Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، پژوهشگران «دانشگاه کرنل» (Cornell University) آمریکا در بررسی جدید خود، نقشه‌هایی احتمالی در مورد نحوه ابتلای اندام‌های بدن به کروناویروس ارائه داده‌اند و عوامل مولکولی را شناسایی کرده‌اند تا شاید بتوانند به تسهیل و یا محدود کردن عفونت کمک کنند.

«سدریک فسکوت» (Cedric Feschotte)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: داده‌های این پژوهش نشان می‌دهند که کووید- ۱۹ تنها یک بیماری تنفسی نیست؛ بلکه بسیار گسترده‌تر است و ظرفیت تاثیرگذاری بر اندام‌های دیگر را نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزیابی‌های ما نشان می‌دهند که طیف گسترده‌ای از آسیب‌پذیری سلولی در این میان وجود دارد.

پژوهشگران در این بررسی، نقشه ۲۸ ژن انسانی و گیرنده‌ها و عوامل مرتبط با کروناویروس را تهیه کردند. آنها می‌توانند با بررسی بیان آر ان ‌ای هر سلول در این ژن‌ها، بافت‌ها و سلول‌هایی که بیشتر نسبت به عفونت ناشی از کروناویروس آسیب‌پذیر هستند، را شناسایی کنند.

این گروه پژوهشی، بیان آران‌ای را در بافت‌های سالم انسانی بررسی کردند تا اطلاعات جامعی در مورد عوامل مولکولی که به تسهیل و یا محدودیت عفونت ناشی از کروناویروس منجر می‌شوند، ارائه دهند.

نقشه‌برداری از ورودی‌های متفاوت ویروس، برای پیش‌بینی محل ورود آن به بدن، ضروری است. به علاوه، پژوهشگران دیگر هم با مشخص کردن ریشه‌های مولکولی عفونت می‌توانند از این نواحی به عنوان اهدافی برای کشف دارو و غلبه بر عفونت استفاده کنند.

این پژوهش که مسیرهای ورود کروناویروس و نحوه ورود آن به ریه‌ها، سیستم عصبی مرکزی و قلب را نشان می‌دهد، از داده‌های بالینی پشتیبانی می‌کند که نشان می‌دهند کروناویروس، بر روده، کلیه و جفت هم اثر می‌گذارد.

به گفته پژوهشگران، گروه خاصی از سلول‌های پروستات نیز ممکن است تحت تاثیر کروناویروس قرار بگیرند و آسیب‌هایی برای مردان در پی داشته باشند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کروناویروس کرونا پروستات عفونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود سامانه بارشی به کشور از سه‌شنبه/ تداوم رگبار بهاری و رعدوبرق در بعضی مناطق

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وزش باد شدید و گردوخاک در نوار شرقی طی سه روز آینده، از تداوم رگبار بهاری و رعدوبرق در بعضی مناطق کشور خبر داد.

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور اظهار کرد: امروز در جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب فارس و جنوب سیستان و بلوچستان، رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود و دوشنبه در بعضی ساعات در بعضی مناطق غرب کشور، ارتفاعات زاگرس و ارتفاعات البرز مرکزی، بارش پراکنده رخ خواهد داد و دیگر مناطق کشور جوی آرام خواهد داشت.

وی افزود: سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور به تدریج در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان، جنوب آذربایجان غربی، لرستان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان، رگبار باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد آغاز خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تصریح کرد: دوشنبه در ساعت بعدازظهر برای ارتفاعات البرز مرکزی رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: چهارشنبه سامانه بارشی در غرب و جنوب غرب تقویت می‌شود و گستره فعالیت آن جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور را نیز فرا می‌گیرد و پنجشنبه فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی مرکز و نیمه جنوبی کشور ادامه خواهد داشت.

وی گفت: طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود؛ همچنین طی سه روز آینده شرق و جنوب خلیج فارس مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خاطرنشان کرد: وضعیت کنونی آسمان اصفهان، صاف تا کمی ابری، از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد با بیشینه ۲۶ و کمینه ۱۰ درجه سانتی‌گراد است و روز دوشنبه، صاف تا کمی ابری، از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد با بیشینه ۲۷ و کمینه ۱۱ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 748581

دیگر خبرها

  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • پیش بینی ورود سامانه بارشی به لرستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید از سه‌شنبه
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • ورود سامانه بارشی به کشور از سه‌شنبه/ تداوم رگبار بهاری و رعدوبرق در بعضی مناطق
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود