Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در صفحه شخصی خود از جمع‌آوری امضای دستگردان به‌خلاف تصمیم جلسه اخیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری برای لغو محدودیت ارتفاعی محله جماران خبر داد و نوشت: علی‌رغم تصویب عدم لغو محدودیت ارتفاعی محله جماران در جلسه اخیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری شنیده‌ها حاکی است که مجدداً فشار از بالا تشدید شده و این‌بار قصد اخذ امضا از اعضا به‌صورت دستگردان برای لغو محدودیت ارتفاعی این محله قدیمی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره نوشت: بنابر شنیده‌ها، معاونین وزارتخانه‌ها و سازمان‌های عضو شورای‌عالی شهرسازی و معماری از متن صورت‌جلسه دستگردان مبنی بر لغو محدودیت ارتفاعی جماران که مغایر با تصمیم جلسه بوده، متعجب شده و آن را امضا نکرده‌اند و ظاهراً قرار است از وزرای عضو شورا امضا گرفته شود، ان‌شاءالله تکذیب نمایند. علی_برکت_الله

همچنین حسن خلیل‌آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش نسبت به تلاش برای حذف محدودیت ارتفاع در منطقه جماران در صفحه شخصی خود نوشت: تلاش برای رفع محدودیت ارتفاع در منطقه جماران جفا به هویت تاریخی، فرهنگی، معنوی و طبیعی شهر است! شورای‌عالی شهرسازی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به رسالت خود در مقابل فشارها مقاومت کنند.

شورای شهر تهران، ری و تجریش کوتاه نخواهد آمد، نهاد ریاست‌جمهوری، این تذهبون؟!

علی اعطا، سخنگوی شورای شهر تهران نیز در گفت و گویی اعلام کرد که ؛ اینکه اساسا در طرح های شهرسازی نباید بدون مطالعه و دستوری تصمیم گرفت، اظهر من الشمس است؛ عقل سلیم چنین حکم می کند و اثباتش دلیل ویژه ای نمی خواهد.

وی ادامه داد: درباره لغو محدودیت ساخت و ساز در جماران اقداماتی در دستور کار شورای عالی شهرسازی قرار گرفت اما در شورای شهر بر این باور بودیم که نباید درباره این موضوع بدون مطالعه و پشتوانه کارشناسی و به صورت دستوری تصمیم گیری شود. جماران محله ای است که امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی در آن حضور اقامت داشتند، از این حیث آن محدوده یک ارزش هویتی ویژه دارد که ما باید حافظ آن باشیم بنابراین جماران یک نماد و سمبل است و نباید بگذاریم خدشه دار شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: از سوی دیگر، پیش از انقلاب اسلامی نیز محدوده جماران، بافت ارزشمند روستایی بوده است و به طور کلی بافت های روستایی مجاور شهر تهران باید محافظت شوند و از بُعد میراثی نگاه ویژه ای به آنها داشته باشیم.

وی با اشاره به دلیل دیگر مخالفت شورای شهر با تصمیم گیری شتابزده درباره این موضوع، خاطرنشان کرد: ضوابط و مقرراتی که در گذشته برای آن محدوده حاکم شده بر اساس مجموعه ای از مطالعات، بررسی ها و تدابیر بوده است.

اعطا ادامه داد: بنابراین زمانی که بحث به سمت تصمیم برای رفع محدودیت مطرح شد، من ضمن مشورت با برخی همکاران و دوستان، متن نامه ای را خطاب به وزیر راه و شهرسازی و رئیس شورای عالی شهرسازی و معماری تهیه کردم و به همکاران شورا پیشنهاد دادم. خوشبختانه این نامه و پیشنهاد با استقبال همکارانم مواجه و با 16 امضا ارسال شد.

وی تصریح کرد: پیشنهاد مذکور در جلسه شورای عالی شهرسازی هم موثر واقع شد؛ در آن جلسه موضوع در دستور بود و قرار بود منجر به اتخاذ تصمیم شود که  خوشبختانه آن نامه موثر واقع شد و هاشمی رئیس شورای شهر و حناچی شهردار تهران نیز در آن جلسه حضور داشتند، نظر مخالف دادند و موضوع متوقف شد.

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: آن نامه، بدون اینکه وارد حواشی موضوع و احیاناً مسایل سیاسی بشود، از منظر یک دغدغه ملی و میراثی و مصالح عمومی نوشته و درخواست شد فرصتی داده شود تا شورا و شهرداری بررسی های دقیقی ارائه دهند و بعد تصمیم گیری شود.

وی اظهار کرد: اکنون گفته میشود موضوع در کمیته های فنی در حال بررسی است و امیدوارم تصمیم غیرکارشناسی اخذ نشود!

اعطا درباره محدودیت های مشابهی که مانند ده ونک در شهر وجود دارد نیز گفت: یکی از دغدغه های ما نیز همین موضوع بود و در نامه مذکور به آن اشاره شد که اگر محدودیت ساخت و ساز در جماران لغو شود، موارد مشابه دیگری هم وجود دارد که یکی از آنها ده ونک، کن و برخی محدوده ها در شهرری است. درباره هر یک از آنها ملاحظات و نکات متفاوتی وجود دارد و لغو محدودیت در جماران، می تواند مجموعه ای از مطالبات اجتماعی را دامن بزند که به مصلحت عمومی شهر نیست. بنابرین شورای عالی شهرسازی باید توجه کافی داشته باشد که این موضوع، موضوعی نیست که تصمیم گیری دستوری، بر تصمیم گیری کارشناسی غلبه کند.

پربیننده ترین پیش‌بینی پاییز خطرناک در سال‌جاری هشدار به رانندگان تاکسی که پروتکل‌های کرونایی را رعایت نمی‌کنند وزیر نیرو: نمونه تخریب ساخت و ساز در کنار رودخانه را در دهه ۷۰داشته‌ایم! امضای تفاهم نامه بین شهرداری تهران و وزارت نیرو/ هاشمی: تصفیه‌خانه‌ها باید سریعتر ساخته شوند نقشه راه محو زباله‌گردی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محمد سالاری منطقه جماران علی اعطا حسن روحانی رییس جمهور عضو شورای شهر تهران محمد سالاری علی اعطا محله جماران ملک جماران قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شورای عالی شهرسازی و معماری لغو محدودیت ارتفاعی تصمیم گیری شورای شهر شهر تهران عضو شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۱۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شورا‌های اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، در جمع شورا‌های اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، ۱۲ جلسه تشکیل شده و ۱۴۲ مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، ۱۰۲ مصوبه مورد تأیید نظرات شورا‌های اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد ۵۷ درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها ۶۰ درصد و سهم اعتبارات عمرانی ۴۰ درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران ۳۹ درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و ۶۱ درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شورا‌ها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به ۱۰۰ درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت ۲۵۱ نفر در شورا‌های اسلامی شهر‌های استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و ۳۷ عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید
بازداشت عضو شورای شهر و رئیس یکی از ادارات شهرداری سردشت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین ۱۸ عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • دستگیری یکی عضو شورا و رییس اداره دولتی این شهر
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد