Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@02:02:35 GMT

قضات زن کویتی برای نخستین بار آغاز به کار کردند

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۲۲۳۷

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، خبرگزاری کویت اعلام کرد، تعیین هشت قاضی زن بخشی از روند جذب ۵۴ قاضی و در قالب تدابیر کویت برای طرح بومی‌گزینی قضات صورت گرفته است.

قاضی یوسف المطاوعه رییس شورای عالی قضایی، رییس دادگاه قانون اساسی و دادگاه استیناف با اشاره به این که عملکرد قضات زن ارزیابی خواهی شد، بر نقش قضات جدید برای موفقیت‌آمیز بودن این تجربه تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتصاب قضات زن در کویت ۶ سال پس از پذیرش ۲۰ زن حقوقدان برای فعالیت در دادستانی کل کویت صورت می‌گیرد.

"لولوه الملا" رییس انجمن فرهنگی و اجتماعی زنان کویت خاطرنشان کرد که انتصاب زنان در دادگستری "خواسته‌ای است که سال‌ها پیش توسط انجمن زنان کویت مطرح شد."

شورای عالی قضایی کویت ۱۷ تیرماه برای اولین بار در تاریخ این کشور هشت قاضی زن را تعیین کرد تا از سپتامبر (شهریور) شروع به کار کنند.

این انتصاب در جریان نشست شورای عالی قضایی کویت انجام گرفت که نهادی وابسته به اداره امور قضایی این کشور است.

"ضرار العسعوسی" دادستان کل کویت ۳۰ ژوئن ۲۰۲۰ (۱۰ تیرماه ۹۹) حکم ترفیع هشت وکیل زن به مقام قضاوت، چهار وکیل دادستانی مرد و ترفیع ۴۲ تن دیگر را در پست‌هایی قضایی صادر کرد.

فعالان در شبکه‌های اجتماعی آن زمان به این حکم العسعوسی واکنش نشان داده و آن را "گامی تاریخی" خوانده بودند.

به گفته کارشناسان امور قضایی، این حکم غیرمنتظره نبوده چراکه در واقع تغییر واقعی از سال ۲۰۱۴ آغاز شد زمانی که برای اولین بار به یک زن اجازه داده شد در آزمون تعیین "نماینده دادستانی" شرکت کند.

زنان در کویت در می سال ۲۰۰۵ حق نامزدی برای انتخابات مجلس این کشور را به دست آوردند، در ژوئن همان سال نیز "معصومه مبارک" به عنوان اولین وزیر زن تاریخ کویت منصوب شد و سال ۲۰۰۹ نیز چهار زن کویتی توانستند برای نخستین بار کرسی نمایندگی مجلس را به دست آورند.

پارلمان کویت همچنین سال ۱۹۷۳ برای نخستین بار به زنان حق رأی داد و نخستین سفیر زن کویت نیز سال ۱۹۹۳ میلادی منصوب شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۲۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در نشست قضایی محاکم تجدید نظر استان گفت: پارسال ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و محکومان مالی توسط مردم استان جمع آوری شد.

ناصر عتباتی افزود: سال گذشته همچنین ۴۴ فقره قتل در استان توسط هسته‌های جهادی بخشایش و شورای حل اختلاف به سازش ختم شد که کاری پسندیده بود.

عتباتی، با قدردانی از دادگاههای تجدید نظر اظهارکرد: قضات به عنوان الگوی علمی، تجربی و اخلاقی همکاران جوان هستند و با انتقال تجربیات گرانبهای خود مدیریت دادگستری این استان را در ارتقای عمکردها یاری می‌کنند.

وی، با بیان اینکه آذربایجان‌غربی نقش بسیار پر رنگی در تأمین امنیت کشور دارد،گفت: در این خصوص نقش مهم دستگاه قضایی بسیارحائز اهمیت است که با تلاش همه همکاران بویژه دادگاههای تجدید نظر استان این مهم رقم می خورد و با قلم و دستان قضات پاکدست استان امنیت استان و عمق کشور تأمین می شود.

عتباتی اضافه کرد: به گفته مسئولان کشوری، آذربایجان‌غربی جزو پنج استان امن کشور است.

وی، به نقش مؤثر و پررنگ مردم اشاره کرد و گفت: مردم در بسیاری از امور در کنار دستگاه قضایی هستند و این نعمت بزرگی در استان محسوب می‌شود.

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی، با اشاره به اهمیت نشست‌های قضایی گفت: آموزش یکی از امور بسیار مهمی است که نباید لحظه ای از آن غافل شد و باید برنامه های آموزشی به صورت مستمر توسط قضات با تجربه و عالم به همکاران جوان منتقل شود تا اتقان آرا و رسیدگیهای بی نقص در محاکم اتفاق بیافتد.

دیگر خبرها

  • دادگاه های صلح در محاکم اردبیل ایجاد می شود
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • اشاره غیرمستقیم اژه‌ای به حکم توماج صالحی
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای کویت در مورد میدان آرش ایجاد نمی‌کند
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نمی‌کند
  • تکرار ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس از سوی کویت مایه تأسف است
  • سخنگوی وزارت خارجه: تکرار ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس در مورد میدان «آرش» از سوی طرف کویتی مردود و مایه تاسف است
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی