Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش دادگر نویسنده و کارگردان تئاتر و مدیر تماشاخانه جوانمرد درباره تولید تله تئاتر در شرایط بحران کرونا به خبرنگار مهر گفت: به اعتقاد من زمانی که در دهه ۷۰ تولید و ضبط تله تئاتر باب شد شبکه‌های سیما بسیار محدود بود و برنامه‌های متنوعی هم پخش نمی‌کرد از همین رو همین برنامه‌ها و فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی اندکی که پخش می‌شد طرفدار پیدا کرد که یکی از این برنامه‌ها هم تله تئاتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چون برنامه دیگری نبود که مردم در آن زمان نگاه کنند تله تئاترها محبوب شد اما از آنجا که ما هیچ برنامه و چشم اندازی برای آینده نداریم محبوبیت و تولید این تله تئاترها هم در دهه هشتاد رو به افول گذاشت. من موافق تولید تله تئاتر به عنوان جایگزین در شرایط امروز هستم اما آیا تلویزیون هم برنامه‌ای برای ساخت و پخش چنین آثاری دارد. ما به عنوان هنرمند همیشه برای کاری که در تخصصمان است آمادگی و برنامه داریم اما آیا صداوسیما هم می‌داند، می‌خواهد در این زمینه چه‌کار کند.

دادگر با گلایه از سیاست‌های یک جانبه صداوسیما در حمایت از برخی از هنرمندان و تولیدات عنوان کرد: متاسفانه سیاست صداوسیما بر این اساس است که تنها در راستای برخی منافع و سلیقه خودشان باید کار تولید شود پس اگر هم به سمت تولید چنین برنامه‌هایی بروند تنها هنرمندانی که مورد تایید خودشان هستند، می‌توانند در این زمینه کار کنند. اصولاً صداوسیما برنامه‌ای برای تئاتر ندارد که بخواهد روی آن مانور دهد یا برنامه‌ای برای هنرمندان در شرایط بحران کرونا داشته باشد.

این کارگردان تئاتر یادآور شد: ساخت تله تئاتر در مقابل برنامه‌های پرهزینه و کم مخاطبی که در صداوسیما تولید می‌شود، زیاد نیست پس مشخص است تئاتر برایشان ارزشی ندارد که تولید تله تئاترها را ادامه ندادند.

این عضو هیات مدیره خانه تئاتر در پایان صحبت‌هایش با اشاره به اینکه تولید تله تئاتر می‌تواند راهی برای برون رفت از مشکلات در شرایط فعلی تئاتر باشد، متذکر شد: من موافق ساخت تله تئاتر هستم و آمادگی خودم را نیز در این زمینه اعلام می‌کنم ولی فقط ما نیستیم که موافق این طرح هستیم. ما به عنوان تولیدکننده و اجراگر یک طرف قضیه هستیم و طرف دیگر که صداوسیما است باید آمادگی و برنامه خودش را اعلام کند وگرنه ما می‌توانیم با ۵۰ کارگردانی که خانه تئاتر معرفی می‌کند برای تولید تئاتر قرارداد ببندیم و در طول سال آثار مختلفی را تولید کنیم.

کد خبر 5005209 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: تله تئاتر آرش دادگر سازمان صداوسیما بیماری کرونا تئاتر ایران محرم 99 تئاتر ایران فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی شبکه دو سیما موسیقی ایرانی فیلم سینمایی برنامه رادیویی تعزیه خوانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فیلم مستند رادیو نمایش تولید تله تئاتر برنامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «آبی‌گونه» به نویسندگی و کارگردانی کاوه مهدوی از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، از ۲۳ فروردین تا ۳۰ اردیبهشت در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

مهدوی که در بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر رضوی موفق به کسب رتبه شده است، درباره موضوع نمایش «آبی‌گونه» گفت: این نمایش به جریان زندگی پسری می‌پردازد که برای دیدن بازی فوتبال تیم محبوبش از مشهد به تهران سفر می‌کند.

وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر رضوی با جشنواره‌های موضوع محور دیگر تفاوت دارد، ویژگی این رویداد را استمرار در برگزاری آن دانست.

نویسنده و کارگردان نمایش «آبی گونه» با اشاره به تغییر رویکرد جشنواره تئاتر رضوی برای حذف بخش رقابتی و تمرکز بر اجراهای عموم گروه‌ها در شهر خود، تاکید کرد: در گذشته رقابتی بودن جشنواره، گروه‌ها را در ارایه اثر برای جشنواره ترغیب می‌کرد در حالی که در رویکرد جدید، «مخاطب مردمی» و اجرای عموم اولویت بیشتری پیدا کرده است و باید اثر را به نحوی تولید کنیم که مخاطبان مردمی جذب آن شوند که این نکته مثبتی است.

مهدوی در پایان سخنان خود با بیان اینکه توجه به سلیقه و نیاز مخاطب عام در تولید اثر موضوع هوشمندانه‌ای بود که در جشنواره امسال لحاظ شده است، تصریح کرد: اگر موضوع حمایت از اجراهای عمومی گروه‌های نمایشی به این شیوه استمرار پیدا کند، بحث مخاطب‌محوری و توجه به مخاطب مردمی در تولید اثر نیز بیش از پیش محقق خواهد شد چرا که گروه باید تمام جوانب را برای تحمل و رغبت و جذب مخاطب عام در طول ایام اجرای اثر بسنجد که این مهم ظرافت کار را نیز ارتقا می‌دهد.

عکس از رضا معطریان است.

کد خبر 6095137 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • ویدیوی ادعایی درباره هک تلویزیون و پاسخ صداوسیما
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • خبر‌های «پشت صحنه»، جمعه ۱۴ اردیبهشت
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد