Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شیراز، در این نشست علمی محمد رضا قائدی به عنوان ارائه کننده و حجه الاسلام والمسلمین حمید محمودیان و محمد علی اخگر به عنوان ناقد و علی رضا بیابان نورد به عنوان مدیر نشست و همچنین تعداد قابل توجهی از استادان واحدها و مراکز استان حضور داشتند.

علی رضا بیابان نورد، رئیس هیات اندیشه ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اظهار کرد: «از آنجایی که بحث های مرتبط با روش‌شناسی جایگاه ویژه‌ای در تولید علم و شناخت جهان اجتماعی دارد، این هیات در استان فارس اولین نشست در این زمینه را برگزار کرده است و امیدوار است سلسله نشست هایی در این زمینه با همکاری اساتید ادامه پیدا کند، چون به هر حال در راستای تمدن سازی اسلامی کرسی های تولید علم و نظریه و نیز نشست های علمی جایگاه ویژه ای دارند و می توانند ما را به تدریج به سمت نظریه ها و روش های بومی و متناسب با نیازهایمان هدایت کنند و آغازی بر پروژه بزرگ "حکمی سازی" علوم انسانی و هنر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیابان نورد گفت: «در واقع جهت دستیابی به تمدن اسلامی و قرار گرفتن در مسیر تعالی آن، راهی جز عبور از علوم انسانی موجود و حرکت به سمت علوم انسانی مطلوب وجود ندارد و بحث حکمی سازی می تواند در این میان جایگاه ویژه ای داشته باشد. انقلاب اسلامی ایران در واقع در جریان تحقق و رسیدن به اهداف خود در دهه پنجم باید بر علوم انسانی و حکمی سازی آن متمرکز شود و ابتدای این مسیر فعالیت مضاعف بر روی روش است که می بایست در این راستا ابتدا غرب شناسی دقیقی صورت گیرد و پارادایم های مختلف و عناصر و جزئیات آنها مورد بررسی و تدقق قرار گیرد و پس از آن به سمت تولید تئوری های بومی و متناسب با شرایط اقدام شود.»

وی افزود: «در این جلسه تلاش شده بود علاوه بر حضور استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و به ویژه دکتری در این جلسه حضور داشته باشند که با استقبال خوبی روبرو شد.

به گزارش ایسکانیوز، در برگزاری این نشست، بسیج اساتید دانشگاه، دفتر هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز همکاری داشتند.

انتهای پیام /

167 / 167 کرسی علمی ترویجی دانشگاه آزاد شیراز هیئت اندیشه ورز تحلیل محتوا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرسی علمی ترویجی دانشگاه آزاد شیراز هیئت اندیشه ورز تحلیل محتوا علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • کتاب تاریخ مفهوم عدالت اجتماعی در دوران مشروطه نقد می شود
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود