Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@12:10:55 GMT

حداکثر افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی ۲۰ درصد است

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۱۴۶۱

حداکثر افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی ۲۰ درصد است

علی آهون منش روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا فرایند ثبت نام از دانشجویان را مجازی اعلام کرد و اظهار داشت: میزان افزایش شهریه در اختیار هیأت های امنای دانشگاه ها است؛ سال گذشته تا ۲۵ درصد افزایش یافت اما امسال به دلیل مشکلات خانواده ها در پی بحران کرونا، مقداری سقف را پایین تر آوردیم و اعمال افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی را در اختیار هیأت های امنای دانشگاه ها قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی اظهار داشت: آغاز سال تحصیلی دانشجویان ورودی قدیم از ۱۵ شهریورماه است و از زمانی که نتایج کنکور اعلام شود، سال تحصیلی دانشجویان ورودی جدید هم آغاز خواهد شد.

وی گفت: دانشجویان ورودی جدید  دو تا سه هفته برای آشنایی با محیط دانشگاه و استادان در دانشگاه حضور می یابند.

آهون منش درباره فراهم بودن زیرساخت های دانشگاه های غیردولتی برای شروع آموزش های الکترونیکی نیز گفت: زیرساخت ها برای آموزش های مجازی خیلی بهتر از ترم گذشته است؛ در ترم قبل ۸۵ درصد موفق عمل کردیم و فقط ۱۵ درصد دانشجویان به صورت آفلاین و با کمک لوح فشرده آموزشی تحصیل کردند.

رییس اتحادیه دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی، افزود: در ترم تحصیلی جاری ۹۵ درصد آموزش ها به صورت الکترونیکی و به طور قطع با پهنای باند پر قدرت انجام می شود.

آهون منش درباره میانگین ظرفیت های خالی دانشگاه های غیردولتی در سال تحصیلی جدید، گفت: به طور کلی حدود ۱۸۰ هزار ظرفیت پذیرش در دانشگاه های غیردولتی وجود دارد که ۵۰ درصد معادل ۹۰ هزار صندلی در سال تحصیلی جدید خالی می ماند.

برچسب‌ها بازگشایی دانشگاه ها علی آهون منش اختصاصی ایرنا آموزش الکترونیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازگشایی دانشگاه ها اختصاصی ایرنا آموزش الکترونیکی بازگشایی دانشگاه ها اختصاصی ایرنا آموزش الکترونیکی دانشگاه های غیردولتی دانشگاه ها سال تحصیلی آهون منش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۱۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • طرح مالیات بر سوداگری شامل حداکثر یک درصد از افراد جامعه است
  • تحقیر آمریکا در دریا و آسمان‌
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت