Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خودروسازی سایپا با انتشار بیانیه ای نسبت به درج تیترها و مطالب غیرکارشناسی در برخی رسانه‌ها که داعیه تخصصی بودن نیز دارند، انتقاد کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، در این بیانیه آمده است:
متاسفانه توقف تولید خودرو پراید به مذاق برخی حاشیه پردازان خوش نیامده و این اتفاق که به نوعی پایان تفکر پرایدی و آغاز تحول در گروه خودروسازی سایپا بود، عده ای را سوگوار کم‌شدن بهانه برای تاخت و تاز بر صنعتگران خودروسازی کشور و دغدغه‌مندان تولید ملی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کسانی که تا دیروز، صنعت خودرو کشور را با استناد به ایمنی پایین و قدیمی ‌بودن تکنولوژی پراید به باد انتقاد می‌گرفتند، امروز آمار ارائه شده از تولید پراید وانت۱۵۱ در سامانه کدال را ناشیانه دستاویز قرار داده و برای سایپا نسخه تولید زیرزمینی پراید سواری ۱۳۱ می‌پیچند. 

نکته تاسف‌بار اینکه، این رسانه‌ها که داعیه تخصصی بودن نیز دارند، آمار تولید ۲۲۶۲ دستگاه خودرو پراید وانت ۱۵۱ در گزارش مرداد ماه سایپا در سایت کدال را که به نام «خانواده پراید» درج شده است را پراید سواری قلمداد کرده و تولید زیرزمینی نامیده‌اند!

روزنامه‌نگاری زیرزمینی در حوزه تخصصی اقتصاد کاربرد ندارد و کاش معدود رسانه‌های ناآگاه نیز پیش از چنین تحلیل های غیرکارشناسانه‌ای، رسالت مطبوعاتی را رعایت کرده و اگر خودشان اشراف ندارند، چند و چون این امر را از روابط‌عمومی آن مجموعه یا دستِ‌کم کارشناسان بی غرض جویا شوند. 

گروه خودروسازی سایپا ضمن احترام به تمامی خبرنگاران و رسانه های همگانی که دلسوزانه برای اعتلای کشور به ویژه تولید ملی تلاش می کنند و نیز استقبال از نقدها و تحلیل‌های سازنده و پذیرش کمبودها و کاستی های به ارث رسیده از برخی تصمیمات غلط گذشته در تاریخچه صنعت خودرو، پایان تولید پراید و تفکر پرایدی در صنعت خودرو کشور را افتخار سایپای جدید می‌داند و امیدوار است با صبوری هموطنان، حمایت دولتمردان و همراهی کارشناسان و روزنامه‌نگاران کشور گام های مثبت و تحول‌گرایانه بعدی را سریعتر و محکم‌تر بردارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۰۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • واژگونی سواری پراید در محور میاندوآب_ مهاباد
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • 3 مصدوم درحادثه واژگونی سواری پراید در محور میاندوآب _مهاباد
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024