسی برنا گفت: درباره بحث تحزب در کشور باید گفت که بسیاری از قدیمی‌های سیاسی 80 تا 90 ساله به سراغ حزب توده رفته و مدرک می‌آورند که حزب در ایران، جواب نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوم اینکه یک روحیه تبلیغی وجود دارد بدین معنا که در ایران، کار جمعی به ویژه در حوزه سیاسی، جواب نمی‌دهد. به عنوان مثال خاتمی چند بار این مطلب را مطرح کرده که کار دسته جمعی در ایران جواب نمی‌دهد چراکه روحیه فردگرایی و انفرادی در کشور حاکم است.

او افزود: در واقع ما ملت کم حوصله‌ای هستیم در حالی که کار حزبی و کار دسته جمعی به زمان و فرصت به ویژه به برگزاری جلسات متعدد نیاز دارد و در این جلسات، رسیدن به تصمیم و اجرای آن، کار سختی است. به بیانی دیگر ما همواره عادت کرده‌ایم پیروز باشیم و به شکست عادت نداریم.  کار حزبی در آن، پیروزی است و هم در آن یک شکست است. در واقع افراد وارد حزب نمی‌شوند که شکست بخورند و هزینه پرداخت کنند.

نمازی ادامه داد: به عبارت دیگر تاکنون کار حزبی جدی مطابق عرف بین‌الملل در ایران، فراهم نشده است. بخشی از بزرگانی که در پیروزی انقلاب نقش موثری داشتند به ویژه روحانیون، حزبی تحت عنوان حزب جمهوری اسلامی تشکیل می‌دهند و شهید بهشتی آن جمله تاریخی را بیان می‌کنند مبنی بر اینکه «حزب معبد من است». حال اینکه چرا این بزرگان حزب تشکیل دادند و سرمایه گذاری کردند قابل تأمل است.  اینکه شهید بهشتی گفته، حزب معبد من است بدین معناست که یک فضای منفی بر فعالیت حزبی در کشور حاکم است. از این رو به دنبال این بودند که این فضای منفی را خنثی کنند. کار این بزرگان به دلیل تک حزبی ماندن کشور ناتمام ماند چراکه رقیبی پیدا نشد. 

  او اشاره کرد: در واقع کار حزبی عین مسابقه است. به عنوان مثال هیچ رشته ورزشی به صورت تک رشته‌ای موفق نخواهد شد و حتما باید، رقیب داشته باشد. این که امثال خاتمی و حجاریان یا دیگران از ورود به احزاب استقبال نمی کنند به این دلیل است که اعتماد به کار حزبی ندارند و فکر می‌کنند که حزب، جواب نخواهد داد، از این رو بهتر است بیرون باشند.

این چهره سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: متاسفانه استقبال نکردن از ورود به حزب، شاید یکی ازدلایلش، این قضیه باشد که تشکل های مختلف دیگری در کشور وجود دارند که متاسفانه کار سیاسی  می‌کنند در حالی که نباید، انجام دهند. 

او اضافه کرد:  نکته دیگر اینکه، دولت و حکومت نیز آنچنان که باید از احزاب حمایت لازم را نمی‌کنند. در حزب باید جلسات داشته باشیم، باید دفتر و تابلو داشته باشیم باید بتوانیم، براساس قانون اساسی میتینگ سیاسی انجام دهیم. از این رو یکی از عوامل مهمی که بزرگان و چهره‌های معروف عضو حزب نمی‌شوند، عدم حمایت حکومت و دولت از احزاب است.

این عضو حزب کارگزاران اظهار کرد:  نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد لوث کردن، کارکرد حزبی است با تشکیل بیش از 200 تشکل تا آنجایی که در ذهنم است، کار حزبی لوث شده است. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصلاح طلبان احزاب کار حزبی عضو حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • خیزش دانشجویان در آمریکا مقامات این کشور را رسوا کرد
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه
  • روسیه تحقیقات درباره گور‌های جمعی غزه را خواستار شد
  • روسیه تحقیقات درباره گورهای جمعی غزه را خواستار شد
  • تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • حمله هولناک دسته‌جمعی مسلحانه به یک پزشک در خوزستان
  • گوترش تحقیقات درباره گور‌های دسته‌جمعی غزه را خواستار شد
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه