Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@04:42:14 GMT

کدام گروه از دانش آموزان نیاز به حضور در مدرسه ندارند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۳۷۸۴

کدام گروه از دانش آموزان نیاز به حضور در مدرسه ندارند؟

باشگاه خبرنگاران جوان: محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول شیما درباره ابهامات ایجاد شده برای شروع سال تحصیلی جدید بیان کرد: در چهارچوب دستورالعمل‌های بهداشتی مدارس باز می‌شوند و تمام مدارس فردا، پانزدهم شهریور آماده ارائه خدمات هستند.

او ادامه داد: در مدارسی که تعداد جمعیت به گونه‌ای است که امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وجود ندارد، گروه بندی دانش آموزان انجام می‌شود ضمن آنکه باید ساعت کلاس‌ها حداکثر کلاس ۳۵ دقیقه باشد، پنجره‌ها باز باشد، معلم و دانش آموزان از ماسک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تلاش داریم بازگشایی حضوری مدارس را به بهترین شکل انجام دهیم، گفت: البته ممکن است خانواده‌ها نگرانی داشته باشند که از آنها خواهش می‌کنم به مدرسه بیایند و در خدمت آن‌ها هستیم.

حاجی‌میرزایی بیان کرد: دانش آموزانی که بیماری زمینه ای دارند نیاز به حضورشان نیست و در کنار این نوع آموزش ، روش‌های دیگری هم داریم.
اعمال سختگیرانه‌ترین دستورالعمل‌های بهداشتی در بازگشایی مدارس

او با اشاره به اینکه ۱۱۶ هزار مدرسه داریم و هماهنگی آن‌ها کار دشواری است، گفت: در شرایط عادی هم که کرونا نبود معمولا یک هفته‌ای طول می‌کشید تا مدارس برقرار شوند وبا وجود کرونا هم باید فرصت دهیم و کمی مدارا کنیم البته که سه شنبه و چهارشنبه با مسئولان مناطق جلسه داشتیم و تمام ملاحظات را مطرح کردیم تا اعمال شود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در همه جا سخت‌ترین دستورالعمل را با توجه به تصمیم وزارت بهداشت اعمال می‌کنیم و بر این اساس امکان و اجازه بازگشایی مدارس پیدا کردیم.

حاجی‌میرزایی اظهار کرد: کاملا با خانواده‌ها مدارا کرده ضمن آنکه همه حساسیت‌ها و دستورالعمل‌ها را اعمال می‌کنیم؛ اختیارات مدیران مدارس هم مبتنی بر چهارچوب شیوه نامه بهداشتی است.

او با اشاره به اینکه به دنبال ارتباط خانه و مدرسه بودیم و اتفاق مبارک امسال همراهی خانواده‌ها با ماست، گفت: حداقل دیانت اقتضا می‌کند که هر تصمیمی برای بچه‌های مردم گرفته می‌شود برای فرزندان خودمان هم باشد.
چگونگی آموزش برای دانش آموزان با نیازهای ویژه

وزیر آموزش و پرورش درباره آموزش برای دانش آموزان با نیازهای ویژه بیان کرد: برای این دانش آموزان شیوه نامه‌های خاص تری داریم و حتی اگر لازم باشد برای آن‌ها معلم می‌فرستیم؛ اگر حضور برای دانش آموز با نیاز ویژه که بیماری خاصی دارد خطرناک باشد تمهیدات ویژه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

حاجی‌میرزایی به موضوع اخذ رضایت نامه برای حضور دانش آموزان هم اشاره و اظهار کرد: قطعا هرکسی که این تعهدات را گرفته سلیقه‌ای عمل کرده است و معنایی ندارد؛ بازگشایی مدارس با همکاری مشترک خانواده و مدرسه است و اطمینان دارم اگر به دانش آموزان آموزش لازم داده شود آن‌ها در رعایت مسائل بهداشتی جدی‌تر هستند.

او یادآوری کرد: ما باید با کرونا زندگی کنیم و امیدوارم جامعه فرهنگی هم این موضوع را به بهترین شکل مد نظر قراردهند؛ مسئولیت انطباق دستورالعمل‌ها و حسن نظارت بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی هم بر عهده انجمن اولیای و مربیان، خانواده ها و مدیران مدارس است.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش بازگشایی مدارس دستورالعمل های بهداشتی وزیر آموزش و پرورش دستورالعمل ها حاجی میرزایی دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۳۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟

فرهنگیان به بهانه روز معلم از دغدغه‌های خود در دیدار با مسئولان گفتند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هر سال در آستانه روز معلم با فرهنگیان که همکلام می‌شویم از مشکلات مختلف و تجارب شیرین خود در طول سال‌ها تدریس می‌گویند.

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت بوده و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آنها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و.... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

به بهانه روز معلم/بازی، شادی و کودکی در متفاوت‌ترین کلاس درس

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به نحو احسنت بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به جای شعار عمل کنیم، هر چه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟