Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@03:53:48 GMT

چهار دفتر خدمات گردشگری در کردستان تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۷۸۴۱۷

چهار دفتر خدمات گردشگری در کردستان تعطیل شد

حمید اسکندری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این دفاتر بدلیل نداشتن کار و نبود مسافر سه تا چهار ماه درخواست تعطیلی کرده‌اند.

وی  با اشاره به اینکه دفاتر خدمات گردشگری استان برای دریافت تسهیلات واحدهای آسیب دیده از کرونا معرفی شدند اما تاکنون وام دریافت نکرده‌اند، اضافه کرد: قرار است تسهیلاتی که دولت تعیین کرده به این صنف پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکندری یادآور شد: این تسهیلات جدا از وامی است که به صورت کلی برای واحدهای متضرر از شیوع کرونا در نظر گرفته شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان افزود: با همفکری فعالین حوزه گردشگری پیشنهاداتی را برای بهبود وضعیت به وزارتخانه ارائه کرده‌ایم و منتظر نتیجه موافق یا مخالف آنها هستیم.

وی تاکید کرد: یکی از پیشنهادات اینکه تور لیدرها نمی‌توانند برنامه سفر ببندند و این کار باید توسط دفاتر خدمات مسافرتی انجام شود و این دفاتر هستند که باید برای انجام این کارها تور لیدرهایی استخدام کنند، است.

اسکندری گفت: هر کسی نباید بتواند بدون مجوز اقدام به راه‌اندازی تورهای گردشگری کند و در این راستا برخی محدودیت‌های دیگر را هم در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه پیگیر پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به دفاتر خدمات گردشگری هستیم، افزود: تلاش می‌کنیم اگر دفتری هم پیشتر تسهیلات دریافت کرده برای پرداخت آن تسهیل و مهلت تعیین شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار داشت: ایجاد پایگاه جامع اطلاع‌رسانی دفاتر در استان و کشور از دیگر برنامه‌هایی است که پیگیری می‌کنیم.

وی تاکید کرد: قرار است با توجه به هماهنگی که با دفاتر استان‌های غرب کشور صورت گرفته تورهای مشترک گردشگری به استان کردستان برگزار کنند.

استان کردستان دارای ۳۲ هتل، ۲۴ مهمانپذیر و ۲ هتل آپارتمان است.

این استان دارای یک هزار و ۵۱۹ اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکان‌های طبیعی است که ۸۲۸ مورد از این تعداد شامل ۷۶۳ اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، ۴۲ مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.

برچسب‌ها کردستان ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایرانگردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایرانگردی کردستان ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ایرانگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۸۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • «گردشگری دریایی» فقط یک وعده در روز خلیج فارس بود!
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری