Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری بسیج دانشجویی ساوه در نامه‌ای به نماینده این شهرستان در مجلس از وی خواست تا برای اجرای آن پیگیری کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئول گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی ساوه در نامه‌ای به نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی به بی توجهی دولت برای اجرای قانون تسهیل ازدواج اشاره کرد و از وی خواست تا برای اجرای آن پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:

با توجه به شرایط اقتصادی موجود، علاوه بر افزایش سن ازدواج، شاهد کاهش محسوس آمار ازدواج و افزایش طلاق در کشور هستیم که تبعاتی نظیر پیر شدن جمعیت و مهم‌تر از آن از بین رفتن کلیدی‌ترین نیاز فرهنگی جامعه یعنی اخلاق اجتماعی را به همراه دارد.

همانطور که مستحضر هستید در سال ۱۳۸۴ قانون تسهیل ازدواج با سیزده ماده و چهار تبصره به تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رسید، اما طی حدود ۱۵ سال این قانون مورد بی توجهی مسئولان قرار گرفته و گله مندی مقام معظم رهبری از عدم اجرای این قانون را دربرداشت.

تقویت بنیان خانواده و امر تسهیل ازدواج از منظر اسلام به اندازه‌ای حائز اهمیت است که خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: وانکحوا الایامی منکم ... (سوره نور آیه ۳۲)، لذا کوتاهی در این امر به منزله یاری دشمن در پیشبرد هدف فردمحوری به جای خانواده محوری است.

امید است با پرداختن به موقع و حسن اجرای این قانون شاهد دستگیری مجلس یازدهم به عنوان یکی از انقلابی‌ترین مجالس پس از انقلاب اسلامی از ۱۲ میلیون جوان بلاتکلیف که در سن ازدواج قرار دارند، باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی مرکزی قانون تسهیل ازدواج مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم تسهیل ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد هاشمی رفسنجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

دغدغه مجلس آینده حل مشکلات و چالش‌های کشور باشد

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903314

دیگر خبرها

  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود