Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@19:35:44 GMT

#بازگشایی_مدارس

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۴۱۷۵

#بازگشایی_مدارس

بازگشایی مدارس یکی از مهمترین دغدغه‌های پدرها و مادرها بود که بسیاری از آنها درباره آن در شبکه‌های اجتماعی نوشتند. نامشخص بودن شیوه بازگشایی و اعلام حضوری بودن آموزش، استرس و اضطراب را بیشتر و حرف‌های رئیس مرکز هماهنگی آموزش و پرورش همه را متعجب کرد.‌

او گفته بود شنبه صبح با مدارس تماس بگیرید تا متوجه شوید بچه‌ها را باید به مدرسه بفرستید یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از پدر و مادرها هم اعلام کردند بچه‌ها را به مدرسه نمی‌فرستند: «‏جان ۱۵ میلیون دانش‌آموز ایرانی در خطر است.»، «‏مدرسه یه شماره داده بود که نامه رضایت یا عدم رضایتمون رو واتس‌اپ کنیم بهش. شماره آخرین‌بار ساعت ده روز چهارشنبه سین شده. همین‌قدر مسئولانه نگران بچه‌های مردمند!»، «‏دخترم و پسرم را به مدرسه نمی‌فرستم. آموزش مدرسه‌ای که تعهدی در قبال سلامت بچه‌های من ندارد بهتر است مجازی باشد»، «‌‏یعنی انتظار دارید حدود ۱۵ میلیون ‎دانش‌آموز صبح شنبه زنگ بزنن مدرسه بپرسن هستید ما بیایم ‎مدرسه؟!»، «‏مدرسه پسرم پیام داده اگر حضوری میاین باید بیایید رضایتنامه امضا کنید که عواقب حضور در مدرسه را می‌پذیرین»، «‏جلسه خانوادگی برگزار کردیم با اکثریت آرا به این نتیجه رسیدیم که اگه قرار شد مدرسه حضوری برگزار بشه امسال دختره ترک تحصیل کنه. این از ما»، «‏یه روز کامل با خودم کلنجار رفتم تا تصمیم گرفتم نفرستمشون مدرسه، یه شب تا صبح از شدت سردرد ناشی از استرس مدرسه رفتن یا نرفتن این دوتا نخوابیدم، حالا باید یه روز کامل هم گریه‌هاشون رو تحمل کنم که اصرار دارن برن مدرسه دوستاشون رو ببینن! خدایا رحم کن!»، «‏آیا بچه‌ها در مدرسه، یادشون میمونه که پروتکل‌های بهداشتی در خصوص کرونا رو رعایت کنن؟ مطمئناً کامل نمی‌تونن رعایت کنن. آدم فکرشو می‌کنه می‌بینه شرایط واقعاً خیلی خطرناکه»، «‏دخترعموم رفته جلسه مدرسه‌، گفتن: به بچه‌هاتون بگین تو مدرسه خوراکی نخورن، سعی کنن دستشوییشون هم نگیره!»، «‏درحالی‌که گفته بودند بچه باید از فردا بره سر کلاس حضوری با ۹ دانش‌آموز، الان پیام دادند که هفته اول به‌صورت غیرحضوری تشکیل می‌شه.»، «‏از نشستن بچه‌ها تو‌ی محیط بسته کلاس تا حضور تو سرویس مدرسه مسأله فاصله فیزیکی رو شبیه شوخی می‌کنه. به نظر نمی‌رسه تصمیم برگزاری کلاس‌های حضوری پایدار باشه، اما تا همینجاشم درکشوری باحدود۱۴میلیون دانش‌آموز تصمیم وزارت آموزش و پرورش با احتساب فقط یکی از والدین امنیت روانی ۲۸ میلیون نفر رو مختل کرده.»، «‏چطور هم وضعیت کرونا را در خراسان رضوی قرمز اعلام‌ می‌کنند هم مدارس را حضوری؟ از موقعی که اعلام کردن، استرس گرفتم برای ‎مدرسه رفتن پسرام »، «‏یعنی نمی‌دونید تو گروه مدرسه‌های واتس‌اپ من چه خبره... همه استرس گرفتن از مدیر تا همکار. همه برنامه‌ریزی‌ها ریخته به هم.»

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانش آموز بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!

  گویا قرار است این شهریه‌ها به‌زودی شفاف شود تا شاهد دریافت رقم‌های مختلف از خانواده‌ها نباشیم. بر همین اساس بهنام نیک‌نژاد، مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش‌وپرورش درباره ابلاغ آیین‌‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس خبر داده و می‌گوید: «طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی باهدف شفاف‌سازی ایجادمی‌شود. البته این قانون در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت،عمدتا مورد اعتراض مدارس قرارمی‌گرفت.» قانونی که مدارس غیردولتی خیلی کاری به آن ندارند و همچنان نرخ شهریه‌های‌شان بیشتر از نرخ مصوب است.ایجاد چنین سامانه‌های الکترونیکی یکپارچه‌ای می‌تواند مدیریت، نظارت و ارزیابی دقیقی از این مدارس داشته باشد و در راستای پاسخگویی و شفافیت مالی برای مردم است. با وجود این‌که سقف مبلغ دریافتی مشخص شده اما بسیاری از مدارس غیردولتی به همین مبلغ هم برخی موارد دیگر همچون شهریه فوق‌برنامه درسی، شهریه فوق‌برنامه مکمل و شهریه تابستانی هم با آوردن یک کلمه اختیاری، اضافه می‌کنند. از طرفی وزارت آموزش‌وپرورش، در آیین‌‌نامه جدیدی که برای این مدارس در نظر گرفته، تاکید کرده است که با مدارس غیردولتی متخلفی که شهریه بالاتر از مصوبه رادریافت کنند،برخورد خواهد شد.البته این باراولی نیست که مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش برای مدارس غیردولتی که شهریه‌های نجومی دریافت می‌کنند خط و نشان می‌کشند. 
   
آموزش پولی در مدارس غیردولتی
در خرداد ۱۳۶۷، قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی در مجلس شورای اسلامی تصویب و آموزش در ازای پول شکل رسمی‌‌تری به خود گرفت. مدارس غیر دولتی  که فلسفه تشکیل آنان به‌ظاهر ارائه خدمات آموزشی بهتر و باکیفیت‌‌تر به مردم است؛ اما متاسفانه گاهی شاهد این هستیم که در برخی از مدارس معروف غیرانتفاعی که شهریه بالایی هم دریافت می‌کنند، خدمات با شهریه‌ها خیلی همخوانی ندارد.خانم احمدی، یکی ازمادرانی است که دو فرزندش درمدرسه‌ای غیردولتی در محدوده خیابان قلهک درس می‌خوانند. او به خبرنگار جام‌جم می‌گوید: «شهریه اعلام‌شده برای سال تحصیلی جدید یکی از فرزندانم که سوم دبستان است، ۹۵میلیون تومان و برای پسرم در مقطع پیش‌دبستانی، ۸۵میلیون تومان است!» طبق گفته این مادر، این مبالغ جدا از برخی از مراسم‌هایی همچون جشن تکلیف است.«من دوست ندارم دخترم در کلاسی درس بخواند که بیشتر از ۴۰نفر شاگرد دارد و معلم نمی‌‌تواند به اندازه کافی به آنها رسیدگی کند.»این را مادر یکی از دانش‌آموزانی می‌گوید که فرزندش در یکی از مدارس غیردولتی غرب تهران مشغول به تحصیل است؛ اما او از افزایش قیمت‌ها نیز گلایه دارد و ناراضی است.  از یکی از پدرانی که دخترش سوم ابتدایی است و در مدرسه‌ای غیرانتفاعی درمحدوده سهروردی تحصیل می‌کند هم سؤال کردیم، او توضیح می‌دهد: «سال گذشته هزینه دریافتی مدرسه دخترم ۵۰میلیون تومان بود و طبق اعلام مدرسه، امسال حدود ۱۰ الی ۲۰میلیون افزایش قیمت خواهد داشت»؛ خانواده‌هایی که مجبورند به سبب برخی از دلایل این هزینه‌ها را متحمل شوند. 
   
بی‌عدالتی آموزشی!
مدارس غیردولتی در ایران عدالت آموزش را زیر سؤال برده‌‌اند، چراکه با وجود تراکم بالای دانش‌آموزان در مدارس دولتی، کیفیت آموزشی این مدارس تغییر کرده است. همین موضوع منجر به این شده تا خانواده‌ها تحت هر شرایطی شهریه مدارس غیرانتفاعی را حتی بالاتر از نرخ مصوب فراهم کنند وفرزندان‌‌شان را به آنجا بفرستند.میزان تورمی که امروز به هزینه مدارس غیرانتفاعی رسیده است، نظم آموزشی را برهم می‌زند.موضوعی که خطری جدی برای نظام آموزشی کشور و آینده تحصیلی و تربیتی نسل بعدی محسوب می‌شود.شایدبااین نرخ‌های مصوب بسیاری ازدانش‌آموزان به مدارس دولتی برگردندکه همین موضوع هم مشکل‌ساز است. به نظر می‌رسدکه بهبوداوضاع مالی مدارس غیرانتفاعی وبالا بردن کیفیت مدارس دولتی،تنها راه چاره این آشفته‌بازار است. 

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان