Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@02:27:15 GMT

تحول دنیای فناوری‌ در پساکرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۸۷۷۴۹

تحول دنیای فناوری‌ در پساکرونا

شیوع کرونا موجب شد فناوری‌های مختلفی توسط شرکت‌ها، مراکز درمانی و دیگر سازمان‌ها مورد استفاده قرار گیرد. در این گزارش فناوری‌های برتر در پساکرونا را معرفی می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فناوری با سرعت شگرفی در حال تکامل است و این امر مرز بعدی را برای شرکت‌های مدرن، رقبا و صنایع به‌طور‌کلی مشخص می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت پرایس‌واترهاوس‌کوپرز (PwC) که در زمینه مشاوره حقوقی،مالی و مدیریتی فعالیت دارد، در نظرسنجی سالانه خود از مدیران ارشد و مدیران عامل شرکت‌ها درباره میزان خوش‌بینی و اطمینان آنها نسبت به اقتصاد و فناوری در آینده، نشان داد که 69درصد از مدیران عامل نگران سرعت تغییر فناوری هستند و تلاش می‌کنند همگام با آن حرکت کنند. تنها 27درصد از آنها اعتراف کردند که از چشم‌انداز رشد درآمد خود در سال 2020 بسیار مطمئن هستند؛ این میزان از رکود اقتصادی که در سال 2009 اتفاق افتاد تاکنون یک سطح کم‌سابقه است.

فناوری نقش مهمی را ایفا خواهد کرد، زیرا کشورها برنامه‌های بهبود اوضاع خود را بعد از اتمام شیوع ویروس کرونا ترسیم می‌کنند. تحقیق و توسعه فناوری پیشگام، ستون فقرات نوآوری را تشکیل خواهد داد. در ادامه 5 فناوری را معرفی می‌کنیم که برای برتری پساکرونا مبارزه می‌کنند و فرصت‌های بالقوه سرمایه‌گذاری در تجارت را ایجاد می‌کنند.

هوش مصنوعی

سال‌هاست که بیشترین بحث و نظر در بین فناوری‌ها روی هوش مصنوعی صورت می‌گیرد و از همه بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. همچنین از آن به‌عنوان مهم‌ترین فناوری در آینده یاد می‌شود. تحول صورت گرفته روی این فناوری به دلیل شیوع ویروس کرونا ممکن است به این معنی باشد که لحظه افتخارآمیز هوش مصنوعی فرا رسیده است.

تلاش برای برنامه‌ریزی که موجب بهبود شرایط و تداوم کسب‌وکارها شود و متمرکز کردن داده‌های بیشتر روی بستر ابری و تجزیه‌وتحلیل هوشمند آنها، دقیقاً همان چیزی است که قدرت هوش مصنوعی را نشان می‌دهد. قابلیت‌های هوش مصنوعی از الگوریتم‌های پیش‌بینی دقیق گرفته تا اتوماسیون روباتیک فرایندها، بسیار شگفت‌انگیز هستند و می‌توانند شرکت‌ها را برای دستیابی به بهره‌وری بهتر کمک کنند. زمینه دیگری که فرصت برتری برای فناوری هوش مصنوعی را فراهم می‌کند، افزایش دورکاری شرکت‌ها و ادارات است. درحالی‌که سازمان‌ها با چالش بازگرداندن کارمندان خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند، ممکن است پذیرش بیشتری برای نرم‌افزار اتوماسیون فرآیندها مبتنی بر هوش مصنوعی داشته باشند تا از عهده کارهای روزمره و قاعده‌محور برآیند.

اینترنت اشیاء

اینترنت اشیاء (IoT)، همراه با سایر فناوری‌های تلفیقی مانند سرویس‌های ابری و هوش مصنوعی، ممکن است ثابت کند که یک فناوری تحول‌آفرین در پساکرونا است. طبق مطالعه محققان در دانشگاه MIT، فناوری اینترنت اشیاء با سنسورهای هوشمند خود می‌تواند بیمارانی که در معرض خطر ابتلا به ویروس بوده را کنترل کند و ازاین‌رو منبع اصلی برای کاهش شیوع عفونت باشد.

سنسورها می‌توانند در خودکارسازی فرآیندهای خاص و به حداقل رساندن نیاز انسان به انجام هر فعالیتی ازجمله نظارت، نگهداری و تعمیرات پیشگویانه و غیره کمک کنند.

سرویس‌های ابری

سرویس ابری یک فناوری ضروری است که ازاین‌رو جایگاهی در فهرست برترین‌ها را به خود اختصاص داده است. با توجه به شیوع کرونا، همان‌طور که مشاغل دیجیتالی می‌شوند و کارمندان از خانه کار می‌کنند، سرورهای ابری با همکاری شرکت‌ها و مشتریان، خدمات مهمی را ارائه می‌دهند.

بسیاری از مشاغل به‌سرعت در حال روی آوردن به استفاده از سرویس‌های ابری هستند و درتلاشند تا عملکرد خود را تطبیق داده و شیوه خود را مطابق با این سرویس‌ها تغییر دهند. برای مثال بسیاری از باشگاه‌های ورزشی، کلاس‌های تناسب‌اندام خود را به‌صورت آنلاین ارائه می‌کنند. مدارس و دانشگاه‌ها آموزش آنلاین ارائه می‌دهند و تقاضای محتوای تلویزیون‌های اینترنتی به لطف سرویس‌های ابری، به طرز چشمگیری افزایش یافته است. خرده‌فروشان مواد غذایی آنلاین نیز به لطف زیرساخت‌های ابری، با شیوه تجارت جدیدی روبرو هستند.

اکنون بسیاری از شرکت‌ها اعم از دولتی و خصوصی، به دنبال به‌کار‌گیری خدمات ابری هستند تا فعالیت‌ها و سیاست‌های خود را مجدداً بررسی و بازنویسی کند.

بلاک‌چین

بحران COVID-19 زنجیره‌های تأمین در سراسر جهان را به‌هم‌ریخته و سؤالات جدی درباره آینده صنعت تولید ایجاد کرده است. بلاک‌چین و حساب‌های مالی شفاف، برای بازیابی و ترمیم فعالیت‌های اقتصادی بسیار مهم هستند. چالش همه‌گیر کرونا، فرصتی برای یکپارچگی بلاک‌چین است که قدرت تغییر آینده زنجیره‌های تأمین را دارد.

برای بازسازی شبکه‌های مختل شده، اعتماد و توانایی تأیید اطلاعات ضروری است. فناوری بلاک‌چین برای ایجاد شفافیت داده‌های قابل‌اعتماد و ایمن، و همگام‌سازی فرآیندها از طریق یک قانون متقابل و مورد توافق، می‌تواند به واحدهای ساختاری کمک بسیاری کند. این پتانسیل خصوصاً برای مشاغلی که به دلیل شیوع کرونا با اختلال در زنجیره تأمین مواجه شده‌اند، جذاب است.

روباتیک

با شیوع کرونا یکی از فناوری‌هایی که به‌طور گسترده در سطح جهانی مورداستفاده قرار گرفت، روباتیک بود. این روند همچنان ادامه دارد و روبات‌ها در پساکرونا اساساً برای رهایی کارمندان از کارهای خطرناک و دستیابی به بازه‌های زمانی تولید سریع و هزینه‌های کمتر، درحقیقت چهره یک شرکت خواهند بود. برای غلبه بر بحران کنونی، روبات‌ها به نقش اساسی در انجام امور شرکت‌ها ایفا خواهند کرد.

سرمایه‌گذاری کلان مدیران کسب‌وکارها روی یک فناوری مناسب می‌تواند موجب رشد آن شرکت شده و در سطح کلان نیز باعث شکوفایی اقتصاد می‌شود. تأثیر ویروس کرونا بر اقتصاد جهانی هر چند موقتی است، اما مبانی بهبود پایدار و بلندمدت به چالش کشیده شده است. دراین میان فرصتی که به فناوری داده شده بسیار بزرگ است، جایی که موفقیت یک شرکت تنها با اتخاذ یک رویکرد انعطاف‌پذیر و ذهن باز حاصل می‌شود و کسانی که این کار را انجام می‌دهند مطمئناً از سود سهام در طولانی‌مدت بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی فناوری سرویس ابری روباتیک اینترنت اشیاء بلاک چین پساکرونا سرویس های ابری شیوع کرونا هوش مصنوعی فناوری ها سرویس ها بلاک چین شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت

پس از گزارش‌هایی مبنی بر موافقت ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا، با همکاری با غول فناوری چین یعنی شرکت بایدو در مورد ویژگی‌های نقشه‌برداری و ناوبری به منظور پشتیبانی از فناوری خودروهای بدون راننده در بزرگترین بازار خودروی جهان، سهام تسلا افزایش یافت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، پس از گزارش‌هایی مبنی بر موافقت ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا، با همکاری با غول فناوری چین یعنی شرکت بایدو در مورد ویژگی‌های نقشه‌برداری و ناوبری به منظور پشتیبانی از فناوری خودروهای بدون راننده در بزرگترین بازار خودروی جهان، سهام تسلا افزایش یافت.

سهام تسلا روز دوشنبه در معاملات پیش گشایش بازار بورس ایالات متحده نزدیک به 14 درصد افزایش یافت، در حالی که سهام بایدو بیش از 5.5 درصد در هنگ کنگ جهش کرد.

رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که بایدو، شرکت سازنده موتور اصلی جستجوی اینترنتی در چین، موافقت کرده است که به سازنده خودروهای برقی آمریکا یعنی تسلا برای جمع آوری داده های مربوط به راه‌های چین، حق استفاده از مجوز نقشه برداری خود را بدهد.

تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین

این منابع تاکید کردند که این توافق، موانع قانونی نهایی را برای راه اندازی سیستم رانندگی خودکار کامل (FSD) تسلا که آخرین نسخه از فناوری اتوپایلوت Autopilot محسوب می شود، برطرف می‌کند.

این میلیاردر آمریکایی روز یکشنبه به چین سفر کرد و در آنجا با لی کیانگ، نخست وزیر این کشور گفتگو کرد. گزارش‌های رسانه‌ها حاکی از آن است که ماسک در طول مذاکرات خود در صدد گرفتن مجوز برای عرضه نرم‌افزار FSD در چین و همچنین مجوز انتقال داده‌ها به خارج از این کشور بوده است.

وال استریت ژورنال نیز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که مقامات چین مجوز موقت برای راه اندازی سرویس کمک راننده تسلا در این کشور را صادر کرده‌اند.

این منابع همچنین به بلومبرگ اعلام کردند که تسلا همچنین موفق شد که الزامات مربوط به نحوه رسیدگی به مسائل مربوط به امنیت داده ها و حریم خصوصی را برآورده کند.

طبق قوانین چین، خودروسازان برای شروع به توزیع سیستم‌های رانندگی خودران در جاده های عمومی باید مجوز نقشه برداری را کسب کنند.

شرکت های خارجی برای دریافت مجوز باید با شرکت های فناوری محلی همکاری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت