Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوشش حاوی نانوذرات سریم، می‌تواند مانع از اتصال باکتری‌ها به دندان شود در نتیجه پوسیدگی دندان به حداقل خواهد رسید. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نتایج تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایلینویز حاکی از آن است که پوشش ساخته شده از نانوذرات فلزی می‌تواند برای جلوگیری از رشد پلاکت‌های روی دندان به کار گرفته شود که این امر منجر به حفاظت از دندان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پوشش حاوی نانوذرات می‌تواند دندان‌ها را سفید نگه داشته و از پوسیدگی جلوگیری کند.

پوسیدگی دندان به دلیل باکتری‌های موجود در دهان است که سطح دندان‌ها را می‌پاشند و تشکیل ساختار زیست ‌فیلم روی آن می‌دهد که خلاص شدن از آن بسیار سخت است و این همان چیزی است که پلاکت دندانی نامیده می‌شود.

این باکتری‌ها از طریق استفاده از مواد قندی ارتزاق می‌کنند؛ بنابراین هر چه بیشتر قند استفاده شود فعالیت این باکتری‌ها بیشتر می‌شود.

در حالی که روش‌های درمانی وجود دارد که می‌تواند پوسیدگی دندان را متوقف کند، اما اغلب دارای مشکلاتی هستند. به‌عنوان مثال، فلوراید دی‌آمین‌نقره موجب سیاه شدن دندان می‌شود و در نتیجه باید به مقادیر خیلی کم به کار گرفته شود. برخی دارو‌ها نیز موجب از بین رفتن باکتری‌های دهان و دندان می‌شوند، اما مقاومت دارویی در باکتری‌ها ایجاد می‌کنند.

روسل پزاونتو، از محققان این پروژه در دانشگاه ایلینویز می‌گوید: «ما می‌خواهیم احتمال ایجاد حفره در دندان را کم کنیم بدون این که تغییری در باکتری‌های موجود در دندان ایجاد کنیم که یکی از آن‌ها کشتن بی‌رویه آن‌ها است. چرا که در دهان علاوه بر باکتری‌های بد، باکتری‌های خوب نیز وجود دارد.»

این گروه تحقیقاتی روشی ارائه کردند که با استفاده از آن، باکتری‌ها به دندان نمی‌چسبند. در این پروژه از نانوذرات سریم استفاده شده است که می‌تواند رفتار کلسیم را در دندان تقلید کند. این فناوری به‌صورت پتنتی به ثبت رسیده است و محققان این پروژه امیدوارند که در آینده در این فناوری از ترکیب فلوراید استفاده کرده و روی دندان‌ها قرار داده شود تا از پوسیدگی محافظت کند. از آنجایی که بیشتر محصولات سریم سفید یا شفاف است، بنابراین به نظر می‌رسد که مشکل درمان با مواد نقره را نداشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد نانو نانو ذرات دندان پوسیدگی دندان باکتری ها دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۵۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند

یک متخصص باکتری‌شناس از بروسلوز به عنوان بیماری نام برد که همه افراد را در هر سن و هر جنسی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سجاد یعقوبی در گفتگو با خبرنگاران افزود: بروسلوز یک نوع بیماری باکتریایی است که توسط گونه‌های مختلف بروسلا ایجاد می‌شود و عمدتاً گاو، خوک، بز، گوسفند و سگ را مبتلا می‌کند.

وی اظهار کرد: انسان‌ها از طریق تماس مستقیم با حیوانات آلوده، خوردن یا نوشیدن محصولات حیوانی آلوده یا استنشاق عوامل موجود در هوا به این بیماری مبتلا می‌شوند.

این متخصص باکتری‌شناس بیان کرد: بیماری بروسلوز معمولاً علائمی شبیه آنفلوآنزا از جمله تب، ضعف و کاهش وزن ایجاد می‌کند، اما ممکن است در اشکال غیر معمول و با علائم خفیف ظاهر شود که منجر به عدم تشخیص این بیماری شود.

وی با بیان اینکه بیشتر موارد ابتلا، ناشی از مصرف شیر یا پنیر غیر پاستوریزه از بز یا گوسفند آلوده است، در خصوص اینکه چه کسانی در معرض خطر هستند؟ گفت: تحقیقات نشان داده این بیماری افراد در هر سن و هر جنسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یعقوبی بیان کرد: بیماری بروسلوز یک خطر شغلی برای افرادی که در بخش دامداری کار می‌کنند یا افرادی که با خون، جفت، جنین و ترشحات رحمی حیوانات در تماس هستند، محسوب می‌شود.

وی خطر ابتلا به این بیماری را در این افراد افزایشی دانست و تصریح کرد: در جمعیت عمومی، بیشتر موارد ناشی از مصرف شیر خام یا مشتقات آن مانند پنیر تازه است. بیشتر این موارد از محصولات گوسفند و بز است.

این متخصص باکتری‌شناس با اشاره به اینکه این روش انتقال در درجه اول کشاورزان، قصابان، شکارچیان، دامپزشکان و پرسنل آزمایشگاهی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، در خصوص راه‌های پیشگیری و کنترل گفت: پیشگیری از بیماری بروسلوز بر اساس مراقبت و پیشگیری از عوامل خطر است.

وی با بیان اینکه مؤثرترین راهبرد پیشگیری از بین بردن عفونت در حیوانات است، به واکسیناسیون گاو، بز و گوسفند در مناطقی با میزان شیوع بالا توصیه کرد و گفت: در مناطقی که ریشه‌کنی در حیوانات از طریق واکسیناسیون یا حذف حیوانات آلوده امکان‌پذیر نباشد، پیشگیری از عفونت انسان، اساساً مبتنی بر افزایش آگاهی، اقدامات ایمنی غذایی، بهداشت شغلی و ایمنی آزمایشگاهی است.

دیگر خبرها

  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D