Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@23:42:33 GMT

صادرات 78 میلیون دلاری مبلمان در سال گذشته

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۰۸۸۰

صادرات 78 میلیون دلاری مبلمان در سال گذشته

ایران اکونومیست-رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان با اشاره به افزایش صادرات مبلمان در سال گذشته، گفت: برای استمرار روند صادرات، باید مواد اولیه مورد نیاز این صنعت به موقع تامین شود.

حسن احمدیان با اشاره به شرایط خوب صادرات مبلمان، گفت: افزایش قیمت ارز بر روند صادرات مبلمان اثرات مثبتی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشورهای عمان، قطر، دوبی، عراق، افغانستان، آذربایجان، تاجیکستان و ارمنستان از کشورهای هدف صادراتی مبلمان کشورمان است.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان کشور، افزود: خوشه‌های صنعتی تولید مبلمان که در کشور به وجود آمده، هر کدام از این مجموعه‌ها، صادرات مبلمان به یک کشور را به عهده دارند، به عنوان مثال تولید کنندگان مبلمان در غرب کشور محصولات صادراتی به عراق را تامین می‌کنند و تولید‌کنندگان خوشه صنعتی جنوب کشور نیز صادرات محصولات صادراتی مبلمان به کشورهایی مانند عمان و قطر را تامین می‌کنند.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان کشور افزود: در سال 97، ارزش صادرات مبلمان کشور بیش از 20 میلیون دلار بود که در سال 98 صادرات در این بخش به بیش از 78 میلیون دلار افزایش یافت و امیدواریم که امسال نیز رقم صادراتی در این بخش از صنعت افزایش یابد.

وی گفت: اگرچه افزایش قیمت ارز باعث شده تا ارزش صادرات افزایش یابد، اما صادرات این کالا به لحاظ تناژ نیز افزایش یافته است.

احمدیان با اشاره به مشکلات تامین مواد اولیه در این صنعت اظهار داشت: برای استمرار و توسعه صادرات مبلمان اگرچه باید مواد اولیه مورد نیاز این صنعت به موقع و به آسانی تهیه شود، اما در حال حاضر دست‌اندرکاران این صنعت با مشکل تامین مواد اولیه مواجه‌اند.

وی اظهار داشت: بی‌ثباتی نرخ ارز موجب نوسان قیمت ماده اولیه و قیمت تمام شده می‌شود که این مساله بر روی تولید و صادرات اثرات به شدت منفی خواهد داشت.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کنندگان مبلمان تولید کنندگان صادرات مبلمان مبلمان کشور مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۰۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی باز هم کاهش یافت. آخرین گزارش‌ها نشان می‌دهد اونس طلا با کاهش ۵ دلاری به نرخ ۲ هزار و ۳۳۱ دلار کاهش یافت. این رقم، کاهش ۰‌۱ درصدی قیمت طلا را نشان می‌دهد.

کاهش قیمت طلا در حالی است که گزارش‌ها از روند بازار جهانی طلا، همچنان از رشد ۱۱ دلاری قیمت طلا در طول یک هفته گذشته و ۱۰۰ دلاری را در طول یک ماه گذشته حکایت دارد.

بنا به این گزارش، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی ایالات‌متحده در ماه گذشته مطابق با پیش‌بینی‌ها ۰.۳ درصد افزایش یافت و بعید است انتظارات مبنی بر اینکه فدرال رزرو کاهش نرخ بهره را تا سپتامبر متوقف کند، تغییر دهد. کاهش نرخ بهره جذابیت نگهداری شمش‌های بدون بازده را افزایش می‌دهد.

انجمن طلای کشور چین اعلام کرد مصرف طلای چین در سه ماهه اول نسبت به سال گذشته نزدیک به ۶ درصد افزایش یافته است. دلالان طلا در هند هفته گذشته برای اولین‌بار طی دو ماه، به دلیل عقب نشینی قیمت‌های داخلی خریداران را جذب کردند.

سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و رشد را در سه ماهه نسبت به دو ماه اول کاهش داد و تردیدها را در مورد قدرت بهبود دومین اقتصاد بزرگ جهان افزایش داد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901194

دیگر خبرها

  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد