Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهزیستی کشور در پاسخ به این سئوال که پیش‌بینی درباره تولی‌گری مهدهای کودک چیست، گفت: تاکید ما بر مصلحت کودکان است؛ اعتقاد داریم هرجا که خیرِ کودکان است باید آن کار انجام شود و آماده هستیم.

حبیب الله مسعودی فرید افزود: آنچه که در رسانه ها در رابطه با تولی‌گری مهدهای کودک مطرح شده، همان بحث‌های شاخص‌های آموزشی و پرورشی بوده که قبلا هم مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال ۹۵ بوده است و چیز جدیدی مطرح نشده اما امیدواریم که یا خود دولت یا شورای انقلاب فرهنگی این مساله را مشخص کند که مسئولیت تمام و کمال مهدهای کودک با چه دستگاهی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: جلساتی در شورای انقلاب فرهنگی برای ساماندهی مهدهای کودک مطرح شده اما اینکه تکلیف نهایی شود، هنوز مشخص نشده با اینکه همواره مطرح کرده‌ایم که دوگانگی در مهدهای کودک مناسب نیست. نظر ما نیز این است که صفر تا صد مهدهای کودک از مجوز تا نظارت و بحث های آموزشی و پرورشی یا با آموزش و پرورش یا با بهزیستی باشد. اما در این زمینه هنوز تصمیم خاصی گرفته نشده است.

معاون بهزیستی یادآور شد: موضوع مهدهای کودک در قانون مصوب سال ۹۵ مجلس شورای اسلامی در تبصره دو ماده دو قانون تاسیس مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی آمده است که براساس آن مهدهای کودک از لحاظ محتوای آموزشی و پرورشی و نظارت بر شاخص‌های آموزشی و پرورشی با وزارت آموزش و پرورش است و از حیث صدور مجوز و برنامه با بهزیستی است که برنامه آن نیز در آیین نامه ای در اردیبهشت ماه امسال به تصویب هیات دولت رسید و طبق آن برنامه شامل نیروی انسانی، شرایط فیزیکی مهدکودک و سایر موارد دیگر در این زمینه است.

مسعودی فرید در پاسخ به این سئوال که پیش‌بینی درباره تولی‌گری مهدهای کودک چیست، گفت: تاکید ما بر مصلحت کودکان است؛ اعتقاد داریم هرجا که خیرِ کودکان است باید آن کار انجام شود و آماده هستیم. اما با این مدل که مقداری از امور مهدهای کودک، سمت آموزش و پرورش باشد و مقداری از آن سمت بهزیستی باشد، موافق نیستم و از اول هم موافق نبودیم. در جلساتی هم که در مجلس قبلی برگزار می‌شد بارها در کمیسیون های تخصصی و اصلی مربوطه مجلس اعلام کرده ایم که به این شکل فایده ندارد و مهدهای کودک باید با یک‌جا طرف باشد و به این شکل دچار اشکال می‌شود.

وی ادامه داد: اکنون هم از تصمیمات نهادهای بالادستی استقبال می کنیم و هرچه نهادهای بالادستی تایید کنند، انجام می دهیم. حتی اگر مجلس وارد شود یا دولت یا شورای انقلاب فرهنگی در این‌باره تصمیمی بگیرند، ما نیز تائید می‌کنیم.

مسعودی فرید در ادامه به مراکز غیرمجاز مهدهای کودک نیز اشاره کرد و گفت: در کنار بحث تولی‌گری مهدهای کودک، مراکز غیرمجاز را نیز داریم؛ به طور مثال مراکزی که برای خانه خلاقیت و انجام کارهای آموزشی و هنری مجوز دارند اما کودکان را از صبح تا ظهر نگاه می دارند؛ در حال پیگیری آنها هستیم و با آنها برخورد می‌شود اما اگر همگرایی بیشتر شود می توانیم کار را با قدرت بیشتری جلو ببریم.

به گزارش ایرنا، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معطم انقلاب روز سه شنبه ۱۱ شهریور در ارتباط تصویری با وزیر، معاونان، مدیران و رؤسای وزارت آموزش و پرورش در سی و چهارمین اجلاس آموزش و پرورش به وضعیت مهد کودک ها و پیش دبستانی ها اشاره کردند و با اظهار تأسف از رها بودن مهدهای کودک به دلیل اختلافات برخی دستگاههای دولتی گفتند: بر اساس گزارش های رسیده وضیعت مهدکودک ها به هیچ وجه خوب نیست و نباید به مهدهای کودک، نگاه مراکز خدماتی داشت بلکه مراکز مهم آموزشی و پرورشی هستند.

محین حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش نیز روز گذشته (جمعه) افزود: مهدکودک‌ها بهترین جایگاه‌های ساختن رفتار فرزندانمان هستند و دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه بسیار مهم است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: همه مهد کودک‌ها باید تحت نظارت آموزش و پرورش قرار بگیرند و بر این اساس سازمان بهزیستی همه مهدکودک هایش را به آموزش و پرورش واگذار می‌کند و این کار را با جدیت انجام می‌دهیم.

وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز طی روزهای گذشته اعلام کرد: امیدواریم بتوانیم نگرانی مقام معظم رهبری را هرچه سریعتر در این موضوع رفع کنیم اما اگر این مسئولیت بر عهده سازمان بهزیستی هم محول شود ما طرح خود را برای تحول بنیادین مهدهای کودک به عنوان کانون‌های فرهنگی تربیتی رشد و تعالی همه جانبه کودکان به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم کردیم.

به گفته وی، در حال حاضر حدود هفت درصد از کودکان زیر ۶ سال در کشور در مهدهای کودک حضور دارند که این رقم حدود ۶۶۱ هزار کودک را بالغ می‌شود  که در قالب ۵۶۰۰ مهدکودک شهری، هفت هزار و ۲۰۰ روستامهدها و حدود  ۶۵۰۰ مهد در مناطق حاشیه شهرها حضور دارند و در حال حاضر ۵۷ هزار مربی در مهدهای کودک مشغول فعالیت هستند.

/ایرنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آموزشی و پرورشی انقلاب فرهنگی آموزش و پرورش مهدکودک ها کودک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۶۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، پیام تشکر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، هفته گذشته به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

در توضیحات تکمیلی این خبر آمده است:

مسؤولان این مجموعه در اسفند ماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردند.

آیت الله خامنه ای در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید.»

پیام تشکر مقام معظم رهبری، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.

محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار ۲ کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند …» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسؤولان حوزه هنری انقلاب اسلامی، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.

اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 6098614 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب
  • فیلم| رهبر معظم انقلاب: حج امسال، حج برائت است
  • دیدار کارگزاران حج و زائران بیت‌الله با رهبر معظم انقلاب
  • مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • فیلم| در آخرین دیدار شهید زاهدی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
  • کتاب‌های تازه رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب